Identitetspolitik och aktivism vid universiteten del 2


KLIMAT. Det som sker i klimatpropagandans spår och det som jag pratar om i detta avsnitt är så obehagligt att jag nästan funderar på om det inte är början till en ”kulturrevolution” där man med hjälp av statlig finansiering börjat jaga intellektuella med avvikande åsikter?

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Utveckling och framsteg förutsätter att man ifrågasätter och vågar gå på djupet, i frågan om klimatet handlar det om vilka förutsättningar som ligger till grund för slutsatsen att vi befinner oss i en kris. Vad får vi för samhället när det är näst intill är ett krav att skriva under på katastroflarmen? Hur kan det komma sig att ett okunnigt skolbarn som blivit vilselett av vänsteraktivister och utnyttjas i propagandasyfte kan höjas till skyarna av annars fullt fungerande och helt normala politiker? Varför är man inte mer intresserad av att förstå frågan och istället lyssna till dem som är experter inom grundegenskapernas som klimatfrågan bygger på?

Identitetspolitik och aktivism vid universiteten. Del 2.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Identitetspolitik och aktivism vid universiteten del 2

 • Lisa.

  Hur kan man överlåta vår viktiga el-försörjning till en man med så dåliga kunskaper som Ygeman.

  Gilla

 • grebom5

  Elsa W. är en klok kvinna som våra politiker borde lyssna på och försöka efterlikna, även vi på Petterssons blogg borde göra detsamma.
  Att med okvädningsord försöka lösa eller rätta ett problem blir vi allt för lika politikerna i S som nu i stället för att lösa problemen gör allt för att dölja dem.

  Gilla

 • Rädd

  Klimatet håller på att ändras, de vet vi men inte varför. Alltså bör vi redan nu planera för hur vi ska hantera det.

  Gilla

 • Olof.p

  Kan intyga att människor med konservativa åsikter in behöver besvära sig med att göra karriär i offentlig verksamhet. Det är endast för vänsterfeminister. Ju galnare desto bättre.

  Gilla

 • centurion

  Dom allra klokaste idéerna, upptäckterna och uppfinningarna har kommit från självständiga personer som vågat gå MOT strömmen. ”Målmedvetna fiskar simmar MOT strömmen, medan döda fiskar flyter MED strömmen”.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: