Identitetspolitik och aktivism vid universiteten del 2

KLIMAT. Det som sker i klimatpropagandans spår och det som jag pratar om i detta avsnitt är så obehagligt att jag nästan funderar på om det inte är början till en ”kulturrevolution” där man med hjälp av statlig finansiering börjat jaga intellektuella med avvikande åsikter?

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Utveckling och framsteg förutsätter att man ifrågasätter och vågar gå på djupet, i frågan om klimatet handlar det om vilka förutsättningar som ligger till grund för slutsatsen att vi befinner oss i en kris. Vad får vi för samhället när det är näst intill är ett krav att skriva under på katastroflarmen? Hur kan det komma sig att ett okunnigt skolbarn som blivit vilselett av vänsteraktivister och utnyttjas i propagandasyfte kan höjas till skyarna av annars fullt fungerande och helt normala politiker? Varför är man inte mer intresserad av att förstå frågan och istället lyssna till dem som är experter inom grundegenskapernas som klimatfrågan bygger på?

Identitetspolitik och aktivism vid universiteten. Del 2.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Identitetspolitik och aktivism vid universiteten del 2

  1. Hur kan man överlåta vår viktiga el-försörjning till en man med så dåliga kunskaper som Ygeman.

  2. Elsa W. är en klok kvinna som våra politiker borde lyssna på och försöka efterlikna, även vi på Petterssons blogg borde göra detsamma.
    Att med okvädningsord försöka lösa eller rätta ett problem blir vi allt för lika politikerna i S som nu i stället för att lösa problemen gör allt för att dölja dem.

  3. Klimatet håller på att ändras, de vet vi men inte varför. Alltså bör vi redan nu planera för hur vi ska hantera det.

  4. Kan intyga att människor med konservativa åsikter in behöver besvära sig med att göra karriär i offentlig verksamhet. Det är endast för vänsterfeminister. Ju galnare desto bättre.

  5. Dom allra klokaste idéerna, upptäckterna och uppfinningarna har kommit från självständiga personer som vågat gå MOT strömmen. ”Målmedvetna fiskar simmar MOT strömmen, medan döda fiskar flyter MED strömmen”.

Kommentera