Dags att Nasser Gili flyttar hem

NÄTHAT. Nasser Gili är ögonkirurg i Örebro.Han har fördomar om Sverigedemokrater med flera och tror att de är rasister, antisemiter, samehatare o.s.v.

Nasser Gili. Bild från Twitter

Jag tycker inte Gili är lämplig att vara offentliganställd läkare som vem som helst kan råka ut för om man hyser ett extremt hat mot vissa av sina patienter. 

-Pettersson tycker herr Nasser Gili ska flytta dit han kommer ifrån. Hur kommer det sig att så många invandrare, känner att de fritt kan förolämpa och ta sig friheter på svenskars bekostnad? De agerar på sätt som skulle vara helt otänkbart mot deras eget folk.

Vad tror ni hänt om en svensk läkare twittrat som Gili om araber?

Några citat från Nassers Twitter

“Äntligen får vi se vilka som är fuskare, skattesmitare, kvinnomisshandlare, pedofiler… i det här landet. Den vita mannen börjar känner sig svettig”

Och du har ingen aning hur mina vita svenska kolleger förtalar och behandlar utländska patienter

Nanser Gili är muslimsk palestinier och jag skulle tro att det behövs kirurger i Palestina.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Dags att Nasser Gili flyttar hem

 1. På en fiskmarknad i Palestinska Gaza finns nazistiska hakkors målade på väggarna.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/12/skc3a4rmklipp7.jpg

  https://pbs.twimg.com/media/DQEM7gyWkAUMM2N.jpg

  Bildkälla: Skärmdumpar från SVT Rapport

  Detta visades upp i SVT Rapport lördagen den 2 dec. 2017 kl 19:30. Rapportsändningen skulle enligt SVT:S tablå finnas tillgänglig på SVTPlay att se i efterhand till och med lördagen den 9 dec. 2017.

  Men SVT censurerade hela denna rapportsändning genom att snabbt radera hela Rapport-inslaget från SVTPlay. Raderingen skedde lite senare på lördagskvällen den 2 dec. 2017.

  Ögonkirurgen Nasser Gili borde uppsöka sina palestinska landsmän på fiskmarknaden i Gaza och på plats ta reda på varför de hyllar nazismen så högt att de försett väggarna på arbetsplatsen med Adolf Hitlers nazistiska symboler.

  Vore bra om den muslimske ögonkirurgen Nasser Gili kunde stanna i Gaza och ägna sig åt att rensa upp i det palestinska nazist-träsket som verkar ha etablerat sig både i Gaza och på den palestinska Västbanken.

 2. Mig veterligt så använder palestinier svastikan i parti och minut.
  Den återfinns på väggar och på ballonger som skickas med brandbomber in i Israel. När de dumma ansluter till dumhetens förening så blir utfallet exponentiellt.
  D.v.s de uppmuntrar varandra till hypoteser som gjort Palestina till det u-land det är. De dummas politik kräver samma dumhet av de importerade socialfallen. De har verkligen träffat rätt här.

 3. Har tyvärr varit hos både läkare och tandläkare från Mellanöstern, uselt resultat hos båda. Föredrar svenskar.
  Är det förtal om det är sanning?

 4. Brukar inte Twitter likväl Facebook stoppa olämpliga inslag, men naturligtvis då det gäller att svartmåla eller rättare sagt brunmåla dem, då går allting an.

 5. På stollen profilbild uppträder han i arbetskläder. Hans chefer i Örebro har säkert ett och annat de borde fråga stollen om.
  Törs vita patienter söka vård på ögonkliniken?

Kommentera