Linus Vikström våldtog spädbarn över 200 gånger

BROTTSLIGHET. Linus Alexander Vikström från Borlänge dömdes i onsdags för över 200 våldtäkter och sexuella övergrepp på ett spädbarn. Linus som var i kontakt med ett pedofilnätverk våldtog barnet analt, vaginalt och oralt. Påhejad av andra pedofiler filmade han de brutala övergreppen och spred dem över internet.

Linus Vikström. Bild från Facebook

Barnet var blott ett år gammalt när Linus började förgripa sig på henne. Han utnyttjande sin roll som barnvakt, och övergreppen pågick i nästan ett och halvt år. Linus har använt en grym råhet mot flickan och han avslutade nästan alla våldtäkterna med att hänsynslöst ejakulera över hennes lilla kropp.

När förhören sedan började försökte Linus lägga över ansvaret på andra pedofiler, men även på den lilla flickan. Han menade att hon bar ett ansvar – trots att hon inte kunde prata eller göra motstånd.

Borlänge tingsrätt dömde i december 2020 Linus för 49 grova våldtäkter, 153 grova sexuella övergrepp, grovt barnpornografibrott och en rad andra brott. Totalt handlade det om 244 sexualbrott. Bevisen var uppenbara och Linus dömdes till 12 års fängelse.

MEN! Linus överklagade domen och i veckan kom hovrättens dom. Svea hovrätt väljer att nästan halvera straffet (!) för Linus. 12 års fängelse blev nu bara 7,5 år. Skadeståndet till flickan tyckte man också var för högt, även det nästan halverades.

Linus döms för exakt samma brott, men vid sidan av den enorma mängdrabatten så ville hovrätten nu även dela ut en större ungdomsrabatt. Man kommer dessutom ge Linus möjlighet att bli utsläppt efter 2/3 av straffet (villkorlig frigivning) och då Linus varit frihetsberövad sedan 14 maj 2020 kan han vara ute igen redan om drygt 4 år.

Linus Alexander Vikström är 20 år gammal och kommer från Borlänge. Med sina 244 brott är han en av Sveriges största pedofiler. Lägg hans namn på minnet och se till att samhället aldrig glömmer.

Källa: Svea hovrätt B 14326-20

-Pettersson säger att det är dags att kalla in Anders Gustaf Dalman igen…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Linus Vikström våldtog spädbarn över 200 gånger

 1. Till våra politiker och ”Rättshaverister”: Läs följande: En gammal artikel av Bianca Muratagic i Katarina Magasin den 12.08.2019. Artikeln är lika aktuell idag som då! Sverige har inget fungerande rättsväsende?

 2. Life without parole hade straffet blivit i USA.
  I Sverige – 4,5 år.
  Lås in och kasta bort nyckeln.

 3. I vårt parti parti PP pjatar vi med alla utom SD säger
  Annie Lööf , vi har ju haft höga pedofiler i våra led,
  men SD, där går gränsen!

 4. Jag är generellt sett emot dödsstraff, men ibland alltså…

  Han borde fått sitta av 25 år till livstid för så många brott. Vi måste få bort alla rättshaverister som sitter i domstolarna. De måste inse att ibland ska man vara försiktig med att utmäta straff och ibland ska man slå till med hela lagboken på en gång.
  Detta var ett fall där hela lagboken, med tilläggskompendier, skulle använts.

 5. Varför blundar samhällets rättsväsende, socialtjänsten, för den allt mer utbredda pedofilverksamheten? Fegar mot övertygande personligheter. Tvärtemot sunt förnuft, placerar barn hos person. Psykopater är alltid övertygande. Duperar allt och alla. Söker sig till ungdomsidrott, startar familjehem, startar behandlingshem. Vaktpersonal. Dominansyrken. Dominans sekter. Slutna sekter. Filmsällskap.Finns inom psykiatrins värld. Är en del av klaners övertygelse. Att byta unga kvinnor mellan gubbsluskar, de äldste inom samfund.Favörer, dolda för granskande omvärld. Profiler finns inom många verksamheter. Inom familjeklaner. Inom kriminell verksamhet. Var börjar personligheten profil? När övergår tänket, känslan, att dominera unga, utsatta personer, handikappade i beroendeställning till förövarna? När vågar vi alla börja ifrågasätta, få till en debatt om kvinnosynen i vårt land? Profil är inte en enskild händelse. Den är allmänt förekommande. En lönsam verksamhet.
  Vem vågar gå emot? Vem vågar säga nej?

 6. Svenskar är överrepresenterade i vidriga sexbrott. Håll barnen under uppsikt om de leker bland svenskar.

 7. I Sverige har vi inte råd att döma brottslingar till långa fängelsestraff. Hotell med all inclusive är standarden på Svenska fängelser.
  Det är ett hån mot alla skötsamma och hederliga skattebetalare.
  Ingenting är som det ska i sossarnas land.

 8. En sjuk yngling som måste få vård, en normal manlig varelse ska inte ha en baby som sexuellt objekt.

  • Vård??
   Vad finns det för relevand vård för ett monster?
   Jag är egentligen inte alls för dödsstraff, men i dylika råa och mycket brutala våldsbrott så finns det ingen annan utväg.
   Att pjoska och vårda i alla lägen fungerar inte.
   Här behövs rejäla straff så att oskyldiga människor inte blir drabbade.

 9. Ett sådant fall där Stenbock skulle vilja skriva en lång rad svordomar,mot detta äckel… Så gammal jag är,så skulle han inte kommit från ett möte med mig,levande !!
  Skulle med glädje inledningsvis stuckit fingrarna i hans ögon…En specialitet som sker alltför sällan på sådana svin…

 10. Är detta verkligen sant??,jag är totalt stum inför detta vidriga brott och därtill det löjligt låga straffet, kan det inte överklagas till HD? Annars får man väl hoppas att de har väldigt hala golv i duschen på anstalten. Utöver detta undrar man om hovrättens domare är centerpartister, de måste i alla fall stängas av på livstid.

 11. Mycket märkligt att inte ettåringens mamma märkt något.Aset har förgripit sig under lång tid och det kan väl knappast gått spårlöst förbi på en liten flicka.Det värsta är att kräket är ute efter 4 år och kan fortsätta med sina vidrigheter.F.ö.håller jag med sign Weronica S.

 12. Helt sanslöst straff, de finns inte på världskartan att få straffrabatt, oavsett vad det än gäller dessa pedo övningar, men ett 1 årigt barn, man undrar vem som är skadad i huvudet, Linus eller nämndemännen
  Flickan kommer få lida hela sitt liv när flaschar av övergreppen dycker upp och pedon går förbi som skrattande idiot.
  nä …
  Det finns väl ingen i hela sverige som tror att denne Linus inte upprepar detta när han kommer ut efter straff😱

 13. Han bodde med sin syster, barnets mor, hemma hos deras mamma. Ingen pappa till barnet i närheten.
  Konstig familj. Var är soc, som ska skydda barn??

  • Konstiga familjekonstellationer anses modernt nuförtiden. Normbrytande! Det är väl det soc. tagit sikte på vid bedömningen av familjen. Hela saken är fruktansvärd och han borde minst få livstid.

 14. Att i praktiken ge 4 års fängelse för att ofattbart brott som detta visar att de som dömer i Sverige är sjuka individer.
  I ett land med normalt rättssystem som t.ex. Storbritannien så hade fängelsestraffet varit 30 år.

 15. Gammaldags kastrering först sedan inrispat med kniv i pannan : Jag är pedofil.
  Dessutom elektronisk fotboja livet ut. Det kallar jag straff a la blåkläder. Inget jävla fjant.

 16. Upprepade och bevisade pedofiliövergrepp, i synnerhet på yngre barn, måste straffas med livstids fängelse eller döden! Gener för detta måste helt enkelt BORT! Det är sannolikt många välbärgade pedofiler som går fria i dagens värld!

Kommentera