Appell för yttrandefriheten och Jesper Johansson


YTTRANDEFRIHET. Under flera år har användaren Gustav_Vasa, med en mejladress kopplad till Exakt24-reportern Jesper Johansson, spridit grov antisemitism i bland andra Nordfronts och Fria tiders kommentarsfält. Till Expo nekar Jesper Johansson att det är han som skrivit kommentarerna.

Tobbe Larsson lyfter i en appell fram Expos svartmålningskampanj mot Jesper Johansson och Exakt24. Tobbe Larsson tar upp vikten av att andra yttrandefrihetsvänner ställer sig bakom Jesper Johansson rätt till yttrandefrihet och rätt till att slippa bli utsatta för smutskastningskampanjer från den vänsterextrema rörelsens underrättelsetjänst, Expo.

Att Expo ljuger kan man se i dessa ”fakta” om Petterssons. Exempelvis har vi aldrig hyllat Nordfront men försvarat deras rätt att yttra sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Appell för yttrandefriheten och Jesper Johansson

 • Maya

  Expo är ett hot mot den lilla demokrati vi har kvar i vårt land.Dom sysslar med rena Stasimetoder.Dom hittar på när dom inte belägg för saker och ting.Dom drar sig inte för att förstöra för folk genom att ringa arbetsgivare och ange folk för att vara nazister m.m.Dom drar sig inte heller för att skicka ut sina fotografer på demokratiska och fredliga och tillståndsgivna demonstrationer för att fotografera deltagare.Dessa bilder används senare vid en ev.uthängning. Är det journalistik ? Nu var det Jespers tur att hängas ut.Vem blir nästa person ?

  Gilla

 • Tony

  I Expos imskränkta värld är det bara kommunister och Islamister
  som får uttala sig!

  Gilla

 • Niklas R

  En fundamental pelare inom socialismen är antisemitismen. Socialismen är emot all religion men judendomen i synnerhet då det går tillbaka till Marx personligen.

  Och som fastställts tidigare, socialister är per definition idioter.

  Gilla

 • G Nordström

  Expo=Fascisternas förespråkare.
  Det samma med alla medlöpare som borde interneras i de läger som de själv vill sätta alla fritänkare.

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • XtreMeshman

  får en block på (rumcdn.geoedge.be) när jag tittar in på expos sida. De använder ip spårning på besökare.

  Gilla

 • Bigman

  Guilt by faraway association!
  Lika lite som någon som gillar invandringen, talar om fakta eller erkänner problemen. Expo är exakt som de politiker som betalar deras löner.
  Intresset är lagt på lögner om enskilda.

  Fakta och verklighet är farliga, de gör att folk tänker. Men det är inte någon risk att det blir så om man läser Expo. Bara samröret med politiker som talat om rashygien, den rena rasen (S) är komprometterande nog.

  Gilla

 • XtreMeshman

  https://expo.se/ får en block på rumcdn.geoedge.be ser ut som de kör med ip adress spårning på besökare , kanske i demokratins namn . . .

  Gilla

 • hllviken

  😖 🤨 🧐 😠 😡 🤬 Försvara er mot ondskan!

  http://web.archive.org/web/20170717141310/https:/expomakt.wordpress.com/

  Gilla

 • Stenbock

  EXPO lider tydligen av nyhetstorka… Dessa simpla femtekolonnare,som är en form av källa för bl.a. de vänsterextrema kvällstidningarna.
  Hur människor kan sjunka så djupt,är för Stenbock en gåta !
  Nåja,det fanns ju i Norge en man vid namn Quisling på 40-talet,som senare fick sitt rättmässiga straff !

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: