Socialdemokrater vill också ha noll asylinvandring utan kulturell belastning

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Sveriges tidigare socialförsäkringsminister och nuvarande riksdagsledamot för socialdemokraterna, Annika Strandhäll ber sina ”seriösa twittrare” om ursäkt för att hon glömde att begränsa yttrandefriheten i ett av sina inlägg, så att ”SD:s trollsvans” kan kommentera.

-Pettersson tycker Strandhäll platsar rätt bra i svansen tillsammans med Trollet Löfven och Johansson, Linde, Ygeman, Eliasson, Hultqvist, Lindberg och många fler.

Debatten gäller som så ofta invandringen och Sverigedemokraternas inställning till den och SD:ledaren Jimmie Åkessons uttalande om totalstopp för asylinvandring till Sverige. Konstigt nog finns det trots gänget ovan kloka socialdemokrater, jag vet faktiskt inte om Annika Strandhäll anser att den danska socialdemokratiska statsministern Mette Frederiksen tillhör SD:s trollsvans när hon vill ha noll asylinvandring eller om de danska socialdemokraterna kallas högerextremister och rasister av S i Sverige,

I Danmark pratar man öppet om kulturell berikning och belastning och säger att det är invandring från Mellanöstern och de muslimska länderna som skapar problem och inte invandringen från Kina, Filippinerna, Thailand eller Brasilien vi har problem med. Problemen kommer från invandrarna och bran och barnbarn som kommer från Mellanöstern, Nordafrika, Pakistan och Turkiet enligt socialdemokraten och migrationsministern Mattias Tesfaye (S).

När det gick bra för Sverige hade vi socialdemokrater i vårt land också…

Ulla Lindström (S) i ett annat och klokarrre sammanhang.
En socialdemokrat från den tiden när socialdemokrater i Sverige var socialdemokrater och som dagens Sverigedemokrater.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Socialdemokrater vill också ha noll asylinvandring utan kulturell belastning

 1. Nu försöker katastrofen Anders Ygeman flytta focus från sina
  egna tillkotakommanden i Energipolitiken genom att krittisera
  kommunerna för att det går för långsamt med vaxineringarna.

  Hade varit bättre ifall han sysslat med det han ska och som han
  uppbär feta arvode för?

 2. Är det inte Sossarna som gnäller om att man inte ska vara otrevlig och ha ett trevligt språk i sociala media???

 3. Socialdemokrater vill också ha noll asylinvandring utan kulturell belastning. Det var före Olof Palmes tid vila i frid, du hade tur att ditt samhällsengagemang avslutades enkelt och smidigt !

 4. Och såzzarna har mage att kritisera Ungerns och Polens demokrati och yttrandefrihet…Nu gäller inte längre SMYG-DDR, utan diktaturens kreatur får härja helt fritt.

  • I ett avsnitt av reportaget från Fria Tider den 20 februari 2021 kan man i läsa följande:

   Delcitat

   Går utmärkt – i Australien
   I praktiken är det dock enkelt att stoppa invandringen från tredje världen inom ramarna för FN:s flyktingkonvention. Australien har sedan tio år tillbaka skeppat asylsökare till Papua Nya Guinea eller Nauruöarna där de får bo permanent om de får flyktingstatus och annars så länge deras asylhandläggning pågår.

   Eftersom livsstilen i lägren – i synnerhet i ett tidigare läger på ön Manus utanför Papua Nya Guinea – uppfattas som något mindre glamourös än i invandrarnas hemländer har den illegala invandringen till landet i princip upphört.

   För Moderaternas del understryker man dock att man anser att det är ”inte går” att genomföra något invandringsstopp i Sverige.

   Slut delcitat

   Frågan om asylcenter utanför EU har funnits på EU:s agenda och avhandlades i det Europeiska rådet den 28–29 juni 2018.

   https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/06/expressen_vi_mc3a5ste_fc3a5_stopp.png

   Pettersson skrev ett inlägg i ämnet här på bloggen den 28 juni, 2018 som kan läsas på länken nedan:

   https://petterssonsblogg.se/2018/06/28/statsminister-lofven-s-vi-maste-fa-stopp-pa-det-har/

   Det verkar som EU under mellantiden har övergivit idén att
   göra som Australien d v s att placera flyktingarna på någon plats, exempelvis en avlägsen ö långt ute till havs som i fallet Australien där flyktingarna hålls helt avskilda från Australiens egna fastland.

   De asylsökande får vistas isolerade på ön så länge handläggningen av deras asylärenden pågår. I de fall de beviljas flyktingstatus får de stanna och bo permanent på samma plats, d v s på samma ö långt ute till havs.

   Nu är det ju Ylva Johansson (S), kommissionär för migrationspolitiken i EU, som fick uppdraget den 1 november 2019 att arbeta fram och presentera en gemensam lösning på asyl- och migrationsvillkoren som skall gälla för samtliga EU-länder.

 5. Strandhäll borde inte få vara med och sjunga Internationalen. Hon vet bara vad som skrivs av meningsfränder och vad som händer och sägs i den lilla sandlådan. Den stora världen med olika åsikter är farlig.

 6. ”Det mångkulturella samhället”, – text hämtad från gluefox.com, där Tino Sanandaji under rubriken:
  ”Invandrare kan inte integreras in i ett kulturellt vakuum”, menar att etablissemanget innerst inne inser att mångkultursamhället har misslyckats och att dess anhängare numera företräder det han kallar anti-anti-mångkultur. Dvs, de är egentligen inte för mångkultur, som de vet inte fungerar, utan de är emot anti-mångkulturföreträdarna. De betraktar dessa som onda, och eftersom de själva betraktar sig som goda…

  Tino Sanandaji, citat:
  ”I det här sammanhanget definierar jag kultur som de informella spelregler som finns i samhället; informella institutioner, etikett, traditioner, normer och värderingar. Till skillnad från de ytliga kulturella uttrycken som vilken mat man äter och vilken musik man lyssnar till. Om mångkultur bara handlade om vad människor äter och hur de klär sig, skulle det inte finnas några problem alls.

  De regler som finns inbäddade i en kultur finns i stor utsträckning till för att reducera transaktionskostnaderna i ett samhälle. Om man har olika regler för olika människor, fungerar inte samhället smidigt. Mångkultur är ett försök att återskapa det Ottomanska Imperiet, med olika regler för separata etniska grupper och med institutionaliserad segregation. De fanatiska förespråkarna för mångkultur kanske inte avser detta, men det blir konsekvensen av deras dåligt genomtänkta sociala experiment.

  Jag hävdar att de människor som mest skadas av mångkulturen är invandrarna, av vilka många är oförmögna att integreras. De lär sig inte alla de många underförstådda och diskreta regler som styr livet i Sverige, de känner sig inte välkomna och klarar inte av att lägga en svensk identitet till den de redan har. Istället blir de bittra och reagerar genom att anamma USA:s ghettokultur som ett sätt att markera avstånd till samhällets huvudfåra.

  Mångkulturtanken är en lögn. Det är en lögn från de vänster och vänsterliberaler som lovar invandrarna att de kan migrera till Sverige och behålla alla sina traditioner och normer och beteenden från Afghanistan och Albanien, utan någon kostnad för invandrarna själva. Den personliga konsekvensen av att inte kunna integreras är massarbetslöshet, låg inkomst, en brottsbenägen miljö och social isolering

  Jag föreslår att lösningen till det uppenbara misslyckandet med mångkulturpolitiken är att svenskarna återtar det kulturella självförtroende som är nödvändigt för att integrera invandrare.”

  Fler underrubriker i samma (långa) huvudartikel om ”Det mångkulturella samhället”:

  ”Visst finns det en svensk kultur”
  ”Måste mångkulturtanken innebära förakt för den egna kulturen?”
  ”Är jag som kristen kallad att begå kulturellt och intellektuellt självmord?”

  Läs vidare här:
  https://www.gluefox.com/komment/multikulti.shtm

  • Bra skrivet och tack för länken, den var mycket upplysande. Rekommenderad läsning för alla, finns en del att beakta och fundera över, särskillt av de som accepterat mångkulturen.

 7. Om ett parti råkar ha avtal med muslimska brödraskapet (som de svenska sossarna har) verkar kunna göra en viss skillnad….

Kommentera