Ygeman ”Några regioner måste steppa upp sitt arbete och se till att vaccinera svenskarna”


INRIKES. Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) riktar hård kritik mot de regioner som redan nu säger att man inte kommer nå målet om att vaccinera alla vuxna innan halvårsskiftet.

Nuvarande energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S)

Jag har mycket svårt att förstå varför regioner redan nu kastar in handduken och säger att man inte kommer att klara det avtal man själv har skrivit på, säger Ygeman i Ekots lördagsintervju.

Han säger också att regeringen fortfarande håller fast vid målet och poängterar att många andra regioner också gör det.

-Pettersson undrar om inte energiministern har tillräckligt att göra med svenskarnas elförsörjning och borde ägna sig åt sitt jobb? Eller försöker Anders Ygeman (S) förskjuta intresset från hans egna miljardaffärer?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “Ygeman ”Några regioner måste steppa upp sitt arbete och se till att vaccinera svenskarna”

 • Peter L

  Bara ett utspel för att få sin egen statliga stasi-media att kunna ha något att skriva om istället för hans stora totalhaveri om elen. Statliga median skriver inte mycket om hans elhaveri nu.

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Han har väl fått tips om att detta är hans nya arbetsuppgifter efter sin avgång som energiminister.

  Gilla

 • Olof.p

  Var tacksamma för att ni inte hunnit vaccineras. När denna coronahärva börjar nystas upp kommer den att vara lika tunn som svininfluensan.
  Och se till att dom inte pumpar i er det gamla vaccinet som nu är verkningslöst. Har ni inte fått det än kan ni lika gärna vänta tills nästa vinter.
  Läste att den grupp som drabbats hårdast av Corona är den gruppen som har mest inavel. Inavel i sin tur gör individen känslig och skör mot sjukdomar. Dom kan behöva vaccin.
  Det kan också vara en ende att börja med att sluta med kusinäktenskap. Men detta får man inte skriva i vänsterfeministerna Sverige.

  Gilla

  • Snart fattigpensionär

   Kusinerna gillar inte vaccinet så det kommer inte att ske någon massvacinering av kulturberikarna.

   Gilla

 • Argus

  Jag tror att Ygemans betyg i svenska inte motsvarade kunskapsnivån?

  ”STEPPA step3a2 l. stäp3a2, v.

  1) (utom i slutet bl. ngt vard.) ta (ett l. flera) steg, gå; i sht: gå med markerade steg (i sht med långa steg l. med högt lyfta knän), kliva; äv. tr., med obj. betecknande steg; äv. dels: gå på luffen (se LUFF 2), dels (om fågel): gå med lätta o. snabba steg, trippa, dels oeg., om föremål: röra sig hoppande;

  1) (utom i slutet bl. ngt vard.) ta (ett l. flera) steg, gå; i sht: gå med markerade steg (i sht med långa steg l. med högt lyfta knän), kliva; äv. tr., med obj. betecknande steg; äv. dels: gå på luffen (se LUFF 2), dels (om fågel): gå med lätta o. snabba steg, trippa, dels oeg., om föremål: röra sig hoppande;”

  Det är skillnad på ”Steppens son” och ”Stäppens son”. Sossarnas verkar gilla mest de sistnämnda.

  Gilla

 • Tony

  Denne pajaspolitiker var igår igång och kritisera kommunerna för senfärdighet med vaxineringen, det gäller att flytta focus från
  sina egna misslyckanden, men jag tror inte någon husägare
  som nu via elräkningen blir imponerad när han kritiserar
  adra verksamheter?

  Gilla

 • Bengtis

  Ynkeman är väl aldrig nöjd! Alla svenskar ska betala mer skatt för allting, och snart för att få andas! Jäkla ynkedom från regeringen!

  Gilla

  • Bengtis

   Det enda vår så kallade regering lyckas göra; är väl att fylla på förrådet av så kallade flyktingar! Vi har tagit in minst 80 000 personer som inte ens ska vara här mitt i coronatider! Och svenska folket får inte ens se en bandymatch live!! Det är för jä-ligt!! Vakta gränsen mot Norge och flyg hit ISTerrorrister från Iran!! Sveriges regering har tänkt till…Eller inte!!

   Gilla

 • Bengtis

  Pettersson är väldigt snabb och bra på viktiga nyheter! Bästa sidan på nätet! Bra jobbat Pettersson!

  Gilla

 • Bosse S

  Fantastisk karriär med hänsyn till det urusla betyget.
  Han har ju inte klarat två-årig social linje på gymnasiet.
  Sju tvåor är egentligen sju underkända ämnen.
  Skrämmande att inte få ihop ett bättre betyg på en sådan enkel utbildning.
  Några skolbetyg tycks inte behövas när man väl kommit upp sig i ssu.
  Rätt sorts kompisar är sedan allt som behövs för en karriär i Sossepartiet.

  Gilla

  • Bosse S

   En sak till. Han energiministern vet nog inte ens vad Ohms lag är för något.
   Ingenting tycks vara omöjligt för en svensk politiker. Vapenvägrare utses till försvarsminister, ingen polisutbildning eller ens praktik som dörrvakt kvalificerar utnämning till polischef o.s.v.

   Gilla

   • Bengtis

    Sverige är på väg att bli ett u-land!! Sverige har inga egna pengar, utan vi lånar pengar som vi sen skänker bort!!

    Gilla

  • Bengtis

   Ygeman sätter nivån angående trovärdheten gentemot folket!! Regeringen har ministrar som blåljuger för det svenska folket varje dag! Det kommer att straffa sig en vacker dag!

   Gilla

  • Bengtis

   Det enda som vår löjeväckande regering lyckas med…är att pungslå SVENSKA SKATTEBETALARE!Vi betalar för IS-krigare som kommer hit, med regeringens goda vilja!! Samtidigt är en väldigt stor del av våra äldre totalt ner-prioiterade!!Det är fördjävlig!!

   Gilla

 • Pia H

  Kan Mygelman gå före och visa vägen?

  Gilla

 • centurion

  Har vi hört det förut ? Regimen ställer till det med invandringen och kommunerna får reda ut eländet. Nu är det regionerna som ska skuldbeläggas för regimens taffliga corona-hantering. Det är staten Sverige som måste ligga på EU för att erhålla vaccin i tillräcklig mängd, inte regionerna. Men med nuvarande vaccinationstakt kommer det att ta c:a 4 år innan alla i Sverige har fått sina två sprutor. Regimen kommer att skuldbeläggas och SKA skuldbeläggas för sin saktfärdighet. Men det vill inte Ynkeman vara med om. Han är ju van vid snabba kast när det gäller att lotsa landet mot stenåldern. Bara han hittar ett ledigt rum, förstås.

  Gilla

 • G Nordström

  Ja det är typiskt, en person som har svårt att tänka självständigt.
  Handplockade för att inte överglänsa den store ledaren.

  Gillad av 1 person

 • yup

  Sveriges Kommuner och Regioner ställde sig frågande till uttalandet då de står med sprutor, lokaler och personal, och inget vaccin (något som regeringen åtagit sig att ansvaret att fixa fram). Från SVT:

  ”Förvånad och upprörd. Så känner sig Anders Knape (M), ordförande för Sveriges kommuner och regioner, SKR, efter att ha hört energi- och digitaliseringsminister Anders Ygemans (S) kritik.
  – Det är ett påhopp på våra vaccinsamordnare och vår sjukhuspersonal, säger Anders Knape.”

  ”Ygeman far med osanning när han försöker påstå att vissa inte vaccinerar och att andra vaccinerar mycket mer. Man vaccinerar med det vaccin man har.”

  Ljugeman levererar

  Gillad av 1 person

  • Fr E

   “Ygeman ” är en fullfjädrad MYTOMAN och Psykopat !!!!.

   Gillad av 1 person

  • observatör

   Varför inte köpa in det ryska vaccinet Sputnik V, effektivt till 91,6 procent, enligt brittisk vetenskaplig utvärdering helt nyligen. Dessutom lika effektivt för äldre personer. Och även billigare än vaccinerna med ny mRNA-teknik

   Gilla

 • Ygemanagement

  energi och digitaliseringsminister ? är väl inte på hans bord att lägga sig i covid-19 frågor. Han kanske lider av något latent delirium som är på väg att bryta ut ordentligt.

  Gilla

 • hllviken

  Betyget visar att han är UTVALD av makteliten till…….globalisternas hantlangare.

  Perfekt med en som bara lyder överordnade och inte tänker alls.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: