Ett 40-tal klimataktivister inför rätta

BROTTSLIGHET. Ett 40-tal klimataktivister från den vänsterextrema rörelsen Extinction Rebellion ställs inför rätta för att ha blockerat gator i Göteborg vid två tillfällen, rapporterar Ekot. Aktivisterna riskerar nu böter på cirka 400.000 kronor för tilltaget för två år sedan då de ville att politikerna skulle utlysa nödläge för klimatet.

De står åtalade för ohörsamhet mot ordningsmakten för att inte ha flyttat på sig efter uppmaning från polisen.

-Pettersson säger att både klimataktivisten Greta Thunberg och de vänsterkriminella AFA har kopplingar till Extinction Rebellion eller kanske troligare Extinction Rebellion består av vänsterextremister…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Ett 40-tal klimataktivister inför rätta

 1. Mycket märkligt att Greta är så påpälsad, har hon inte sagt att uppvärmningen av klotet ökar och borde därför vara klädd därefter.

  Märkligt att hon stöttar ”utdöende uppror” har hon äntligen förstått att vad hon har sysslat med håller på att förlora all trovärdighet?

 2. Greta har blivit straffmyndig sedan 2018
  Läs gärna *Klimatupplysning. Mycket fakta och sammanställningar av kunniga som kan ch vågar yttra sig utan att förlora jobbet/föräldrastöd.

 3. Hoppas dom får kännbara straff. Snorungar som antingen lever på bidrag eller på sina föräldrar.

 4. I den gamla l tiden fanns något som hette Gulag. skicka dom svagbegåvade dit tills naturen återhämtat sig. Men först en folkomröstning om dom får komma tillbaka överhuvudtaget

 5. Jag får säga som vanligt, bättre varmt än kallt. Det går att göra kyla av värme, men det motsatta har ingen uppfunnit än.

 6. Vi bygger gatorna, samhället och försörjer dem. De utnyttjar allt samtidigt som de förstör framtiden!

 7. Hur mycket fick Greta böta? Någon som vet vilka som sitter och står bredvid henne? År det livvakter?

Kommentera