Anders Ygeman (S) blåljuger igen


INRIKES. Det blir mycket energi och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) idag, men nu är Henrik Jönsson faktiskt arg på riktigt skriver han på Twitter. Inte misslyckandet. Inte ens oansvaret, eller hur man av på grund av politisk opportunism riskerar vitala samhällsfunktioner — utan de ständiga LÖGNER man kommer undan med.

Bild från Henrik Jönsson

Alla VET att S riskerat det svenska elsystemets stabilitet som en eftergift för att MP skulle ge dem regeringsmakten 2014. Det finns dokumenterat underlag som redovisar hur man svängt 180 grader. Alla VET det. Jag har t o m dokumenterat det i en videokrönika, skriver Henrik vidare och fortsätter ändå fortsätter man utan att blinka att förstöra rikets infrastruktur på kortsiktig maktpolitisk grund, samtidigt som man skriker att all opposition är nazistisk och illegitim. Detta måste sluta nu. Oavsett om du är höger eller vänster, borgerlig eller sosse.

Det är inte VÄRDIGT. Det är FARLIGT, och det svenska folket förtjänar bättre än elbrist, jämförelselös brottsstatistik och en unikt havererad pandemihantering.

Jag skäms å landets vägar, och begråter allvarligt denna eskalerande förnedringsprocess — för socialdemokratins hantering av dessa frågor säger mellan raderna: ”Det svenska folket är korkat. De förstår inte vad vi gör. De märker inte. De glömmer. Och de tror på allt vi säger, bara vi upprepar det tillräckligt många gånger: Krig är fred. Sverige har inga problem. Oppositionen är nazister.”

Det räcker nu.

-Pettersson har inget att tillägga till Henrik Jönssons ord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Anders Ygeman (S) blåljuger igen

 • Anderssonskan

  Skitchefens stjärnrekrytering

  Gilla

 • grebom5

  Nu är hög tid för lille Steffe att kalla in Ljugeman och med allvarsam stämma låta honom veta ”jag vill ha din uppsägning på mitt bord om 30 minuter.”
  -Men..
  -Inga men, verkställ!

  Gillad av 2 personer

  • ThePeter

   Ser hellre att haveriet blir till verklighet… snart. Då kan alla haverister ta sitt pick å pack och dra.
   Det finns fler som står på kö för en chans i politiken.

   Gilla

 • Peter de Mander

  Hur många lögner ska vi behöva höra? Hur mycket smutskastning ska oppositionen och folket som stödjer dem tåla? Hur många inkompetenta och korrupta ministrar, generaldirektörer, tjänstemän och politiker ska vi behöva stå ut med? Allting kraschar i en alltmer eskalerande takt… när vaknar det svenska folket? Har den 200-åriga fredshiberneringen och den 100-åriga indoktrineringen tagit all kämparglöd från det svenska folket?

  Det räcker nu!!!

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Hela regeringen är en samling IDIOTER

  Gillad av 1 person

 • putte

  Man är inte förvånad över ministerns inkompetens och oförmåga ,det börjar att likna ett träsk inom statsförvaltningen ,för ett träsk är det sannerligen som borde torrläggas .Samtidigt som en en samling odugliga ministrar generaldirektörer och enögda tjänstemän skulle ha en stor fet spak i ändalykten med en försäkran om att dom aldrig mera får sätta sin fot inom maktens boning .

  Gillad av 3 personer

 • G Nordström

  Nä Henrik Jönsson är tillräckligt tydlig så svårt att kommentera när allt han säger är som det är.

  Gillad av 3 personer

 • Niklas R

  Hur vet man att en sosses skriftliga svar är en lögn?
  Det är nedtecknat i skrift.

  Gilla

 • Bo.

  Anders kan inte stava sitt eget efternamn korrekt. Det stavas ”Lügemann”

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: