Vädret ställer till det igen…

VÄDER. Den globala klimatuppvärmningen ställer till det igen, idag på morgonen importerar vi kolkraftsel från Tyskland och elpriserna i söder är skyhöga enligt Kontrollrummet. Det har gått så långt att Bottenviken är istäckt och de åker bil till öarna, alla fem statsisbrytarna går för fullt, det har snöat i Sahara, Spanien, Grekland och de åker skridskor på kanalerna i Amsterdam.

Moskva har drabbats av de största snömängderna sedan 1973, rapporterar RT.

Expressen skriver något om att det i både USA och Europa är det tvåsiffriga minusgrader på sina håll och att den ovanligt kalla vintern kan bero på den globala uppvärmningen och att Arktis blir varmare, men det är inte klarlagt.

-Pettersson tittar och det ser inte ut som det är varmt i Arktis eller någonstans på det norra halvklotet och absolut inte runt Arktis.

Kan den underbara Värmetiden komma tillbaka?

14 thoughts on “Vädret ställer till det igen…

 1. Jag vet inte varför, men det blir varmare. Därför behöver vi anpassa oss tex inte bygga där vattnet väntas stiga. Vissa städer som ligger nära havsnivån kan behöva skyddsvallar.

 2. Undra ifall inte journalisterna på Ex pressen också drabbats av
  den globala uppvärmningen, för allt kan tydligen skyllas på den..
  Detta istället för att erkänna att det finns ingen global uppvärmning
  bara variationer i klimatet!

 3. I den nya Ryssland, är befolkningen uppväxta med Pravda medier, i vart fall de som är födda före nittiotalet. Så det är väldigt få som tror på dessa globala värmefanatiker, kölden är hård i Sibirien med omnejd. Där vill alla att det skulle vara åtskilliga grader, globalare värme.

 4. Hela den här klimatcirkusen är exakt likadan, som när aztekernas prästerskap basunerade ut att kometen kommer och jordens undergång är nära.
  Prästerna levde gott på detta. Det genomfördes även människooffer. Sadismen var gränslös.

 5. Aktuellt igår. Vattnet i Antarktis värms upp få 4000 m djup. Förklaring, De blåser på ytan runt Antarktis pga ökat CO2. Detta drar upp?? kallt vatten från 4000 m djup som då tydligen ersätts med ”varmt” vatten från ytan. Kvinnan som berättar detta är ”oceanolog” och hon avslutar med att skratta.

  Tycker det vore lämpligt för en fysiker att förklara hur ”varmt ”vatten sjunker och kallt vatten stiger och lägger sig ovanför ”varmt.

  Men det är väl ungefär så här som klimatalarmisterna numera är tvungna att göra. Att begå våldtäkt på fysikens lagar för att leda sin tes i bevis.

  Det värsta var nog att skattefinansierade SVT inte lät någon bemöta den skrattande oceanologens påstående. Är jag snäll så kan jag kanske kan sträcka mig till att detta är ett utkast till aprilskämt som hamnat fel i tiden.

  • Hon sa inte att varmt vatten sjunker, hon sa att vinden cirkulerar runt Arktis och därmed rör sig ytvattnet bort ochdå stiger djupare vatten upp. Det lät troligt, tycker jag.

   • Förklara då hela poängen med inslaget,
    – att vattnet blev varmare på 4000 m djup….

    Sedan kanske hon glömde berätta att de kalla vattnet som då stiger borde göra att ytvattnet blir kallare…

 6. När det är varmt beror det på global uppvärmning och när det är kallt beror det på global uppvärmning.
  Logiken har för länge sedan lämnat miljörörelsen och allt som kvarstår är det religiösa inslagen och domedags-profetior.

 7. Om du läser PKmedia så beror kylan på den globala uppvärmningen så det är som vanligt. Klimathysterin fortsätter med oförminskad styrka

Kommentera