Tre tonåringar rånade och misshandlade i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. Tre 15-åringar blev i kväll rånade, hotade och misshandlade i närheten av Östra sjukhuset i Göteborg, rapporterar GP.

Steget Efter

Enligt polisen var rånarna sex äldre ungdomar.

De blev av med en del gods: telefoner, kreditkort och kläder. Det förekom också misshandel och hot om knivvåld, säger Morten Gunneng hos Göteborgspolisen till tidningen.

Polisen har sökt efter gärningsmännen med flera patruller och helikopter. Men ingen har gripits.

-Pettersson ser som vanligt inget signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Tre tonåringar rånade och misshandlade i Göteborg

  1. Tack Stefan o Fredrik att ni skapade detta helvete i Sverige mångkultur dvs mord bedrägerier knivskjärningar voldtäkter misshandel bilbränder mm.
    Otroligt att det finns folk som röstar på M o S i dag när vi ser resultatet av den kommande katastrofen…..

  2. Inget signalement. Som vanligt är det viktigare för myndigheten att brottslingarna skyddas än att brotten klaras upp. Samhället tycks med myndigheters hjälp fortsätta särbehandla kriminella för att de är invandrare. Sverige behöver fler vuxna politiker i riksdagen och borde därför prova nyval. Tyvärr finns inga garantier om bättring, men kan med lite tur ge en positiv nystart utan förrädisk symbolpolitik och orimliga skattehöjningar. Den påtagliga samhällskollapsen med ökande brottslighet där myndigheterna ger brottslingar trygghet före brottsoffren, sker helt synligt framför ögonen på politiker med sinnen proppfyllda av sin egna karriär.

KommenteraAvbryt svar