Efter blodiga bilder på ”Blattelito”, falsklarm misstänks


BROTTSLIGHET. Polisen har startat en utredning om falsklarm efter de blodiga bilderna på Abbe ”Blattelito” Alsaadi, man kan ifrågasätta vad som verkligen hänt säger polisen.

Är bilderna på Instagram äkta så ligger Abbe ”Blattelito” Alsaadi illa till. Blattelito dömdes av tingsrätten till 18 års fängelse för mord på sin före detta flickvän men friades senare av hovrätten.

-Pettersson säger att det är nog inte bara polisen som undrar vad som hänt och misstänker att något inte står rätt till.

Falskt larm är ett brott enligt svensk lag som den gör sig skyldig till som genom oriktig uppgift att det föreligger fara för en eller flera människors liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av egendom föranleder onödig säkerhetsåtgärd. Straffet är böter eller fängelse i högst ett år.

Är brottet grovt, döms till fängelse, lägst sex månader och högst fyra år.

Polisen

TIDIGARE 2021-02-13. Abbe ”Blattelito” Alsaadi ligger illa till…

VÅLDSVÅGEN. En känd influencer, Abbe ”Blattelito” Alsaadi, visas i vad som framstår som en kidnappningssituation på bilder som nu sprids på stora sociala medier. Polisen i tre stora regioner – där mannen ofta befinner sig – har dock ingen information om någon misstänkt kidnappning, skriver Expressen.

Abbe ”Blattelito” Alsaadi dömdes av tingsrätten för mord på sin före detta flickvän men friades senare av hovrätten. Han dömdes dock till fängelse i 3 år och sex månader för att bland annat ha torterat andra tidigare flickvänner.

Abbe “Blattelito” Alsaadi var den omtalade influensern på Snapchat som publicerade magstarka stories innehållande sex, vapen, misshandel, droger och annat olagligt. Det var i juli 2019 som tingsrätten dömde Alsaadi till 18 års fängelse för mordet på sin tidigare flickvän. I anklagelserna stod det att han ska ha tagit hennes liv genom att injicera henne med en dödlig dos av det narkotikaklassade läkemedlet tramadol. Kvinnans 3-åriga dotter befann sig i lägenheten när händelsen ska ha inträffat.

Abbe överklagade domen och som advokat hade han Leif Silbersky. Det hela slutade med att Abbe friades från mord men fälldes på en rad andra punkter. Bland annat grov kvinnofridskränkning, misshandel och grovt vapenbrott.

Kvinnofridskränkningen gäller den exflickvän som han frikändes från att ha mördat. Före sin död slog hon larm till både polisen och vänner om ’Blattelitos’ våldsamma beteende, berättar ex-flickvännens mamma i programmet ”I huvudet på en gärningsman”

Natten till idag lade någon upp bilder på ett instagramkonto, därefter har personen inte skrivit något på sociala medier. Under lördagen börjades därefter bilder spridas på större konton på sociala medier på hur influencern till synes hålls mot sin vilja.

Bilderna visar hur en annan person med svarta handskar håller runt influencerns huvud. Influencern är blodig i ansiktet och över kroppen. Hans tröja har förstörts och hänger på armarna och personen med de svarta handskarna tvingar influencern att titta in i kameran.

-Pettersson säger att om bilderna är äkta så ligger herr Alsaadi illa till…

UPPDATERAT: Fria Tider rapporterar att Abbe ”Blattelito” Alsaadi är släppt, han blev kidnappad och torterad av ett gäng ”småkids” som bland annat kopplade honom till ett bilbatteri. Det säger han själv i en video. Kidnappningen handlade om pengar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Efter blodiga bilder på ”Blattelito”, falsklarm misstänks

 • Maja 2

  Undrar hur många alias han har ,eftersom han är skriven i Barcelona och på två adresser i Sverige.

  Gilla

 • JEX

  Koppla på han ett bilbatteri fungerar inte är alldeles för svag spänning och därför en fake tycka synd om historia.

  Gilla

 • Maya

  Har han funderat på att söka till Dramaten ? Här har vi ett skådespelarämne …

  Gilla

 • Elin

  Nu vaknar polisen. Så länge han mördade folk fans inget intresse.

  Gilla

 • Thomas

  Som influenser så gör man reklam för produkter utan att tala om vad man gör reklam för.
  Det sägs att han fått kontrakt med en firma som säljer silvertape.

  Gilla

 • Korrupt myndighet

  Jag förstår inte, ska han blahulltte eller vad han heter rädda pensionerna eller är han här för rymdfartens skull?

  Gilla

 • Ryan

  Jamen det där med straff gäller bara vita heterosexuella män. Inte blattar

  Gilla

 • Stenbock

  PR-grej,för att få sitt namn i PK-pressen ?
  Bland nysvenskarna kan man misstänka det mest otroooliga !

  Gilla

  • Pia N

   Tom ordet nysvenskar är PK-vokabulär. Ingen kritik mot dig egentligen, men ordet borde bytas mot annat, tex osvenskar eller t-banesvenskar.

   Gilla

   • Cirkus Sverige.

    Pixelhuven !

    Det är ju alltid så som AFTONLÖGNEN visar dom, de pixlar ”vinsten för samhället” men visar upp svenskar med bild och allt.

    Aftonlögnen (Aftonbladet) springer i Socialdemokraternas ledband, som en lydig byracka.
    Äckligt hyckleri 🤮🤮🤮

    Gilla

 • SNAFU

  Är det en invandrargrej att gilla å plåga människor å knapra tramadol?
  Ingen av mina bekanta har liknande böjelser.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: