Morgan Johansson ljuger igen

INRIKES. Socialdemokraternas propagandalögner fortsätter. Moderaterna och Sverigedemokraterna har blivit näst intill omöjliga att skilja åt. Det säger justitieminister Morgan Johansson (S) i en intervju med Expressen.

Morgan Johansson, foto: Socialdemokraterna.

Flera S-ministrar har under de senaste veckorna attackerat M-ledaren Ulf Kristerssons närmande till SD, vilket har väckt stor ilska bland flera borgerliga debattörer. Johansson säger att man ”måste kalla en spade för en spade” och fortsätter att rikta kritik mot Kristersson.
Moderaterna och Sverigedemokraterna flyter samman. De är som tvillingar. Inte ens ett tränat öga kan skilja dem åt längre, säger Johansson.

-Pettersson undrar var Socialdemokraternas egen politik är. De pratar bara om andras fast de leder regeringen och har makten. Det är tur att inte alla partier är som S.

Morgan Johansson (S) är till och med så fräck så han påstår att det är de som inte har makten som för väljarna bakom ljuset.

Det är Johansson som ska ersätta Löfven om denne blir sjuk och inte kan fullfölja sitt uppdrag.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Morgan Johansson ljuger igen

 1. Är det med sanningen överensstämmande att Molgan ska ta över om Steffe blir Sjuk.
  Men det kan inte gälla mental sjuka för då skulle ju han i princip redan ha den positionen.

 2. Var precis och handlade. En medelålders svensk man beklagade hur orättvist det har blivit här. Han sade att när han hörde försvarsministerns tala i tv bestämde han sig att dra härifrån. Han sade att tänk att de andra som prioriteras här får allting gratis. De vilkas namn vi inte får nämna utan att hamna i svårigheter. Vi får finna oss i det. Han sade att han inte visste vart han skulle ta vägen.
  Han var uppriktigt olycklig över allt som sker här.
  Och jag är påverkad av det han sade. En fin svensk man , som tvingas att fly sitt hemland på grund av rädsla!

  Tänker skicka detta till några i Riksdagen.

 3. Tycker inte herr minister skall vara så stor i käften. De egna leden har halkat jävligt lång åt vänsterhållet, lite mer åt exstrem hållet, då det gäller hur dom vill att den egna politiken skall utvecklas när det gäller medborgarnas rörelsefrihet och yttrandefrihet som skall inskränkas av nya lagar och förordningar. Detta är inte socialdemokrati.
  S är på väg att genomföra det som vi sett i tvivelaktiga regeringsformer världen runt. Som dom själva fördömde.

 4. Jo de moderata väljarna och Sd: delar många åsikter.
  Kom ihåg när dold kamera i Skåne intervjuade moderata valarbetare.
  Det som skiljer partierna åt är SD vill ge folk mer bidrag.

 5. Jag är av åsikten att Morgan Johansson har rätt när han säger att ” Moderaterna och Sverigedemokraterna flyter samman.”. SD har blivit ett moderaterna light. Åkesson är totalt borta ur politiken verkar det som. Ta oegentligheterna runt Sveriges corona strategier. S bjuder på chansen till ”påhopp” dagligen, men Åkesson är tyst. Han bryr sin inte om att det fanns en uttalad strategi att låta äldre få dö ensamma under ett morfin påverkan. Alla korrupta kommunpolitiker och tjänstemän som snor åt sig corona vaccin, här harr Åkesson en grop att ösa ur, men han väljer att vara osynlig. Och där med så visar han att han blivit lika de andra., ett M light

 6. Fast egentligen har ju Morgan helt rätt, man skall kalla en spade för spade och på samma sätt skall man kalla en idiot för idiot och en landsförrädare för landsförrädare.

 7. Ett märkligt fenomen är att kortvuxna personer oftast är att de är svåra att komma överens med.
  De är mestadels snarstuckna och tar allt man säger till dem som förolämpningar, men märker aldrig då de själva använder otidigheter i sin konversation.
  Morgan är en diminutiv varelse.

   • Tomma tunnor skramlar mest.

    En liten liten man i en alldeles för stor kostym.
    Morgan…stort M litet organ.

    Så här brukar personer med mindervärdighetskomplex bete sig. ( Helt naturligt för Socialdemokraterna.) 🤮

 8. Pettersson plocka bort den idiot som använder min signatur för att va ful i mun. Jag skriver aldrig som denne
  förmodade vänsterdåre, han har visst två medlöpare
  med sig.

  Så typiskt rödingar, när man inte kan åstadkomma
  något själv , så kan man alltid förstöra för andra.

 9. 6 b § Den som genom att olovligen använda en annan persons identitetsuppgifter utger sig för att vara honom eller henne och därigenom ger upphov till skada eller olägenhet för honom eller henne, döms för olovlig identitetsanvändning till böter eller fängelse i högst två år. Lag (2016:485).
  https://lagen.nu/1962:700#K4P6bS1

 10. Nu har justitieministern godkänt att man kallar en spade för en spade. Bra! Då är det godkänt att kalla ett antal sossetoppar för dynggrepar.

 11. Det bästa Morgan Johansson har gjort, är att han hittat en
  frände som är precis lika uppblåst som han själv, och det
  får man ju glädja sig åt, för då blir ingen annan förstörd av
  hans notoriska ljugande och skrävlande!

 12. Vem har kapat sidan när min signatur används och svaret försvinner? Har kommunisterna på Gustavslundsvägen 151 helgbevakning.

  • Ja samma här, någon kapade min id också. I en annan tråd. GE FAAN i att kapa andras ID, slödder!

 13. Det måste vara betydligt enklare att hålla reda på de få gånger som mytomanen och lögnaren Morgan talar fakta och sanning än tvärtom.

 14. En Svensk Trumph skulle sitta som en smäck . Då skulle han ställa sig på Sergels torg och uppmana folk att kasta ut statshusmaffian innan de har startat skolprojektet ”Alla ska bli lika dåliga”.
  Det är förlängningen på sossarnas lyckade integrationspolitik .
  Först Malmö sedan resten av Sverige.

 15. Ja, och såssarna är ju nedkokade med miljö-talibanerna, center-pedofilerna, folk-partiklarna, muslimska brödraskapet och SVT i samma innehållslösa Spik-Soppa. Lelle Mogge ; Kasta inte skit i glashus !

 16. Morgan. Man måste kalla en idiot för idiot (inte minister) -gäller hela ditt parti och alla nollor, som röstar på er på grund av bidragen .

 17. Morgan Johansson är ingen skicklig lögnare. Vilken idiot som helst ser och hör de grovt tillyxade lögnerna.
  Allt bottnar i sossarnas desperationen när man inser att man har misslyckats med allt när man har köpt makten av miljösekten och islamisterna.
  Inte bra när svagbegåvade med storhetsvansinne och maktgaleskap ska hantera Sverige.

  • Han har tydligen själv roligt åt sina skämt, alla andra tycker
   att han är en dryg typ, inte minst är där många från Höganäs
   som tycker illa om honom.

   • ”Kalla en spade för en spade” Till och med denna benämning har dom stulit från SD. Kan inte sossar åstadkomma
    något själv??

Kommentera