Elvaårig flicka ofredad i badhus i Södertälje

BROTTSLIGHET. En man i 30-årsåldern misstänks för sexuellt ofredande mot en elvaårig flicka på badhuset Sydpoolen i Södertälje.

Sydpoolen Bild Arktis.se

Mannen ska ha dragit ned flickan mellan sina ben och tvingat henne att åka vattenrutschkana med honom, rapporterar Länstidningen Södertälje bakom betalvägg.

Flickans jämnåriga kompis ska ha åkt efter mannen och sparkat honom i ryggen tills han släppte taget. Mannen, och en manlig vän till honom, ska också ha försökt att få med sig flickorna till bubbelpoolen, enligt flickorna.

Flickorna larmade personal, som tillkallade polis. När polisen kom till platsen bar han en kniv, enligt tidningen, och misstänks även för brott mot knivlagen.

Han misstänks också för ofredande, då han ska ha dragit i en kvinnas vrist i badhuset. Han nekar till brott.

Läs gärna tidigare inlägg om Sydpoolen på bloggen…

-Pettersson säger att det nya Sverige är otryggt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Elvaårig flicka ofredad i badhus i Södertälje

 1. Dags för badhusen att 1) skaffa larm som man har runt armen 2 ) livistidsporta alla som tafsar samt göra en polisanmälan. En bild på badhusens entré skulle hjälpa till att skrämma pedofilerna.

 2. Ledsen om någon här har tagit illa upp gällande min tidigare kommentar.Den gällde inlägg som fanns här i morse.

  • ”Han” var iof inte ensam, en ”manlig vän till honom, ska också ha försökt att få med sig flickorna till bubbelpoolen, enligt flickorna.” BÄGGE var nog t-bane svenskar. En mini tararush game.

 3. Tidigare på Petterssons blogg:
  ”Lägesbild över sexuella ofredanden från polisen” (Pettersson undrar varför denna polisrapport inte är första nyhet…)
  https://petterssonsblogg.se/2016/05/18/lagesbild-over-sexuella-ofredanden-fran-polisen/

  Badanläggningar (sid. 15):
  ”I 80 procent av anmälningarna från badhus var gärningsmännen av uppgiven eller fastställd utländsk härkomst. De flesta saknade svenskt personnummer…Tillvägagångssätten har varit olika men ett ofta förekommande modus har varit att hålla fast flickor som passerat i rutschkanor eller andra strömfåror medan andra har tagit på dem på bröst, rumpor, ben och i skrev”:
  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/05/lagesbild-over-sexuella-ofredanden.pdf

 4. Är det kul att raljera grovt om det här ? Ni har nog garanterat inga barn som kan råka ut för sådana här idioter.Däremot är ni själva precis det sistnämda.

  • Idiotin består väl mest i att de som har barn har fortsatt rösta på partier som är mycket väl medvetna om vad som händer men fortsätter med massimporten av dysfunktionella män från kulturer där flickor och kvinnor utan manlig eskort betraktas som fritt villebråd. Observera att jag inte skriver att de röstat för det hela då det aldrig varit uppe på dagordningen. De politiska partierna har genomfört detta utan att tillfråga svenska folket. Däremot så borde väljarna ha dragit en slutsats av det när det väl blev allmänt känt.

   • Dom styrande är väl medvetna om att dessa abnorma
    individer inte ens kan låta bli att sexuellt antasta
    barn, men dom bryr sig inte, dom kan ju generera
    ett antal röster, vilket är det absolut viktigaste för
    denna regering, det tillsammans med grov
    smutskastning av motståndare är deras främsta
    vapen! Vidrigt!

Kommentera