Anders Lindberg om SD-hatet

MEDIA & HAT. Socialdemokraten och desinformatören på Aftonbladet, Anders Lindberg, twittrar om SD-hatet och givetvis tar han inte upp det hat Sverigedemokrater och deras sympatisörer utsätts för av etablissemanget. Nej, det är Jonna Sima på Aftonbladet som skrivit om att kulturminister Amanda Lind (mp) gjort ett inlägg på Instagram. Där beskriver hon ”hatiska och fruktansvärda saker” som skrivs om henne i kommentarsfälten på Sverigedemokraternas officiella Youtube-kanal. ”Satans landsförädare”, ”batikhäxa”, ”Kasta ut Rastaludret”, ”Kan vi ge den som tog Anna Lind permission nästa helg”. Och så vidare.

Det är aldrig trevligt och oftast onödigt att kalla människor för olika fula saker men Anders Lindberg verkar inte ha förstått att han och hans partikamrater gott i täten och höjt ribban i en lång följt av år.

S och du har lagt ribban, ovanstående är det lilla, det pågår ständigt när ni kallar oppositionen, för nazister och grisar och mycket mer. S-hatet mot oliktänkande är normalt men inte nytt.

Ändå är det bara ord och inte hela världen. Värre är att S-politiken leder till att oskyldiga mördas, förnedringstorteras, rånas, gruppvåldtas, tar omvägar till skolan för att undvika de nya svenskarna som ni importerat osv. Otroligt hur sosse-sekten blivit, ni bryr er bara om makten och den egna eliten.

Ibland skriver du om högerextremt våld Anders, socialismens historia och dess hundratals miljoner döda känner du säkert till men har du glömt denna socialdemokratiska debattör, Daniel Suhonen. Det är lite andra takter än Trump och SD:s järnrör…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Anders Lindberg om SD-hatet

 1. Den förvirrade osäkra, felprogrammerade aftonbladet skribenten bör söka psykologisk hjälp för sitt ständigt ljugande!

 2. Jag tycker att det är märkligt att S som värnar folkraser kan ha en person i regeringen som gör sig skyldig till kulturell appropriering. Jag är övertygad om att hon inte offrade en tanke på de människor som bor i Karibien och har det jobbigt. För henne är det nog bara en kul grej

 3. Detta är organiserat av spinndoctorer från Sveavägen 68. Hela det socialdemokratiska maktkomplexet är satt i stridsberedskap inför valet 2022 med att bekämpa SD med alla tillbuds stående medel inklusive lögner av all sort.
  De vet att efter ett totalt haveri på alla områden så är deras regeringsmöjligheter bortom all räddning om SD kommer att utgöra ett regeringsunderlag.

 4. Att Aftonlögnen tar ordet” det nya normala” i sin mun är
  fantastiskt i sig, från en tidning där inget normalt skriveri
  förekommer! ?

 5. Vi får inte glömma S-hatet, V-hatet, MP-hatet, FI-hatet etc. samtliga partier baserar sina ideologier på att hata någon annan
  S hatar alla som äger något själva
  V hatar alla som tänker själva
  MP hatar alla som andas
  FI hatar alla män.
  Och det ger man utryck för med iver. De förenas i att hitta en gemensam måltavla och i det här fallet blir det via män som äger något, kan tänka och som lever och andas.

 6. Av någon anledning är alla fula ord och brott,utförda av ”högerextrema” och i flesta fall med koppling till SD !!
  Detta misstänker Stenbock står skrivet på väggen,framför de röda skribenterna i deras Propaganda-centraler.
  Dagligen skall detta in-tutas i deras läsekrets,för att på sikt likt alla andra onda ting,hållas vid liv !
  Vi i Abzurdien är inte ensamma om detta i Europa.T.ex. hör vi aldrig att ”vänsterextrema”,AFA och liknanden kommunist-organisationer utfört något olagligt.
  Av detta kan vi utläsa,vilken politisk grupp dagens skribenter o TV-anställda tillhör !!

 7. Hur vet man att det är SD väljare som ligger bakom oförskämdheterna?
  Tycker att AL ska vara försiktig med anklagelserna mot SD väljarna.

Kommentera