Härifrån drivs SD:s nya propaganda-tv


MEDIA. Ämnena känns igen – men varken tittare eller gäster informeras om att det är Sverigedemokraterna som ligger bakom den nya tv-satsningen Riks. I ett industriområde i Stockholmsförorten Bromma har partiet tagit klivet in i både medievärlden och i kommande valrörelse. Dagens ETC granskar, bakombetalvägg, en verksamhet som av händelseutvecklingen att döma inte vill bli granskad.

-Pettersson säger att det inte är någon hemlighet vilka som driver och äger bolaget, Samtid & Framtid AB, bakom den konservativa kanalen Riks. Att det inte anges i varje nyhetsinslag är inte konstigare än att Aftonbladet inte skriver vem som är ägare eller att LO har vetorätt när det gäller att tillsätta Aftonbladets politiske chefredaktör, som för närvarande heter Anders Lindberg.

ETC skriver aldrig om att de lever på bidrag och styrs av en vänstervriden konkursmakare och bidragsentreprenör som kostat skattebetalarna många miljoner.

Att Tobias Hübinette uttalar sig tyder på att han saknar sinne för proportioner…

Tobias Hübinette lever på statsbidrag.

För övrigt är Riks en mycket liten spelare som motvikt till socialdemokraternas och vänsterns propaganda-tv

Sveriges Television. Foto Holger Ellgaard.

SVT:s styrelse tillsätts av dess moderbolag Förvaltningsstiftelsen för SR, SVT och UR vars ledamöter i sin tur utses av regeringen. Skattemedel, år 2020, till de tre public service-företagen (SVT, SR och UR) anslås – via rundradiokontot – 8 563 miljoner kronor (varav SVT 5 041 miljoner kronor, SR 3 077 miljoner kronor och UR 445 miljoner kronor).

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Härifrån drivs SD:s nya propaganda-tv

 • Kungen

  Samma sak kan ju sägas om svt och sr. Ingen säger att sossarna drar i trådarna även om det är allmänt känt. Skillnaden är att svt och sr får 8 miljarder av skattebetalarna varje år. Försök att skilja på fakta och åsikter. Vänsterpack 👎👎

  Gilla

 • Argus

  Sam Dol Lee bör kanske återvända till Sydkorea om Sverige är så rasistiskt som han hävdar. Eller varför inte Nordkorea på en gång, han verkar passa bättre där.

  Gilla

  • Peter de Mander

   Nu tycker jag Du är elak…;-) Det är ju synd om honom då han fostrats till att bli den han är… annars brukar ju asiater vara smarta… eller är jag rasist om jag säger så?

   Gilla

 • Roger P

  Kloka ord för en som konvertera och ligger under dödshot.
  Är mer beläst än många svenskar.

  Skulle finnas många av denne kille oavsett läggning.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Efter att ha följt Riks sedan starten så kan jag bara önska att den växer och får en egen marksänd kanal för att nå ut till fler… Tre intelligenta tjejer med tre olika karaktärer som tar in kommentarer och intervjuar både experter och lekmän från olika politiska läger, visserligen med en agenda dock ändå så befriande att se på gentemot Agenda, Aktuellt och rapport. Detta tillsammans med Exakt 24, SwebbTV och alla övriga fria medier och medborgarjournalister gör att jag i princip inte längre tittar på rapporteringen från SVT då bevakningen via de fria medierna är både bredare och mer nyanserade. Visst finns inslag som är vinklade åt andra hållet men det ger mig inte kräkreflexer som ”experterna” och agendan från DDR kommunazist TV. Riks lördags program ”samtal med Samhället” där deltagarna tillåts tala till punkt är ett guldkorn under veckan där intressanta människor bjuds in av en påläst Christoffer Jarnvall, inte nödvändigtvis med samma politiska uppfattning… och så anser jag att det skall vara. Jag är trött på åsiktskorridoren i MSM som inte släpper fram meningsmotståndare utan att skrika tillmälen utan argument.

  Tack SD, Tack Samtiden och Dick Erixon, Tack Rebecca, Emmie, Isabelle och Christoffer på Riks och tack alla ”gräsrötter” som förgyller den fria medialuften, ingen nämnd, ingen glömd… Ingrid o Maria, Palaestra, Henrik Jönsson, Navid Modiri, Øystein Rønne, Pontus Persson, Christer Bigander, Johan Widén i alla former, verklighetschecken, Lennart Matikainen, ”Från kajutan eller bunkern”, tyr och inte att glömma mitt nya favorittillskott som startade denna månad Per von Carlsburg (höll på att skriva Carlsberg) 😂… en kille med fötterna i den sunda svenska myllan. Finns många fler som har det fria ordet och inte bara använder huvudet som prydnad… vill hedra Er alla… jo visst tusan… det finns även en del politiker ute i myllan som inte är korrupta… här vill jag framhålla vår gamle talman Henry Allards barnbarn… Markus Allard. Go Markus… fler som Du och mer Markus och Malcom och med det var vi tillbaks till Hübinette som kan ta sig i något mörkt ställe (Sen får intelligenta människor räkna ut vad jag menar och varför)

  Gillad av 1 person

 • per22

  Det skattefinansierade SVT har i alldeles för många år, helt oemotsagda fått sprida sin invandringspropaganda med Expo som ”expertkommentator”.
  Tjejerna på Riks gör ett fantastiskt bra jobb som förhoppnings kommer att väcka den av PK-media svårt hjärntvättade svensken.
  Tack för att ni finns.

  Gilla

 • Maya

  Vänsterkletet förnekar sig aldrig.Dom älskar att hänga ut folk med namn och adress.Nu tror dom sig ha gjort årets journalistika stordåd när dom ställer sig och fotar en byggnad !! Meningen med ett sånt förfarande är att folk ska råka illa ut,få husväggar nedkladdade med diverse hatbudskap och skrämmas till tystnad.Det är sannerligen mogna och kloka människor som sysslar med det slasket…..

  Gilla

 • Thomas Tvivla'r

  Ja det var smart (inte).. att även borgerliga partier röstade för (s)katte-tv. Passande före valet 2022. Mer röd propaganda, mer av SVT:s och SR:s ensidiga orättvisa vinkling. Mer sviniga grisanklagelser och – Vi tar avstånd från uttalandet av Jimmie Åkesson..så där strax innan valet 2018.

  Hybris=(S)ka falla på eget grepp.

  Moona är också tillbaka! Hon står upp mot rasismen och för RFSL-rörelsen.
  Frågan är hur en sån som Moona har stått upp för det hon säger? Med helt andra värdegrunder av importerade utländska inflyttade genom skattemedel har hoten mot homosexuella ink hedersvåld samt etniskt våld och sexövergrepp (ren rasism) mångfaldigats. Har (S) gjort någon djupgående analys av det de drivit o skapat? Svar nej. Domstolarna (lagarna) är fortfarande postmarxistiska i sina ”stanna i Sverige våldtäktsmän” policy. Fy för fan.

  Viktigast nu 2021 och 2022 är att säga rätt saker i statsmedia och att hatmåla meningsmotståndare. Upprepa. Upprepa. Jag står för det och det, det goda alltså. Jag är rättfärdig och akta er för nazisterna eller som det eg heter, nationalsocialisterna.
  Nu spelar det ingen roll vilken sorts socialism eller kommunism, varken Moonas eller Honeckers el nån med mustasch..för socialismen skapar enbart förtryck då den inte ser människan som människa utan som medel för det ”goda (S)amhället”. I (S)verige har vi särlagstiftning svenskar vs ”invandrare”. Det ör viktigt med förändrad demografi för ”demokratin(s) skull.

  Till alla här o därute, -Hur ser brottslighet, pensioner, trygghet, ekonomin ut nu o närmaste 20 åren fram? Demokratin vs EU och yttrandefriheten i Sverige?
  Ska (S) hyllas? Svar nej. De ska avklädas. Så jävlar i sin (s)jäl avklädas o visas, vad som pågår och det de skapat och har som mål.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Då finns det större anledning att granska SVT som styrs av vänsterblivna och i synnerhet det nationella traumat miljösekten.

  Gilla

  • Tony

   För 8,5 miljarder får Svenska folket en propagandakanal
   med uteslutande vänsterblivna sanningssägare, som jobbar
   emot flertalet av dem som får betala för eländet.

   Men vänstern har stora problem med att SD får
   ut sina budskap via etern för mindre summor än vad
   dom samlade kaffekostnaderna är på SR/SVT.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: