Rasism i SD är inte längre bara Jimmie Åkessons problem


MEDIA. Sverigedemokraternas skandalbenägenhet är inte längre bara Jimmie Åkessons problem. Inför valet 2022 – eller ett ännu tidigare extra val – kan SD:s retorik och rasistskandaler bli centrala i regeringsfrågan, inte minst efter S-ministrarnas upptrappade angrepp, skriver David Baas på Expressen.

David Baas gör karriär på att hata SD. Bild av Magnus Bergström från Wikipedia

-Pettersson noterar att David Baas vet att skandalerna inom SD kommer att fortsätt över valet 2022. Det är inte omöjligt när det gäller Baas och Expressen som inte har något emot att plocka fram 10-12 år gamla saker om SD men är tyst om liknande saker i andra partier.

Exempelvis börjar rättegången mot en S-politiker som åtalas för knivmord på personlig assistent i Trollhättan, jag hittar inget om detta i Expressen. Hade David Baas varit lika tyst om en SD-politiker åtalats för mord?

Vill Baas ha tips på politiker att skriva om, finns några på länken

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Rasism i SD är inte längre bara Jimmie Åkessons problem

 • ponnsan62

  Äcklig typ..bara hat.hat och hat där..
  Kan individen sova utan piller.
  Man undrar

  Gilla

 • Kent

  David Baas borde istället undersöka varför de andra partierna är så urusla så att människor i stor utsträckning söker sig till Sverigedemokraterna trots deras brister

  Gilla

 • ruben

  SD-politiker och SD-väljare ska förstås inte vara måltavla för Baas:s journalistiska hat. Det borde varit hans varudeklaration på den artikeln. När man pratar om mördare, tjuvar och rånare bland Sveriges importerade gängkriminella, så pratar man så fint om att de alla är fina människor på glid med enbart dålig integration och uppväxtmiljö vilket till enstaka procent kan vara rätt. Undantagen bekräftar alltid regeln. Därför anser allvetare att alla dessa kriminella inte har ansvaret för sina gärningar, det ansvaret ska samhället ta. En mental kortslutning har jag alltid tyckt för samhällsansvaret kan inte vara gränslöst. Jag tror de flesta SD-väljare är ungefär som mej, de hatar mest nuvarande politiska kaos med villkorslös invandring av bidragstagare, respektlöshet mot överutnyttjade skattebetalare, orimliga skattehöjningar, tafatthet mot fuskare i välfärden och överrepresentation av invandrad kriminalitet. Någon i riksdagen måste ta ansvar för att det fungerande Sverige ska överleva på rimligt rättvisa villkor för allmänheten.

  Gilla

 • Stenbock

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gWzLVL/till-red-tt-text-dras-tillbakase/
  Raden ovan var vad jag lyckades spara av en saga,som skulle ha publicerats i Aftonslasken. Blev förvånad när jag läste på min startsida,att artikeln från TT,skulle dragas tillbaka !
  Av detta kan vi förmoda,att det finns en skrivarstuga ”någonstans i Sverige”
  som dagarna i ända,sitter och fantiserar ihop politiskt korrekt material,för de olika rätta VÄNSTER-organen.

  Gilla

 • hllviken

  Efter åratal med BAAS terror mot etniska svenskar, är det hög tid för att granska hans rasistiska bakgrund!

  Tips: under sovjeteran fanns det en torterare med efternamnet BAAS i ett fängelse i en Baltstat. Hoppas att ärlig vetenskaplig historisk forskning kan berätta mer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: