Gambian misstänkt för tre våldtäkter

BROTTSLIGHET. Enligt åtalet har mannen våldtagit en flicka under 15 år två gånger i en lägenhet i Kalmar. Vid ena tillfället ska våldtäkten ha påbörjats när flickan sov. Våldtäkterna ska ha skett i december år 2020. Åklagaren anser att: ”NN begick gärningen med uppsåt eller så var han åtminstone oaktsam beträffande omständigheten att målsägande var under 15 år”. Åklagaren yrkar på våldtäkt i andra hand.

Mannen är dessutom misstänkt för en våldtäkt som ska ha skett i en lägenhet i Helsingborg 2015. Mannen ska då ha tvingat sig till samlag genom att dra av kvinnans kläder trots att hon försökt putta bort honom. I det fallet menar åklagaren att kvinnan befann sig i en särskilt utsatt situation då hon var påverkad av narkotika.

Åklagaren yrkar på att mannen ska utvisas från Sverige och förbjudas att återvända på tio år.

-Pettersson tjatar om att straffet ska avtjänas hemma och utvisning ska vara obligatorisk och på livstid vid fällande dom…

Den misstänkte är medborgare i Gambia och behöver tolk på engelska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Gambian misstänkt för tre våldtäkter

 1. Var han en barnvakt eller varför var han i samma lägenhet. Är det kanske en släkting som har blivit våldtagen?
  I vilket fall bör alla kriminella utvisas . Vi har inte råd. Och tolkkostnader bör de bekosta själva.

 2. Gambianen hade nog fått doppa drelen i en ful gammal batikhäxa, utan att begå något brott, om han haft en IQ över 65 och tänkt sig för.

 3. Ut med skäpet.
  Våldtäckt i min wärld är dödstraff..
  Inget blir bättre..men man blir av med en

 4. Hmmmm…verkar som att det inte är ryssar som våldtar, spränger, skjuter, mördar, lever på soc, i Sverige…ÄNDÅ gnäller den svenska feminist-muslimska regimen på Ryssland !

  • Du verkar bitter Wolfie. Det är vad jag vet ingen som gnäller på ryssar eller Ryssland. Dom som gnäller gör det på Rysslands regering och president Putin.

   Sedan har vi genom åren haft lite problem med ryska medborgare men sällan med ryssar.

Kommentera