Syrier misstänks för våldtäkt på skola i Gunnebo


BROTTSLIGHET. En ung man, född 2003, och medborgare i Syrien misstänks ha våldtagit en flicka på en låg- och mellanstadieskola i Gunnebo den 28 november 2020. Han åtalas vid Kalmar tingsrätt.

Enligt åtalet ska pojken ha utdelat en örfil mot flickans kind och sedan hållit/tryckt upp henne mot en vägg. Därefter ska pojken ha utfört upprepade sexuella handlingar jämförliga med samlag med flickan, som inte deltog frivilligt.

Åklagaren har även ett andrahandsyrkande, vilket avser oaktsam våldtäkt. Här skriver åklagare Jacob Semark att pojken ”i vart fall varit grovt oaktsam beträffande omständigheten att N.N. inte deltog frivilligt”.

Pojken, som förnekar brott, anhölls två dagar efter övergreppet ska ha skett, men släpptes fri ytterligare en dag senare.

Utöver förhör med flickan och pojken kallar åklagaren också tre vittnen för att bevisa åtalet. Övrig bevisning består bland annat av fotografier, journalanteckningar, rättsintyg och sms mellan parterna.

-Pettersson noterar att åklagaren ej yrkat utvisning och ålder på flickan anges ej, men en flygresa till Damaskus borde ingå i straffet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Syrier misstänks för våldtäkt på skola i Gunnebo

 • OJ

  Pettersson måste ha skrivit för fort här. Fotmarsch med torrfoder så det räcker till Sveriges gräns, inte min finansierade flygresa, är mitt förslag

  Gilla

 • Nisse

  KASTRERING OMGÅENDE UTAN BEDÖVNING ÄNNU EN STEFAN IMPORT SOM FÖRSTÖRT EN UNG KVINNAS LIV……..

  Gilla

 • ponnsan62

  Flickan kommer vara trasig många år..
  Pojken bryr sig inte
  Sen vad är okaktsam våldtäkt..
  För min del yrkar jag på 33års fängele elle utvisning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: