Jimmie Åkesson (SD): Socialdemokraterna avhumaniserar och kommer med lögner


INRIKES. Emmie på konservativa kanalen Riks intervjuar Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna, med anledning av debatten mot Peter Hultqvist igår, om tonen i debatten, ni kan se debatten nedan.

-Pettersson tror inte socialdemokraternas kampanj mot Sverigedemokraterna kommer att lyckas av en enkel anledning. SD har blivit för stora. I varje fikarum, på varje fest, bland grannarna, överallt finns det SD-sympatisörer och de som gillar S ser att SD:are är vanligt hyggligt folk, många tidigare socialdemokrater, som har sansade åsikter, som de flesta andra.

Förr försökte sossarna skrämmas med högern och borgarbrackorna, det misslyckades och det kommer inte att lyckas denna gång.

TIDIGARE IDAG. Jimmie Åkesson om försvarsministern grisattack

INRIKES. Dalmål är normalt fint, men den här är otäck. Hur kan en vapenvägrande journalist från Dalademokraten bli Försvarsminister?

Steget Efter

Samma typ av attacker från många ledande socialdemokrater samtidigt tyder på att S inte har någon egen politik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Jimmie Åkesson (SD): Socialdemokraterna avhumaniserar och kommer med lögner

 • Ulf

  Jag har svårt att förstå varför Jimmie inte sa till Hultqvist att samerna själva inte ser sig som svenskar. Det hade ju varit roligt att se Hultqvist reaktion när han insåg att han hade gjort bort sig.

  Gilla

 • per22

  Peter Hultqvist.
  Ber att få tacka för dina huvudlösa uttalanden i samband med debatten med Jimmie Åkesson i SVT Aktuellt. Du har gett SD många nya sympatisörer. J.Å. framstår i jämförelse med dig, som en trygg ledare och landsfader.

  Gilla

 • Micke

  Det verkar som om sossarna har tröttnat på sin ledare och nu har Hultqvist sett sin chans. Före eller efter valet är frågan.

  Gilla

 • Pålsjö

  Detta ständiga ältande om Björn Söders uttalande angående ”svenskhet” och som Peter Hultqvist givetvis drar fram, om att samer och judar skulle påstås för att inte vara svenskar, vilket Björn Söder beskriver som ett medvetet missförstånd, att de visst är svenskar i bemärkelse av svenska medborgare, men menar att de inte samtidigt kan tillhöra två nationer. Den samiske folkrättsexperten Mattias Åhrén deklarerade att Söder i princip har rätt: ”Jag blir personligen nästan mer bekymrad när alla andra partier från höger till vänster tar debatten och säger att samer är svenskar – för det är vi inte. Det är därför vi har ett Sameting, rätt till att ha undervisning och utbildning på samiska och det är därför vi har särskilda rättigheter till landområden och naturresurser,” säger Mattias Åhrén, ”att det i grund och botten är mer farligare argument att säga att samer är svenskar. Därför att det i leder till assimilering och i slutändan till att den samiska kulturen försvinner,” menar Åhren.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/mattias-ahren-samer-ar-inte-svenskar

  Både samer och judar har för övrigt hört av sig till Björn Söder och sagt att han hade rätt med sitt uttalande. Och i en intervju med Dagens Nyheter 2014 sade Björn Söder bl.a. följande:

  ”Jag tycker att det är bedrövligt hur journalister så lättvindigt kan på något sätt vidarebefordra en åsikt som inte stämmer överens utan överhuvudtaget kontrollera vad som egentligen ligger till grund för det här uttalandet. Vi har idag fem stycken erkända nationella minoritetsgrupper som är erkända nationer i Sverige. Vi har samer, romer, tornedalningar, sverigefinnar och judar. Där har vi fem erkända nationella minoriteter. Att de är nationella minoriteter är för att de inte ingår i den svenska nationen. Hade de ingått i den svenska nationen hade dom inte behövt någon
  minoritetsstatus överhuvudtaget. Nationella minoritetsstatusen är för att dom har en religiös, språklig eller kulturell tillhörighet och en vilja att behålla sin identitet.

  I dag har vi sex nationer som är erkända inom statens gränser. Det är den svenska nationen och det är de fem nationella minoriteterna. Om vi har en ansvarslös massinvandringspolitik där man uppmuntrar människor att komma hit att behålla sitt sätt att leva och liknande. Då skapar man ännu fler nationer i Sverige. Vi ser en arabisk nation växa sig starkare framför allt i Malmö vilket skapar problem. Det är det jag menar har varit ett problem.”

  Låst artikel som kräver inloggning:
  https://www.dn.se/nyheter/politik/den-leende-nationalismen/

  Gilla

 • G Nordström

  En person med ett förstånd lägre än en gris kan man inte förvänta sig annat av. Köper värdelösa robotar från USA som han påstår ska kosta 13 miljarder när de i USSA pratar om en affär på 30 för skit som ingen längre vill ha. Vad fick han för erbjudande för att göra den affären?
  Talar om högerextrema när den store ledaren svamlar om nazistiska rötter som är vänster som S har hyllat. Att en så obildad person får lov att kalla sig försvarsminister är ett hån mot de folk han ska stå till svars för.

  Gillad av 1 person

 • Erling

  Mutationerna frodas i hatpandemin mot SD från (S)!

  Till och med ministrar tappar sans och kontroll när deras immunsystem invaderas av hatet.

  Gilla

 • Kungen

  De som kan tänka själva röstar aldrig på sossarna mer. Effekten av detta sandlådebetende blir flera röster på SD. Tack för det hultqvist. Innan du kallar någon för gris kan du ju titta i en spegel…..

  Gillad av 1 person

 • Kurt

  Hur ser man om en sosse ljuger ? Svar: När läpparna rör sig !

  Gilla

 • Billy Boy

  Den omdiskuterade debatten mellan försvarsminister Peter Hultqvist (S) och partiledare Jimmie Åkesson (SD) kan ses i sin helhet på SVT-play. Inslaget inleds med diverse korta nyhetsklipp och själva debatten startar vid tidskod c:a 17:35 och pågår till tidskod c:a 28:00 på liggande skalan. Totalt c:a 10 minuter och 25 sekunder, d v s c:a 2 minuter längre än vad som finns på YouTube-klippet.

  Omedelbart efter debatten följer några minuter mycket intressanta kommentarer från Mats Knutson, inrikespolitisk kommentator på SVT. Länk nedan:

  https://www.svtplay.se/video/29611440/aktuellt/aktuellt-9-feb-21-00-3?start=auto

  Gilla

 • Karl

  Hultqvist har nog alla kriterier om vi snackar gris.
  Och dessutom kommer han från Borlänge socialmisärens huvudstad.
  Han gav oss sverigedemokrater några extra procent på sitt idiotiska utspel.
  Samt att han kommer bli diskvalificerad som försvarsminister för alltid.
  Tack och adjö med dunderklumpen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Tjuven tror att alla andra är tjuvar.
  P Rultquist matmissbrukare liknar väl gris mer än de flesta människor?

  Synonymer till rultig
  knubbig, tjock, rund, fet, trind, stabbig, mullig, yppig, fetlagd, korpulent, liten och tjock, rultande

  Gilla

 • Jill

  På tal om gris: den som sa, t, han va’t.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: