22 nya köldrekord är det tyst om

VÄDER. Som ni vet är SVT med flera pigga på att rapportera om värme, värmerekord och koppla det till klimatförändringar. De är inte alls lika snabba när det gäller kyla.

Principen verkar vara att värme är klimatförändringar och kyla är väder.

I Kanadas tre prärieprovinser, Manitoba, Saskatchewan och Alberta har 22 köldrekord krossats den senaste tiden. Nordvästra territorier -51,9 ° C Uranium City -48,9 ° C Fort Chipewyan -47,3 ° C Edmonton -43,8 ° C.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “22 nya köldrekord är det tyst om

  • Om Bill Gates projekt att leka vulkan och begränsa solstrålningen och därmed minska effektiviteten på alla solpaneler. Attans jobbigt läge om en riktig supervulkan får hicka samtidigt. Kanske införa Vulkan utbrott förbud under testen (som gud ske lov stoppats) Det är inte intelligens som gör folk rika, av tio miljoner apor som singlar slant så är det säkert en av dom som får tio klavar på raken . . .

 1. Är man en propagandakanal så är man, detta trots att det
  står i deras stadgar att dom ska rapportera sakligt o rättvist,

  Vid en ny regering så måste man ta itu med denna lögnaktiga
  Radio o Tv kanal. Helst skulle hela huset tömmas på
  alla vänstervridna figurer som tycks vara dom enda som anställs
  där!

 2. Hur är det i dagsläget med Isbergen som hotar smälta,och dränka oss som bor i havsnivån ? Har deras färd mot Abzurdistan stannat upp ?

 3. https://www.brighteon.com/da7c37d0-d35c-4b8a-a4be-5b20d24b6f77

  Hoppas ni kan Engelska . . .

  Förträngningen av – temp rapporteringar enligt nedan.

  Har använt ordet “mobiltelefåne”, samt sett att andra börjat använda det.
  I kort personer som låter sig fångas in i virtuella definitions bubblor, sökmotor bubblor och därmed förlorar sin förmåga till objektiv analys av sin omgivning. De fångas lätt in av “buzz words” typ AI, som idag är mycket primitiv, i de versioner som implementeras av de så kallade techjättarna i deras tröskande efter användarnas producerade telemetridata. Det enda AI av idag leder till är konformitet, samt för min egen del en mängd gapskratt när tipsen och analyserna ramlar in. Greta , co2 inducerade klimatförändringar m.m. bevisar i slutändan att folk tappat allt så kallat intuitivt sunt förnuft, inte fattar hur små skitar vi människor faktisk är på den här planeten.

  Det mesta går fel när teknologi och pseudo vetensskap exploateras för hänsynslös kapitalisering av mindre vetande människor utan någon som helst hänsyn till personers rätt till att utveckla sig själva.
  Alla är vi idioter i början ! men en del vill att det förblir så.

  Inom Dator teknologi så är det inte mycket som Google, Apple, Microsoft, Facebook, Amazon m.m utvecklat själva, annat än bidragit till massproduktion av media orienterade konsumtions prylar baserade på äldre teknik till billigt pris, vilket till en viss del är positivt.
  En mycket stor del av Jättarnas prylar är tillverkade av Foxconn, ett Taiwan baserat multinationellt bolag, där varumärkena klistras på av “jättarna”

  Det är är idag mängder av programmerare, tekniker inom dator spets teknologi som inte längre säljer sig till exploatörerna till något pris.
  Som de för det mesta endast strävar efter total hegemoni över “the WWW”

 4. SVT kopplar alltid allt som passar deras vänstervridna och klimathysteriska agenda på för dom ett ”Greta-bra” sätt.

 5. Roger P.

  Jag skulle nog fundera mer än en gång innan jag tror på detta.

  Den som skrivit är Yrsa Häggström, hon har tidigare presenterat mängder av teorier på sina hemsidor. Det är minst tredje hemsidan hon är inne på. Hur världen styrs, Frimurare EU, Bilderberg, New World Order, Illumiati, MindControl, planerad coronapandemi, mordet på Anna Lind, nanopartiklar i vaccin. Hon vet det mesta…

 6. Ganska självklart att hon inte är kapabel till något av självständigt utan att allt handlar o PR kampanj som någon betalar för.

Kommentera