Alpina VM uppskjutet, för mycket snö

VÄDER. Idag skulle VM i alpin skidåkning ha börjat, men arrangörerna i Cortina d’Ampezzo i norra Italien fick väderproblem redan första dagen. Skidåkningen fick ställas in på grund av för mycket snö.

Cortina d_Ampezzo, Dolomiternas pärla utan snö…

-Pettersson inser att det inte är kul för arrangörer och tävlande men det känns skönt att vädret styr en hel del här i världen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Alpina VM uppskjutet, för mycket snö

 1. För mycket snö = Klimatförändringar För lite snö= Klimatförändringar
  Lagom snö = Klimatförändringar

 2. och för nån vecka sen eller 2 så åkte de längdskidor i -30 i samma tassemarker och förfrös fingrar och tår

 3. Klimatfascisten “Väder Pär” aka Pär Holmgren (MP) sa ju för ett antal år sedan att år 2020 skulle det inte finnas någon snö i Sverige så Vasaloppet skulle inte gå att köras. Detta lilla extremistparti (MP) håller nu på att rasera vad våra förfäder har byggt upp. De borde samlas in och sättas på dårhus hela bunten.

 4. Väntar fortfarande på den där jävla globala uppvärmningen som de utlovat oss nu i närmare 50 år. Varje år lovar de att den ska komma men den kommer aldrig.
  Idag ser det ut som om vi kommer få den kallaste vintern på 85 år med kraftiga minusgrader i hela landet.

  • Tror “klimatuppvärmningen” är som att spela på Lotto eller köpa Trisslotter… I slutändan blir det inget,utom mindre slantar i börsen !
   Nu tvingas jag dessutom lägga extra pensionspengar för min ström till mitt El-element,för att Rikshem sparar på värmen.

Kommentera