Aftonbladet – ett hot mot samhället


MEDIA. De är nazister, islamister och vänsterextremister – med en sak gemensamt. De pekas ut som ett hot mot samhället. Här är männen som ingår i polisens sammanställning av prioriterade extremister i Stockholm, som Aftonbladet tagit del av, artikeln ligger bakom betalvägg.

Aftonbladet listar 26 personer som beskrivs som farliga extremister. De har bild och namn på en, Anders Rydberg, det säger mer om Aftonbladet än om extremisterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Aftonbladet – ett hot mot samhället

 • Thomas

  Hoppas Anders har Gevalia hemma.

  Gilla

 • Olof.p

  Det säger att de andra 25 är islamister och och vänsterextremister. Skulle tippa på att 23 är islamister och två vänsterextremister.
  Jag har alltid tänkt att dom ända som kan rädda oss från islamisterna är dom media kallar nazister. Hur kan det var fel att var det media och statsministern kallar nazister då?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: