Regeringen Löfven arbetar aktivt för att ödelägga Sverige

INRIKES. Sveriges befolkning vaknade denna iskalla och soliga lördag till en tidigare aldrig skådad uppmaning i den statliga mediaplattformen SVT: Allmänheten ombads undvika dammsugning “de närmaste dagarna” för att inte i onödan anstränga det numera sköra elnätet. Många satte (det ännu varma!) kaffet i halsen. Men det var inget förtida aprilskämt. Däremot en konsekvens av en helt galen politik där extremisterna i Miljöpartiet tillåtits diktera agendan för vårt land. De dyra elpriserna och bristerna i elnätet är en direkt konsekvens av att kärnkraftreaktorn Ringhals1 stängde vid årsskiftet. Gott folk, det är bara att inse att den nuvarande regeringen Löfven ihop med extremisterna i Miljöpartiet är i full fart arbetar för att ödelägga Sverige som ett tryggt och välfungerande industriland. Elbristen är bara början, skriver Katerina Janouch, läs vidare där.

Samma SVT som uppmanar oss att inte dammsuga för att spara på el, drog på kvällen igång produktionen och sändningen av Melodifestivalen. Jag vet inte hur mycket ström ”Mellon” drar men det är säkert lika mycket som några hundratusen dammsugare eller ett mindre kärnkraftverk.

Igår var det en av sex deltävlingar i SVT, man kan tycka vad man vill om ”Mellon” men den går inte runt på sol och vindkraft…

Dagen fortsatte bland annat med att socialdemokraterna, Lo:s ledning och andra vänsterblivna blev upprörda över en satirisk bild på LO-borgen i lågor. De upprörda är samma människor som säger att konsten ska vara fri och provocerande, det gäller tydligen inte när den drabbar dem.

Nåväl, när det gäller provocerande bilder. Vem är det som sliter isär landet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Regeringen Löfven arbetar aktivt för att ödelägga Sverige

 1. Det är polis och militärens skyldighet att ingripa mot de skyldiga vid hot mot våran säkerhet såväl inrikes som utrikes mot vårat land Sverige.


 2. minns tydligt de ljuva åren 1938-44 som jag ofta denna dag längtar tillbaka till!…ingen dammsugare fanns i ett rum/ kök, hade ingen användning av en dylik, fanns ingen el…karbid och fotogenlampa va de som gällde å som spred ett sprött ljus över hela härligheten, heller ingen telefon…enda lyx va en batteriradio som bara användes till att lyssna på nyheter om va Adolf hade på G, även vädret va på Jan Majen kl.18:00 va fin underhållning
  …ransonering rådde på alla basvaror, gällde då hålla koll på de små kvittona så de räckte hela kvartalet ut, t.ex smörkupongerna räckte sällan perioden ut, men fläskflott på hårda mackor funkade oxå, vi hade som tur va kaniner i reserv och änder(på öppet vatten) ta till i reserv…höll på glömma Bensin, va lygens få tag på, allt gick till Kronan…gengas va ett
  alternativ om de få bilar som fanns inte med tvång lånats ut till Armen
  …de ni bortklemade tunnisar av idag…tror ni att ni skulle överleva något liknande under 14 dagar??
  (OBS frågan ställd till de som idag leva i städer å större tätorter)

 3. Idag har jag använt damsugaren i två timmar, sen startade jag en ångapparat och putsade mina fönster, samtidigt som frugan använde ugnen på högsta värme för söndagssteken. Hårfönen var visst igång ett tag också. Under dagen så användes även kaffemaskinen ett flertal gånger.
  Hushållsapparaten var förresten också igång ett tag och TVn var på hela dagen samt belysningen.

 4. Jag tänkte på samma sak Nisse.
  Mellanskillnaden på dagens elpris och förra årets. Den summan tänkte jag skicka till någon aktiv i miljöpartiet.
  Naturligt vis kommer de inte att betala men då är det bara att lämna kravet till kronofogden.
  Om alla som är missnöjda med dagens el pris på grund av miljöpartiets politik borde göra detsamma så får de en påminnelse.

 5. 1973 infördes ransonering på bensin.
  Kan man inte tänka sig nåt sånt på elbilar? Situationen är snarlik och att implementera den är enklare än de ransoneringskort vi hade.

  Det borde vara en tankeställare för hela samhället. När det som sägs vara miljövänligt blir miljöboven. Allt orkestrerat av samma politiker.

  Vissa saker är nödvändiga, men det finns kollektivtrafik som MP o Greta hela tiden tjatar om.

  • Tips om nya affärs möjligheter. Köp in tusentals med Kinesiska diesel generatorer. Det kommer att bli ett enormt sug för oberoende laddning av alla elfordon i Sverige.

 6. Nu backar regeringsorganet Aftonslasken upp sina S/MP-medarbetare i Rosenbad !
  I en lång krönika råder man i dag befolkningen att sänka sin innetemperatur,med 1 grad ! Allt för att bistå de styrande Socialisternas vansinniga beslut.
  Vidare som tidigare undvika dammsuga,och avfrosta kylen. Med en mängd alternativa uttryck,söker man försvara att Atomkraften stängdes ner,och att de i dag istället tvingats oljeelda Karlshamns-verket,för att inte elnätet i söder skall bryta samman !

 7. Ett parti som anser det demokratiskt att landet mer eller mindre styrs av ett parti med 279401 röster av väljarstödet, men samtidigt gör allt för att smutskasta 1 135627 personer för att de röstade på SD.
  Det är Socialdemokraterna i sin prydno anno, 2021.

 8. Ja men det är klart att de gör!

  Ingenting, absolut ingenting talar för motsatsen!

  Och i sitt ödeläggande av ett tidigare homogent och stabilt land har de skapat Otrygghet, Misstro, Fientlighet, Kaos, Kriminalitet, Orättvisor, Korruption, Maktmissbruk och gjort lögn till officiell svenska!

 9. Hur länge skall ett litet extremistisk skitparti styra den Svenska politiken. Hoppas att Liberalerna vågar säga ifrån ang. de illegala flyktingarna och tvinga fram ett nyval. Ingen av de andra kollaboratörena vågar säga ifrån.
  Det måste bli ett nyval innan Sverige skickas tillbaka tiden före 1900.

  • Om strömmen till datorhallarna slås av fungerar troligen inte den här bloggen och det går säkert att leva med men många företags hemsidor släcks nog också.

   • tar inte många minuter att peka om länkar till fungerande servrar. de ska naturligtvis betala fullt pris eller flytta på sig.

   • Om nu alla kan peka om, finns det plats för dem som använder serverhallarna idag hos andra? Det är inga småfirmor direkt.

    Principen om betalning har jag inget emot, men det är knappast nätföretagens fel att regeringen gett dem subventioner.

   • Har du sålt dig till nätjättarna Pettersson? Jag har min hemsida på ett säkert ställe. Skulle jag starta en blogg skulle jag ha den på samma server. Jag hade ett forum och det fungerade alldeles utmärkt. Är man oberoende så behöver man inte krypa.

    Att elförsörjningen är minst sagt skakig är oroväckande. Mitt näthotell har en batteribackup för trettio minuter. Jag har använt deras servrar i fem år. Det har varit en incident under de åren. Det var en nedtid på ett par timmar. Det var transmissionen som inte fungerade. Telia med andra ord.

    Man ska försöka undvika dem som säljer något alldeles för billigt. Skumraskaffärer av det slaget kan vara häleri. Att ge några av världens rikast företag stora subventioner är också skumraskaffärer i fast i större skala.

    Här har man sålt tasken till räven. Det går inte att krångla sig ur det är. Inte ens med en ny regering. Har vår nuvarande regering haft vårt mandat att göra så här med våra skatter och andra tillgångar.

   • Ja, jag har sålt mig till WordPress. Jag har inte kunskapen för att bygga en egen blogg från grunden och utrymmet kostar.

    Sedan hösten 2012 har bloggen varit på samma ställe och det har alltid fungerat bra, innan dess var det ständiga problem.

    Så helt klart är jag beroende av WordPress och det företag som adressen pekar till och jag måste betala dem annars blir jag bortkopplad. Jag är även beroende av och betalar företaget som har bredbandet och det företag som levererar elen.

    Jag är alltså inte lika duktig som du…

  • Det hade gått, om inte SE hade, så gott prostituerat sig under massproducerad monolitsk ”toychnology” Finns knappt ett spår av spetsteknologi kunskap, forskning eller utbildning inom IT/Datorteknik i Sverige. inte många Svenskar eller ”tech jättar” som som följs av det mest prominent mät institutet för superdatorer,@top500supercomp. Sällskapet omkring det ligger till stor del bakom åtalet mot GOOGLE samt åtals undersökningarna i USA. Men här i Sverige så äter ansvariga myndigheter uppenbarligen dynga om den bara har ett snyggt varumärke på sig. Har själv erfarenhet av att tech jättarna ställer sig i givakt när man kontaktar dom, men i SE så blir det bara nÄÄÄ sÅÅÅ kan det väl inte vAAA. IQ noll när våra fantastiska förvaltningar finansierade Fa(e)ce Book etableringen i SE. De facto så är de där servrarna inte ens av senaste strömsnåla teknologin, dem är inte ens värda ett gapskratt jämfört med RIKEN Fugaku i Japan, eller någon av datorerna på top 500 listan. Snacka om att Sverige är akterseglat ! Förr i tiden fanns det en och annan byfåne i Sverige, idag är landet fullt av mobiltelefånar .

Kommentera