Sandor om Märta Stenevi


INSÄNDARE till Märta Stenevi, på något underligt sätt minister

Det första du skall göra Märta Stenevi är att ändra mailadressen till ditt departement som idag, om jag räknat rätt, består av 60 nedslag. Det är alldeles för många och man är ju helt färdig när man skrivit bara detta så man orkar knappt framföra det man planerat.

Men detta är kanske en medveten strategi för att slippa bli störd av sådana som mig? Men efter att ha druckit ett par energidrycker så är jag igång igen.

Hoppas att du minns mig från din tid som kommunalråd i Malmö. Du har ju under årens lopp fått några mail från mig så här kommer ett till.

Redan efter några dagar som nybliven minister så behagar du skämta och det är ju kul med ministrar som har humor. Det som fick mig att skratta är när du skriver följande . ”Vi är folket , vi står för demokrati, frihet och rättvisa”.

För du kan väl trots att du är en verklighetsfrämmande miljöpartist inte mena allvar med detta uttalande?

Jag kan inte kalla det för demokrati när ett litet skitparti som knappt kommer in i riksdagen med sina 4,3 % sitter i en regering med ett antal ministrar medans ett parti som nästan får 20 % av väljarnas röster totalt utesluts från allt inflytande.

Röstade väljarna i det senaste valet för att Mp skulle sitta i regeringen? Med ett resultat på 4,3 % för ditt parti så gjorde man givetvis inte detta men ändå så blev det så och detta förfarande kan inte kallas för demokratiskt hur gärna du och ditt parti än tycker det. Så att som du påstå att ni står för demokrati är enbart skrattretande men också mycket skrämmande när demokratin misshandlas och missbrukas på detta sätt.

Varför skall man gå och rösta när ett valresultat totalt tillintetgörs vid en regeringsbildning genom ett manipulerande från vissa politikers och partiers sida?

Regeringens sammansättning skall givetvis spegla väljarnas vilja precis på samma sätt som riksdagens sammansättning bestäms av valresultatet.

Jag påstår på fullt allvar att du och andra ministrar som tillhör Mp har blivit det på ett odemokratiskt sätt som inte alls speglar folkets vilja.

Lika skrattretande och löjligt är det när du skriver att ni är folket. Hur kan du för att återgå till ert valresultat på 4,3 % påstå att ni är folket? Dom övriga som inte röstade på ditt parti tillhör dom inte folket och i så fall vad är dom då?

Något underligt är det också att som du som inte ens är riksdagsledamot per automatik när du blir ett s k språkrör utnämns till minister.

Vilka kvalifikationer behöver man ha för att bli minister?

Ja, enligt många personer som blivit ministrar innan dig oavsett partitillhörighet så behöver man tydligen inte ha så många och din utnämning bekräftar nog detta med all önskvärd tydlighet.

Men passa på att njuta av livet som minister med allt vad det innebär med en lön på ca 150 000 kr i månaden och alla andra förmåner. Förhoppningsvis så varar det ljuva livet som minister bara fram till nästa val. Men det är klart att med din och ditt partis syn på demokrati så behöver ni kanske inte ens komma upp till 4,3 % i nästa val för att sitta kvar som ministrar. Fan vet om inte valen i t ex Belarus är mer demokratiska än valen i Sverige?

Och för ditt eget bästa, gå ej någonstans utan dina livvakter! Det Sverige som ni med er politik skapat är nämligen inte längre det Sverige som en gång fanns utan idag så inträffar det så gott som varje dag trevliga mångkulturella inslag som består av bl a mord, skjutningar, våldtäkter, sprängningar, rån, anlagda bränder, förnedringar mot svenskar på olika sätt för att inte tala om allt bidragsfusk och bedrägerier som i huvudsak utförs av bl a ditt partis import av mer eller mindre vildar komna från dom lägst stående kulturerna på vår planet.

Kan man kanske från en nytillsatt minister förvänta sig ett svar eller en kommentar på ovanstående eller blir det samma kompakta tystnad som från

dom ”gamla”?

Sandor Herold, invandrare i Malmö av den tamare sorten


16 responses to “Sandor om Märta Stenevi

 • Omar den Omänsklige

  Väl rutet!

  Gilla

 • Stenbock

  Som alltid får du minst tre glada av mig Sandor: 😉 🙂 😉
  Sedan hoppas Stenbock att den som friserar valresultaten,har försvunnit för alltid,nu med C-19 !

  Gilla

 • Eskil.

  Efter nästa val övergår Moderaterna till sossarna så kan cirkusen fortsätta.
  Demokrati är bara till för Polen och Ungern.

  Gilla

 • centurion

  Först kom miljö-krisen. Sen kom den globala uppvärmnings-krisen. Efter det kom växthusgas-krisen och koldioxid-krisen. Så ytterligare en ; klimat-krisen. Alla dessa med listigt uträknade skattesatser. Nu har en ny kris sett dagens ljus, nämligen NATUR-KRISEN. De ni, och det blir nog en saftig skatt på den också.

  Förr i tiden trodde man på troll och häxor. Inte nog med det så offrade man också sina dyraste rikedomar till gudarna för att om möjligt vinna fördelar. Trodde man , alltså…. Hur kunde dom vara så korkade och naiva ? Ja, vi är väl inte mycket klokare nuförtiden. Vi offrar ju gladeligen massor av miljarder till helt vansinniga globalist-projekt som är rena luftslotten. Vi ska tydligen skämmas, trots att Sverige knappt släpper ut någonting alls. Släpper man inte ut något så blir det ju knappast effektivt att dra ner på utsläppen. Såg ett diagram där Kina släppte ut mer än Europa och USA tillsammans. Den stapeln var c:a 1 dm. hög. Samtidigt var Sveriges stapel c:a 0,3 mm. låg. Dessutom förväntas Kina öka sin produktionstakt av kol-förbränning med c:a 1 kraftverk om dagen under lång tid framöver. Då blir nog den stapeln 2 dm. hög. Men vi fortsätter att offra till ”gudarna”…

  Gilla

 • Rakapuckar

  Bra Sandor, det är krut i dig:)

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ja hon fattar inte att gränsen går vid 3,9 % för stanna utanför
  allt maktinnehav. Dessa skadedjur skulle inte få ha något som
  helst inflytande över landet, vi behöver bara nämna ett ämne,
  Energi, man måste ha ett helt tomteland på loftet när man tror
  att vindkraft ska kunna försörja ett ständigt ökande befolkning,
  att många dessutom är arbetsbefriade, men dom konsumerar
  ändå massor av energi!

  Gilla

 • Fr E

  Eftersom vi nu tror oss ha Vänster och Högerpolitik i Sverige så borde det vara tvång på att ett parti i Partiredogörelsen anger vilken falang de tillhör ”ett tvång”, att som nu ett 2 så kallade Högerpartier stödjer en Vänsterregering borde helt enkelt vara förbjudet, i olika beslut i Riksdagen förhandlas det ju om varje sakfråga för sig vilket blir en annan sak.

  Gilla

 • Pia N

  Det tjatas om en massa virusmutationer osv, men Miljömupparnas partiledarbyte är en mutation som ingen bryr sig om. Men samhällsförstöring fortsätter nog ligga djupt i mupparnas dna.

  Gilla

 • Kungen

  Bravo Sandor. Helt enig

  Gillad av 1 person

 • Leif

  Bra Sandor, dom ska veta att dom är odugliga!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Hoppas att hon bär hjälm, när hon blir avkastad av den trojanska hästen fylld av politikernas svek mot det SVENSKA FOLKET.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2020/05/08/en-sjukdom-som-ar-varre-an-covid-19/

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  Jag älskar Sandors kommentarer En pensionerad busschaufför gör det jobbet och ställer dom frågorna som reportar borde göra Helt ofattbart vilken inkompetens inom journalistkåren tur vi har denna sida att skriva ut våra synpunkter på

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Precis som med hundar…Dom små gläfser oupphörligen, medan de större agerar någorlunda rationellt.
  (v), (mp), (l), (c), (kd) regelbundet ställer ultimatum som om de, var för sig, höll i taktpinnen. Vilka som kan tillåtas vara med när dom ska bestämma. Vilka som skall uteslutas när dom tar över.
  Verkar som man får mer att säga till om, ju fler som avstår att rösta på dem. En kurs i matematik kanske inte skulle skada. Och begreppet ”representativ demokrati” verkar vara något helt obekant.

  Gilla

 • hllviken

  Sandor 🎯 🎯 🎯

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: