Alltid SD


Anders Holmberg har nu intervjuat tre av partiledarna i sitt nya program ”30 minuter” på SVT. De tre har varit Ulf Kristersson, Annie Lööf och Nyamko Sabuni.

Ett småtrevligt och lagom långt program. Det mest intressanta är ändå att man i varje avsnitt använt 25% av tiden till att avhandla relationen till SD, precis som att det är den viktigaste frågan i svensk politik. Vi har nu genomfört två och en halv mandatperiod där riksdagens partiledare anser det som sin viktigaste uppgift att ta avstånd från Sveriges nu tredje största parti (andra störst hos vissa opinionsinstitut) än att lösa alla de problem Sveriges brottas med. Jag är rädd för att också återstoden av denna och kommande mandatperiod kommer att handla mer om ställningstagandet till SD än om något annat.

Är det vad vi skattebetalande medborgare vill?


5 responses to “Alltid SD

 • Mm

  Pseudo partier alla tre. Om inte sosse svetsaren vore så maktgalen så skulle dessa partier vara där de hör hemma, på soptippen!

  Gilla

 • Billy Boy

  Danmarks fd statsminister Anders Fogh Rasmussen är en klok man, som med rätta kritiserade fd statsminister Fredrik Reinfeldt för Sveriges misslyckade migrationspolitik, den svenska åsiktskorridoren och isoleringen av SD. Publicerades den 4:e januari 2017. Speltid 1:44

  Anders Fogh Rasmussen sa till Fredrik Reinfeldt att isoleringen av SD var ett misstag. SD borde ha bemötts i Sverige på ett mycket bättre demokratiskt sätt. Publicerades den 4:e januari 2017. Speltid 1:31

  Gilla

 • Tony

  Undrar vilket ben Moderaternas vingelpetter till partiledare
  ska stå på, den ena gången har Sd ändrat sig och går att
  samtala med , sen i nästa ska dom inte samarbeta med SD
  som är det enda parti som hållit fast vid sina ståndpunkter.

  Gilla

 • Pålsjö

  SD slutar aldrig att svartmålas, kopplas ständigt ihop med extrema högerkrafter, vilket är avsikten då man vill att allt samarbete med SD ska göras omöjligt. På SR P1 sändes nyss programmet ”Konflikt”, om vad man kallar ”hotet inifrån”, där man uteslutande talar om hot från extrem höger, bl.a. inom Sverige, (men inte ett ljud om hotet från t.ex. extrem islam).

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Vi har 7 partiledare som bär sig åt som treåringar i en sandlåda : jag ska ha hinken, jag vill också ha den, jag vill ha både spaden och hinken, du får inte vara med här, vi är bättre än du……osv. ☹☹👎👎

  Dessa överbetalda barn i vuxna kroppar pratar hela tiden om ALLAS LIKA VÄRDE. Själva lever dom inte upp till det. Det gäller inte en fjärdedel av folket för dom tycker inte likadant och det kan man inte tolerera. Man har inte argument för att debattera och då är det enklare att smutskasta och baktala. Vi lär våra barn att inte se ner på andra och respektera andras åsikter men dessa patetiska IDIOTER klarar inte det våra barn gör. Alla 7 är så barnsligt ynkliga som inte kan samarbeta med alla. Dom är inte värda att sitta i Sveriges riksdag och regering. Hela landet förlamas p.g av deras mentala brister. De borde bytas ut mot vuxna människor allihop. De trodde att man kunde tiga ihjäl SD som istället nu skulle kunna bli största partiet i nästa val. Hur ska dom göra då ?? Faktum är ju att om dessa 7 idioter gjort sitt jobb så hade inte SD funnits. De har växt fram ur missnöje med de gamla partiernas inkompetens. Så vem ska vi skylla på här ???

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: