Regeringen ändrade text om kontrollerad smittspridning

PANDEMI & PROPAGANDA. Var regeringens coronastrategi att låta smittan spridas kontrollerat i samhället? Det fick man intrycket av när man läste en mening om den svenska coronastrategin på regeringens hemsida. Nyligen ändrades meningen, upptäckte en journalist. Ett misstag, uppger regeringskansliets kommunikationsdirektör.

Steget Efter

Det var journalisten Emanuel Karlsten som först rapporterade om ändringen, under måndagen. Han upptäckte att ändringar hade gjorts i en artikel om regeringens coronastrategi som lades upp på regeringens hemsida den 7 april förra året.

”Det övergripande målet med regeringens arbete är att minska takten på smittspridningen, det vill säga att platta till kurvan så att inte väldigt många blir sjuka samtidigt”, löd en mening.

Den ändrades, någon gång den senaste veckan, till: ”Det övergripande målet med regeringens arbete är att minska smittspridningen i samhället”.

Kort efter det att ändringen upptäckts av Karlsten återställdes den ursprungliga skrivningen.

Läs mer på Världen idag…

-Pettersson minns när socialdemokrater ändrar i andra dokument. Sveriges Kristna Socialdemokrater som ändrade namn till Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, och öppnade dörren för ett större islamistiskt inflytande i Sverige.

Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men ”sexuell läggning” plockades bort för att ge plats för muslimerna.

Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Syrien, Ģaza, Irak, Jemen, Malmö osv. 1400 år är tydligen inte tillräckligt och när inte verkligheten stämmer ändrar man orden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Regeringen ändrade text om kontrollerad smittspridning

 1. De förnekar sig aldrig när i något. Historia förfalskning är de mästare i.
  Lyssna gärna på Julia Cesar flera år gamla berättelse på SWEBB TV.

 2. Något som aldrig framkommer i pandemi debatterna är
  hur fördelningen mellan avlidna Svenskar och invandrare
  är, om någon grupp råkar värre ut än den andra, och då tänker
  jag främst på gamla?

 3. Sanningsministeriet har fullt upp med att rätta till felaktigheter i den statliga propagandan. Rätt är fel och fel är rätt, sanning är osanning.
  George Orwell visste inte hur rätt han hade om det dystopisk samhälle som han beskrev i 1984.

   • Redan när boken skrevs så var klyftan mellan de styrande och vanligt folk stor. Idag är klyftan så mycket större. Ingenting idag sker av en slump det är noggrant beräknat och orkestrerat från en liten grupp högt upp. Dom försöker heller inte dölja detta. De vet att de kan styra folket precis så som dom vill och vi lyder.

Kommentera