Ibrahim och Mustafa dömda för grov våldtäkt på en kvinna

VÅLDSVÅGEN. Två män döms till fängelse i sex år och sex månader respektive fem år för att ha våldtagit en kvinna. Det meddelade Attunda tingsrätt i en dom torsdag 28 januari.

Det var i november 2018 som kvinnan begav sig hem till en man hon vid tillfället hade en kärleksrelation med. I bostaden fanns även mannens kusin på plats. Under knivhot tvingade de kvinnan att dricka alkohol varpå de hade samlag med henne mot hennes vilja.

I maj 2020 var relationen avslutad men kvinnan träffade då mannen i hopp om att få tillbaka pengar som hon hade lånat ut till honom. Hon utsattes då för ytterligare två våldtäkter av mannen.

Efter den händelsen anmälde kvinnan båda övergreppen till polisen.

 • Enligt tingsrätten präglades brottsoffrets tidigare liv av en tillvaro med våld, hot och hederskultur. Relationen till den nu dömde mannen beskrevs även den som destruktiv med kontrollerande inslag. Det är omständigheter som tingsrätten verkar ha tagit till sig, säger Magnus Carmelid vid sexualbrottsgruppen i polisområde Stockholm nord.

Mannen döms till grov våldtäkt för händelsen 2018 och för två fall av våldtäkt av normalgraden för händelsen 2020. För gärningen 2018 döms även den andre gärningsmannen för grov våldtäkt.

 • Harsin Ibrahim, född 1981 döms för grov våldtäkt till fängelse i 5 år.
 • Meer Mustafa, född 1985 döms för två våldtäkter och en grov våldtäkt till fängelse i 6 år och 6 månader.

-Pettersson får inte vara med att bestämma mer än vid valet men om jag fick så…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ibrahim och Mustafa dömda för grov våldtäkt på en kvinna

 1. Alla dessa etniskt svenska tjejer som faller för de ofta äldre Mellanöstliga/Afrikanska macho-männen

  • Dom som uppträder på detta sätt, våldtar och misshandlar kvinnor och barn, är inga män!
   Det är fega fähundar, vidriga stinkande vrålapor som borde hängas per omgående i närmaste träd!

   • Jag skyller på rasisterna, de som kallar sig antirasister, och på feministerna.

    Dessa så kallade män kommer ifrån en kultur som i praktiken låser in alla flickor och kvinnor. Dessutom får de lära sig från barnsben att inga andra är värda något. Allt detta hade inte spelat någon roll om det inte varit så att ”någon” fått för sig att importera dessa i gross och parti var en bra idé. Samtidigt har media och de med kraftig slagsida år babord gjort allt för att dölja avarterna. Politiker, tjänstemän, journalister, lärare och föräldrar bär ett tungt ansvar.

    Och om detta inte var nog så har de så kallade feministerna propagerat för ett samhälle som inte på minsta sätt tar hänsyn till skillnaden mellan kvinnor och män. Vissa påstår till och med att kön är en social konstruktion. Detta har skapat en generation av i praktiken snöpta svenska gossar som inte förmår att attrahera flickorna som innerst inne vill ha någon med manliga attribut vilket dessa ”herrar” har obegränsat av. Typ neandertalarobegränsat.

    Det hade egentligen inte varit ett problem om bara töserna varit medvetna om vad de gett sig in på. Uppvaknandet blir tyvärr både brutalt och traumatiskt.

   • Well …..
    Släpper man in Mena, får man Mena.
    Blandar man sig med Mena, får man Mena.
    Lider inte med svenskor som frivilligt blandar sig med Mena.
    Kommer aldrig att blanda mig i när dem råkar illa ut med sina Menaiter.
    Skyll er själva, Menaälskare.

Kommentera