S-politiker åtalas för knivmord på personlig assistent i Trollhättan

BROTTSLIGHET. Aftonbladets socialdemokratiske desinformatör påstår att SD-väljare lider av en sjukdom. Justitieministern (S) kallar SD-väljare för nazister och försvarsministern (S) kallar Sverigedemokrater för grisar och alla tre tycker att debatten borde hyfsas.

Länsstyrelsen och tingshuset i Vänersborg. Bild från Wikipedia

I september hittades en personlig assistent död på jobbet hos en brukare i Trollhättan. Nu åtalas en kvinna i 40-årsåldern misstänkt för mord på en personlig assistent i Trollhättan, enligt ett pressmeddelande.

Det var den fjärde september som assistenten inte kom hem från jobbet. Två dagar senare greps kvinnan misstänkt för mord enligt utredningen ska motivet bakom mordet vara pengar.

– Jag menar att den nu åtalade kvinnan kom till lägenheten under natten och hade ihjäl sin kollega. Därefter tog hon brukarens plånbok och telefon och tog ut pengar från brukarens konto. I egenskap av anställd hade hon koden för att kunna genomföra transaktioner från kontot, säger chefsåklagare Daniel Edsbagge.

Utöver mord misstänks kvinnan för grov stöld och bedrägeri samt framkallande av fara för annan gentemot brukaren.

– Avgörande i bevisningen är att hon på lördagen efter gärningen slängde blodiga skor, strumpor och handskar på en återvinningscentral i Uddevalla. Det fångades på övervakningskamera och polisen fick tag i föremålen. En analys av NFC visar att blodet på föremålen kom från den mördade mannen i lägenheten. Kvinnan kunde därmed på ett avgörande sätt bindas till brotten, säger Daniel Edsbagge.

Kvinnan i 40-årsåldern kandiderade för S i kommunvalet 2018 och har haft uppdrag för partiet i en västsvensk kommun. Hon har även haft fackliga uppdrag.

Nu åtalas socialdemokraten vid Vänersborgs tingsrätt misstänkt för mord, grov stöld och bedrägeri. Hon förnekar brott.

Målnummer i Vänersborgs tingsrätt: B 3725-20

-Pettersson noterar att varken Anders Lindberg, Morgan Johansson eller Peter Hultqvist som anklagar Sverigedemokrater för det en och det andra nämner misstänkta mördare eller dömda mördare i sina egna led, märkligt…

Abdollah_Ekhtiari, dömd till livstid förmord. Bild från Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “S-politiker åtalas för knivmord på personlig assistent i Trollhättan

  1. Låter som en god socialist. Med våld slog hon till mot kapitalisterna och därefter omfördelade resurserna som slösades ut på livsodugliga element samhället till bättre behövande kamrater (sig själv).

  2. Denna kvinna som haft, har uppdrag för socialdemokraterna och haft, har fackliga uppdrag, förekommer sedan tidigare i belastningsregistret bland annat är hon dömd till fängelse för både stöld och grov vårdslöshet i trafik och trotts det ansett lämplig att arbeta med totalt värnlösa människor!

  3. Tur för Bergfeldt att hon slapp Stella Stefan mot väggen likt Skavlans stenhårda utfrågning av Åkesson i ohyggliga järnrörsmassakern

Kommentera