Chockande rekordkyla på Guam


LÄNK

Guam ligger cirka 100 mil norr om New Guinea och 1400 mil väster om Bermuda, men ungefär samtidigt noterar de köldrekord! 70 grader Fahrenheit är 20,5 grader Celsius.

Att det det bara är 71 år sedan det gamla köldrekordet noterades indikerar med stor säkerhet att det är en istid i annalkande och att Greta bör skaffa sig varma underbyxor, så hon inte förkyler sig!


11 responses to “Chockande rekordkyla på Guam

 • yup

  Fjärranösternredaktionen bör kanske investera i en ny kartbok. Guam ligger mycket riktigt ca 400 mil norr om Nya Guinea, men inte ens i samma hav som Bermuda. Ca 1400 mil väster om Hawaii (eller ca 500 öster om Filippinerna)

  Gilla

 • Pålsjö

  Den högsta medeltemperaturen i Guam är 29°C i Maj och den lägsta är 28°C i Januari, men nu noteras alltså köldrekord med 20,5°C, dvs 7,5°C under vad som är normalt. Global uppvärmning hade varit mer övertygande om man på Guam istället noterat nytt värmerekord för Januari med 35,5°, dvs 7,5°C över det normala.

  Gilla

 • Bo.

  20,5 °C låter som en ganska bra temperatur i luften för ett bad. Om det inte är jättekallt i vattnet förstås 🙂

  Gilla

 • Bo.

  Det är alltid roligt och intressant att läsa om vad Herr Pettersson har letat upp.

  Gilla

 • luger39

  Bara för MP att höja skatterna i Sverige så ordnar det sig ! 🙂

  Gilla

 • sva990

  Alla avvikelser upp eller ned i temperatur tas numera av pk som intäkt för att ”klimatet är rubbat” och att människor kan ”rätta till” detta genom att gå tillbaka till att leva som på förindustriell tid. Det går inte att vinna över dessa heltokiga klimatalarmister som slingrar sig som ålar med sina ”argument”. Vad gör vi? Det får vara slut på vänlig motargumentation, sarkasm och vädjan till sunt förnuft, vilket dessa tokdårar inte äger. Det krävs ordentlig och uthållig moteld av klimatrealister på gator och torg!

  Gilla

 • Rädd

  Istid, då räcker det inte med långkalsonger, det blir till att flytta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: