Märta Stenevi vald till nytt språkrör för MP

INRIKES. Märta Stenevi väljs till att efterträda Isabella Lövin som nytt språkrör för Miljöpartiet.

Märta Stenevi, pressbild Miljöpartiet

Miljöpartiets kongress består av 265 ombud från partiets distrikts- och sidoorganisationer. Samtliga deltog i omröstningen.

Märta Stenevi var valberedningens kandidat och favorit till att ta över. Hon fick 142 röster. Rebecka Le Moine fick 54 röster, Elin Söderberg 44 röster och Annika Hirvonen 25 röster.

Om Märta Stenevi på bloggen…

– Pettersson har inga synpunkter på valet. Miljöpartiet är en katastrof oavsett språkrör…

Jag vill även passa på att gratulera en stor del av Sveriges journalistkår som fått en ny ledare.

Pressmeddelande

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Märta Stenevi vald till nytt språkrör för MP

 1. Hade bilradion på och hör uttalande om att de ska för fram sin miljöpolitik?
  Den är ju kontraproduktiva angående sin miljön politik
  Som vanligt kom det också svammel om klimatet.
  Alla som tror på högre makter låt oss bedja tillsammans att de hamnar där det enligt sägner är väldigt varmt och håller sig borta från politik för det har de inget förstånd på.

 2. Utseendemässigt passar den skatan,som en hand i handske till de Gröna Kommunisterna….
  Nu kan hon ju konkurrera med de andra häxorna i Riksdagen !!

 3. Den man som bor på hennes adres verkar gilla BMW i de företag de äger. Merinfo.se är alltid intressant kolla, personkopplingar och bolag etc. Vem som kör vad har jag ingen aning om men:

  320D
  520D sedan xDrive
  340I Xdrive

 4. Tydligen är detta en väldigt viktig händelse för Sverige och det svenska folket för SR P1 HELA nyhetssändning kl. 14 gick åt till att höra hennes tacktal och att informera svenska folket om att nu har landet fått en ny ledare.

  Det har uppenbarligen inte hänt något viktigare under hela dygnet och helgen i landet eller världen förutom detta tyckte SR P1 nyhetsredaktion.

  Och detta betalar jag skatt för.

 5. Man kan säga att dom fick en katastrof till den som redan finns!
  Miljöpartiet 2022 2,5%, Kommunisterna 5%, Sossarna 15%
  SD 27 %, M 25% C 5% L 2,5 % AFS 6% ?

  Man kan alltid önska!

 6. Miljöpartiet Islamisterna…det största hotet mot Sveriges demokrati och framtid någonsin, i modern tid.

  Vi lånar bara Sverige av våra barn och barnbarn…som dom brukar säga.

 7. Hoppas hon gör ett lika bra jobb som sabuni och får upp partiet mot stadiga ska vi säga 2 procent? Värre blir det nu när alla islamister kommer att samlas i det där nyans. Inget gott kan komma ur detta.

 8. Röstsiffrorna brukar gå upp i början, men vi får hoppas partiet återgår till de låga röstsiffrorna i god tid innan valet sedan.

 9. Oj-oj ! Nu kommer hela Agenda-redaktionen att gråta av lycka. Och tänk alla gulli-gull-reportage som vi lär bli drabbade av framöver. Miljöpartiet är det absolut sämsta valet om man värnar om miljön. Denna Märta snackar väldigt mycket om sina ”flyktingar”, hmm…Gambia-resorna är ju inställda numera. Men det måste ju innebära att 97% av lycksökarna inte räknas…Bye-Bye.

 10. Jag säger som Pettersson.Det spelar ingen roll vem man har som språkrör i detta världsfrånvända parti.Det är lika illa vem som än öppnar näbben där.Deras inflytande är förödande på många punkter…..

  • Tvärtom det vore bättre då skulle dom tokrasa :nu kanske det blir konstgjord andning ett tag med detta parti måste bort

 11. Så nu skall Sveriges energipolitik bestämmas av en teknologisk och vetenskaplig analfabet, en irrationell och känslomässig litteraturvetare.

  • Tvärtom det vore bättre då skulle dom tokrasa :nu kanske det blir konstgjord andning ett tag med detta parti måste bort

   • Tråkigt att den verklighetsfrånvände världsfrälsaren Hirvonen förlorade.Nu hänger nog MP kvar ytterligare en mandat period till gagn för Allah afghaner

Kommentera