Tre 15-åringar gripna för mordförsök i Eskilstuna


VÅLDSVÅGEN. Tre 15-åriga pojkar, polisen kallar dem män, har gripits av polis på lördagsmorgonen efter en misstänkt skottlossning i Nyfors, Eskilstuna, på fredagskvällen, enligt polisen.

Pojkarna har anhållits av åklagare, misstänkta för mordförsök och grovt vapenbrott. Två av dem på sannolika skäl och den tredje är skäligen misstänkt.

”Flera polispatruller involverades i ärendet och inledningsvis var det väldigt stökigt och mycket folk på platsen”, står det i polisens pressmeddelande. Ingen person har ännu påträffats med skottskador.

-Pettersson undrar om det är politikernas trygghetsskapande åtgärder som gör att tre 15-åringar springer omkring med skarpladdade vapen och försöker mörda folk. Jag kan försäkra er om att min farsa använde en annan taktik i sin uppfostran och uppenbart lyckades han bättre…

Om Nyfors i Eskilstuna på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Tre 15-åringar gripna för mordförsök i Eskilstuna

 • Nulle.

  Vad är problemet, har man tagit fan i båten får man ro honom iland.

  Gilla

 • rustibus46

  De är offren. Trångboddhet, få ungdomsgårdar, svenskarna är rasister
  (fyll på listan) bla bla. Ungdom som avrättar , straff ;3år anstalt.!!
  Arma land

  Gilla

 • ruben

  ”-Pettersson undrar om det är politikernas trygghetsskapande åtgärder som gör att tre 15-åringar springer omkring med skarpladdade vapen och försöker mörda folk”. Bra fråga, det verkar vara frigående vapenförsedda brottslingar, som myndigheterna skapar trygghet för.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: