Tre 15-åringar gripna för mordförsök i Eskilstuna

VÅLDSVÅGEN. Tre 15-åriga pojkar, polisen kallar dem män, har gripits av polis på lördagsmorgonen efter en misstänkt skottlossning i Nyfors, Eskilstuna, på fredagskvällen, enligt polisen.

Pojkarna har anhållits av åklagare, misstänkta för mordförsök och grovt vapenbrott. Två av dem på sannolika skäl och den tredje är skäligen misstänkt.

”Flera polispatruller involverades i ärendet och inledningsvis var det väldigt stökigt och mycket folk på platsen”, står det i polisens pressmeddelande. Ingen person har ännu påträffats med skottskador.

-Pettersson undrar om det är politikernas trygghetsskapande åtgärder som gör att tre 15-åringar springer omkring med skarpladdade vapen och försöker mörda folk. Jag kan försäkra er om att min farsa använde en annan taktik i sin uppfostran och uppenbart lyckades han bättre…

Om Nyfors i Eskilstuna på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Tre 15-åringar gripna för mordförsök i Eskilstuna

  1. De är offren. Trångboddhet, få ungdomsgårdar, svenskarna är rasister
    (fyll på listan) bla bla. Ungdom som avrättar , straff ;3år anstalt.!!
    Arma land

  2. ”-Pettersson undrar om det är politikernas trygghetsskapande åtgärder som gör att tre 15-åringar springer omkring med skarpladdade vapen och försöker mörda folk”. Bra fråga, det verkar vara frigående vapenförsedda brottslingar, som myndigheterna skapar trygghet för.

Kommentera