Sinatra: Kan aldrig förlåta dem som röstade på Trump

UTRIKES. Artisten och skådespelaren Nancy Sinatra är ingen varm anhängare av Donald Trump. Tvärtom. Det framgår av en intervju med The Guardian. – Jag kommer aldrig någonsin att förlåta människorna som röstade på honom. Jag har nu en arg plats i mitt inre. Jag hoppas att det inte tar död på mig, säger Nancy Sinatra.

Sinatra säger att hon hade planer på att flytta från USA om Trump hade valts på nytt. Hon oroar sig för att hennes barnbarn ska växa upp i ett land fyllt av hat. Men med Joe Biden i Vita huset ser hon ändå på tillvaron med försiktig optimism.

– Pettersson säger att det var många som hotade med att flytta från USA om Trump vann valet 2016 men jag tror inget gjorde det.

Nancy vill inte att barnbarnen ska växa upp i ett land av hat samtidigt som hon hatar ”jag kan aldrig förlåta…”. Undrar om hon fortfarande hatar sin pappa Frank Sinatra som i början var demokrat men sedan blev klokare och gick över till republikanerna och Ronald Reagan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Sinatra: Kan aldrig förlåta dem som röstade på Trump

 1. Flykten Från LA är redan omfattande på grund av förslumningen och höga skatter i förhållande till andra stater Till ex Texas lockar många företagare ofta följer personalen med. Det kommer inte dröja alltför länge innan L A. blir som Detroit Då står de där med sina dyra villor som ingen vill ha.

 2. Hon behöver inte vara rädd att hennes agg tar död på henne.
  Det kommer vänster mobben lätt klara av, alla rika ska hängas.

 3. Rent statistiskt tror jag inte det är Trumps anhängare som är problemet.
  Hon bor garanterat inte med dem som hon underförstått sympatiserar med.
  Hade hon upplevt Demokraternas valkampanj på nära håll, då hade tonläget varit annat. Mord, våld, mordbränder, plundring m.m.

  När man läser olika media i USA, så är det tydligt att de som röstade på Trump är frustrerade människor. Deras liv slås sönder och brottsligheten ökar, andra grupper ersätter dem i arbetslivet.
  De har inte mycket att välja på, företagen bryr sig inte eftersom de inte är en stor kundgrupp.

  Klyftan mellan olika livsstilar kommer att splittra USA.

  • Är inte benägen att hålla med dig angående De är inte så stor kundgrupp. Det jag upplevt av min vistelse i USA att det är den största kundgruppen men många giter registrera sig som väljare och är tyvärr ganska likgiltiga.

 4. Dessa nollor som tror att deras värderingar är mer värda för de har stålar. Det var ju många kändisar som sa att de skulle fly landet om Trump blev president. Fortfarande efter 4 år är de kvar.

 5. Vem skiter inte i alla egotrippade kändisar. Dom kan dra nåt gammalt över sig. Samma gäller ju här i Sverige

  • Tack, exakt så är det och det har jag känt under lång tid. Jag får eksem över hela kroppen när man ser och lyssnar på dessa självgoda figurer som ständigt skall visa upp sin godhet och ego offentligt.

 6. Inget demokratiskt ideal i så fall om det ska genomsyras av hat mot de, som inte röstade på dem. Det luktar kommunistisk diktatur och kan sluta illa i längden. Man kan reta upp sig på de, som gick in i kapitolium vilka gick längre i sitt hat men majoriteten av alla invånare tycker så pass illa om såna metoder, så det skulle aldrig bli normaliserat.

 7. Gissar att många kommer fly från de demokratiskt styrda staterna till republikanskt styrda staterna när de demokratiskt styrda staterna ockuperas av migranter.

 8. Ytterligare en hybris-stinn nolla med smak för Diktatur. Och det verkar ju som önskan har blivit uppfylld, nu när Bidén fuskat till sig makten. Censur råder, precis som hos oss. Pressen sitter i knät på regimen, precis som hos oss. Ledningen agerar inte FÖR någonting, utan EMOT Trump. Precis som hos oss, där såssarnas viktigaste uppgift verkar vara att obstruera mot Åkesson. USA som kommunist-stat — Smaka på den…

 9. .. och vem tror DEN FÖRE DETTA att hon är.
  *washedup* *yesterdaysnews* )))
  Hennes fars pengar fick till en vinyl, lr två.

 10. Tror människan att det kommer bli någon ljusnande framtid nu ? Man blir så trött på alla som ska uttala sig om sitt ” hat ”mot Trump.Kändisar och f.d.kändisar som tror att dom plockar poäng på detta eviga tjatande.Det har tjatats i 4 år på vilken usel människa han är.Det borde räcka nu…..

 11. Dom flesta behöver inte Nancy Sinatras eller andra tillgjorda
  skådespelares tillstånd för att själv tänka och tycka.
  Donald Trump har inte startat några krig, dom så kallade
  Demokraterna hann inte mer än väl installera sig förrän man
  är i luven på Kineserna?? Är Demokrater krigshetsare?

  Det är oroande att ha en lätt Demenssjuk president i
  ett av Världens mest betydelsefulla länder?

 12. ”Hjälp! Jag är åttio bast och enbart känd genom släktskap. Måste skapa mig lite uppmärksamhet.”

  #en väteperoxidblondinsdilemma

 13. Jag skulle vilja uttrycka mig på samma sätt om Löfven.
  Trump gjorde ekonomin bättre i USA, varför är hen arg då? Det är tvärt om med Löfven, han har gjort det påtagit sämre för alla som är svenskar.
  Jag skulle också citera när Löfven är med i skuldfällan,
  – Du lånar för att få ihop ekonomin, och sedan ger du bort en massa miljarder. Hur tänker du?

Kommentera