4 thoughts on “Klimatkatastrofsnöfall i Kalifornien

 1. H2O, i form av Vatten, Snö, Is, Moln, Dimma, etc. är konstant betr. mängden, på jorden och i atmosfären. Det är samma vatten som cirkulerar i systemet. Det är samma vatten som byter plats med varandra. Det är samma vatten som förflyttas mellan tidsperioderna.
  Nu när det är svinkallt nästan överallt så växer ju isarna och glaciärerna till sig med rasande fart. Då måste ju den snö och is, som nu gäckar nästan hela jorden, få sin energi från havens avdunstning. Denne växelverkan kan ju bara innebära att HAVSNIVÅN SJUNKER eftersom mängden vätska alltid är KONSTANT. När istiderna härjade på polerna, så låg havet åtskilliga meter lägre. Ganska självklart, egentligen. Så…Al Gore, Greta, Klimattalibanerna, etc. — LJUGER.

  • Jo och i f.d. ”Sundets Pärla” har de som styr (M/MP/C) redan byggt på kajhöjden,vid innerhamnen. M.a.o. tror de dårarna,att Greta o Co har rätt i sina antaganden… Ja var och en är salig i sin tro…
   Hittills har Stenbock vare sig sett plast flyta i Sundet,eller Isberg uppenbara sig.
   Största miljökatastrofen finns i stadens numera 10 ghetton…..

   • och därför fick dom flytta The Tivoli för dyra pengar, tycker det låg bra där det var… hade det inte varit bättre att dom sparade pengarna och flyttade in grannar med moskén som dom gett tillstånd till att bygga istället för det som kommer att bli stans bästa läge?

Kommentera