Vad har socialdemokraterna för politik?

INRIKES. – Pettersson konstaterar att socialdemokraterna har misslyckats med många löften som EU:s lägsta arbetslöshet, invandring på EU:s miniminivå, världens bästa sjukvård och skola, åldringsvården och brottsligheten. Det vi ligger i topp på är antalet döda med corona och skatterna.

Vad det ledande regeringspartiet socialdemokraterna tänker föra för politik för att komma tillrätta med problemen är svårt att få veta trots att aktiviteten är hög med presskonferenser varje dag och tangentborden hos Johansson, Strandhäll, Lindberg m.fl. går varma. Hultqvist kallar politiska motståndare grisar, Ygeman och Hallengren ser inga problem och felen är andras…

Det är tomt, mycket tomt utom på smutskastning, hat och lögner.

Steget Efter
Tomt, bara tomt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Vad har socialdemokraterna för politik?

  1. Sydsvenskan 2021:01:29

    Mikael Damberg: ”Polisen ska vara hård – men tar de fel ska de säga förlåt”

  2. Felet många gör är att de går efter vad partierna säger och inte bemödar sig att komma ihåg vad partierna faktiskt gjort (eller försökt göra) under sin tid i riksdagen, för det kan vara två helt olika saker.
    Jämför t.ex vad socialisterna säger och gör: de säger att de är för mänsklighet, jämlikhet och liknande, och dessutom lyckas de få många av sina anhängare att tro på det, jämför detta med verkligheten i valfritt kommunistland.

Kommentera