PK-media glorifierar våld och vapen i förorten

MEDIA. Jonna Sima, ledarskribent och redaktionssekreterare på Aftonbladet har som många av kollegorna svårt att hålla sig till sanningen. Ingen pratar om censur som Sima påstår. Hanif Bali och många med honom vill belysa är att folk som Jonna från sin position som ledarskribenter ska sluta glorifiera en knarksäljande mördare och istället hylla ortens verkliga hjältar.

TV4 Play, debatt mellan Jonna Sima och Hanif Bali

Om Yasin Byn på bloggen…

Ultima Thule hånas och är blockerade i SVT och på Sveriges Radio medan grovt kriminella och dömda rappare hyllas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “PK-media glorifierar våld och vapen i förorten

 1. Då tror ni nog att Jonna Sima bor i en kulturberikad förort. Långt därifrån hon bor i Bromma hon och hennes sambo har köpt ett radhus där för 11.1 miljoner i somras.
  Hur är det med poltiska åsikterna där undrar ni kanske . I riksdagsvalet var Moderaterna största parti med över 40% av rösterna
  https://data.val.se/…/R/valdistrikt/01/80/2916/index.html

 2. Aftonbladet tycks hylla samhällsfrånvänd, destruktiv värdegrund. Sveriges framtid är viktigare än Aftonbladets och Sveriges framtid sker förmodligen till största delen utanför Aftonbladets räckvidd. Socialistiska media och politiker verkar vända sig bort ifrån de medborgare de mest behöver.

 3. Jobbar man på en Nazist tidning..så kan man inte vänta sig annat.
  Dessa nazister på alla pk media

 4. Har inte sett debatten! Men såg en kommentar på fejjan att de beundrade Hanif att han inte skrattade ihjäl sig när hon jönsade som vanligt! Hos henne är stalldörren inte bara på glänt, den är på vid gavel!!

  Hon menar bl a att det är arbetarnas poesi el dyl. En otrolig skymf mot arbetarna!! Tror de föredrar annan ”poesi” typ dansband! Inte klär de upp sig på helgen för att lyssna till en kriminell blatte!!

  ________________________________

 5. Tjejen är inte så lite kucku, och Aftonbladet är som den är,
  sluta och köp möget, det enda som hjälper. Hon försöker
  väl att framstå som någon slags skjutjärns journalist och
  likt Anders Lindberg tror att deras åsikter har någon betydelse?

 6. Samtidigt sitter samma vänster och påverkar Facebook att ta bort filmer och annat som de inte gillar!
  Fullt lagligt material som ingen kunnat bevisa vara fel. Det är kanske där haken finns, det är DEM som avgör vad som är rätt och fel!

  Tyvärr varken första sista gången det sker.

 7. En hycklande hop av journalister stöder nomenklaturan för att skynda på omställningen till Absurdistan, det nya anarkistiska Sverige.

 8. Hon får gärna tycka vad hon vill… men om hon nu gillar förortsproblemen så mycket borde hon kanske oxå flytta dit. Så att hon fattar vad det faktiskt är hon gillar så mycket.

 9. Hanif klockren i hela debatten. Joona slät i allt. Man undrar ju om hon tänkte alls innan hon pratade eller gör det nu efter och förstår hur allt hon sa va, ja jag vet inte vad jag ska säga…. pinsamt. jösses!

Kommentera