Man knivmördad i Malmö


VÅLDSVÅGEN. En man i 60-årsåldern som knivskars på Amiralsgatan i Malmö på tisdagen har dött av sina skador. En 59-årig man är anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord.

Mannen knivskars strax före klockan 9 på tisdagsmorgonen och fördes till sjukhus med ambulans, men hans liv gick inte att rädda. Han avled under gårdagen.

Enligt uppgifter kände inte männen varandra sedan tidigare, och knivskärningen ska inte ha föregåtts av något bråk. Det kunde däremot inte polisen bekräfta under onsdagsmorgonen.

– Polisen kommer att finnas på plats på Amiralsgatan under dagen ifall någon vill prata med oss. Vi tar tacksamt emot all information från allmänheten, säger Nils Norling, presskommunikator vid polisen.

Polisen kan ännu inte säga ifall man hittat något mordvapen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “Man knivmördad i Malmö

  • messkalle

    Eftersom de inte kände varandra var det ingen strid om flaskans droppar. Alltså är det minnen från en strid. Går vi trettio år tillbaka, när offret och gärningsmannen var yngre, var det många som fick sätta livet till för minnet av ett storserbien.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: