Försvarsministern – högerextremismen går inte att tämja


INRIKES. Rebecka från Riks intervjuar tiktok-profilen Destiny, om att försvarsminister Peter Hultqvist (S) nyligen utmålat konservativa som grisar i en krönika i socialdemokratiska Dalademokraten.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) tar emot en palestinsk förtjänstorden och kallar dem som inte är socialdemokrater för extrema. Skärmdump Youtube

– Pettersson inser att verkligheten inte blev som de sagor som vänstern drömde ihop. De lovade guld och gröna skogar med en stor invandring och närde nu ser resultatet tryter argumenten.

Att kräva att invandrare ska vara hederliga, arbeta och försörja sig själva samt kunna visa vilka de är har blivit högerextremistiskt i sossarnas ögon…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


26 responses to “Försvarsministern – högerextremismen går inte att tämja

 • Cirkus Sverige.

  Och de vänsterextremas idioti går inte bota !

  Ps.
  Ser ni Peters skära tryne…visst börjar man tänka på en 🐷…nöff nöff.

  Gilla

 • Inger

  Att läsa Peter Hultkvists krönika i DD är något av det värsta jag har gjort. Tycker att tom sossar som har hjärna, skulle ta avstånd från denna lågt stående person, totalt utan både bildning och utbildning. Om han var den bästa försvarsminister som gick att få, är det bara att beklaga sossarna och svenska folket.
  Han borde kunna ta del av sossarna smutsiga historia och göra rent i sin egen stia.

  Gilla

 • Fjodor

  Jag kan inte komma på en enda yrkes- eller folkgrupp som är mer senfärdiga än svensk riksdag och regering. De tar inte till sig någonting förrän alla fördämningar brustit och skiten rinner in i deras egen farstu.
  fullständigt tondöva och verklighetsfrånvända

  Gilla

 • Pålsjö

  Peter Hultqvist är tillsammans med andra S- politiker skyldig till Borlänges demografiska förändring, menar bloggen Kulturbilder, som i en lång artikel skriver att Borlänge har Peter Hultqvist och socialdemokraterna att tacka för den stora inströmningen av migranter till kommunen, – något som inte har varit till gagn varken för Borlänge eller för landet.

  Redan 2013 fanns det 3 000 somalier i Borlänge. Men det räckte inte på långa vägar för de socialdemokratiska politikerna. År 2015 lanserade Peter Hultqvist tillsammans med andra socialdemokrater tanken på att alla kommuner skulle tvingas att ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd. Redan i januari 2016 röstade riksdagen för att det skulle bli lag på att kommuner ska tvingas ta emot ”flyktingar”.

  Av Kulturbilders artikel framgår att Peter Hultqvist har varit socialdemokrat under hela sitt vuxna liv, varit kommunalråd i Borlänge under 17 år, samt kommunstyrelsens ordförande fram till 2006, då han valdes in i riksdagen. Han tillhör socialdemokraternas innersta krets och är lojal till allt som partiet ställer till med, ”hur tokigt det än är”, skriver Kulturbilder. Som också tycker att det är obegripligt att boende i Borlänge röstar på någon som Hultqvist, vilken anser att kommunen ska påtvingas migranter från hela världen och undrar om det kan vara migranter som socialdemokraterna släppt in som röstade på honom?

  Tjärna ängar är fyllt med migranter som huvudsakligen röstar socialdemokratiskt och ett av många syften med invandringen kan ha varit att ge nya väljare till partiet. Vid riksdagsvalet 2018 gick 48 % av områdets röster till socialdemokraterna. Nio av tio i Tjärna ängar var utlandsfödda 2017 och 40 procent levde då på bidrag. Polisens Nationella Operativa Avdelning, NOA, klassificerade 2019 Tjärna ängar som riskområde, där läget är alarmerande. ”Har Peter Hultqvist bott i Tjärna ängar? Nej knappast, han vill inte se resultat av sin egen politik utan föredrar boende långt bort från sådana områden”, skriver Kulturbilder.

  Hela Kulturbilders artikel, ”Borlänges förfall”, kan läsas här: https://kulturbilder.wordpress.com/2020/09/12/borlanges-forfall/

  Gilla

 • Feta katter slutar jaga.

  Stackars Peter som inte fick leka med vattenpistol som barn, det kan ge skador i vuxenlivet faktiskt, är ju bevisat nu.

  Gilla

 • Bigman

  Många grupper ursäktar sina beteenden med att deras folk, grupp eller klan utsatts för orättvisor tidigare. Det finns många som håller med dem och ivrigt ursäktar deras agerande genom århundraden.

  Men det finns inte samma utrymme för såna känslor för dem som utsätts för samma sak i Sverige. Svenskar, även invandrare, som med hänvisning till det förstnämnda får klä skott för alla orättvisar.

  Kan vi utan risk för repressalier gå ut och redovisa att vi också känner en frustration och ilska? Vi som åtminstone till en början trodde på deras behov av skydd men blev fråntagna den visionen? De som blivit våldtagna, pissade på, barn som blir bortgifta eller får testa balkongflygning. En tämligen muslimsk företeelse.

  Men där kommer HMF in, gummilagen, som lämpligt nog passar in på den företeelse svenskar utsätts för. Gärningsmännen tillhör ofta invandrargrupper, men måste skyddas av gummilagen för att inte riskera rasism.
  Löjligt korta straff förstärker bilden av att de favoriseras

  Rasismen är redan här och den är riktad mot svenskar, ett tack för vår hjälp och medkänsla. Att sen kalla ilskan över denna brottslighet för rasism, är djävligt omoraliskt sett ur alla perspektiv. Det blir en rasism om vi inte kan får rätt mot de grupper som sysslar med dessa våldshandlingar.
  Visa er frustration, begär hjälp, jag skulle tveklöst hjälpa er. Bry er inte om hotet för åtal, du är den som är utsatt och som har den moraliska rätten på din sida. Rösta inte på de partier som bedriver invandring mot reglerna, de tar aldrig ansvar för vad deras invandrarkompisar gör. Inte så konstigt, de tillhör samma typ av människor. Tjuvar, pedofiler, misogyna våldtäktsmän, mördare och inte några vi vill ska gå lösa här.

  Gilla

 • OJ

  Ett sossesvin är ett sossesvin, och det går inte att sminka bort

  Gilla

 • Kungen

  Försvarsministern har nog tittat för mycket i spegeln………..😄😄😅😅

  Gilla

 • Lars J

  Segra eller dö. Den formuleringen vänder sig försvarsministern mot. Är inte det vad Hultqvist förväntar sig av försvarsmakten i ett skarpt läge eller förväntas det att militären springer och gömmer sig? Han är själv vapenvägrare, ynkligt!

  Gilla

 • Lars J

  Segra eller dö. Den formuleringen vänder sig försvarsministern mot. Är inte det vad Hultqvist förväntar sig av försvarsmakten i ett skarpt läge eller förväntas det att militären springer och gömmer sig? Han är själv vapenvägrare, ynkligt!

  Gilla

 • Bigman

  Vänstern har lyckats uppfinna den rasistiska värdegrunden.
  Trots en enighet inom forskarvärlden om att hotet mot judar i första hand kommer från muslimer, så lyckas de helt förbise denna väljargrupp som de värnar högt.

  I Sveriges röda stugor finns det gott om rasism, den har funnits länge, framför allt inom de ”gamla” partierna! De lyckas på något sätt få kritik av muslimsk antisemitism att bli rasism, fast åt andra hållet! Svårt det här!

  Men någonstans borde många behöva sortera sina tankar, den dualitet som kan vara bra är ofta bedrövlig i Sverige. Det går inte att förhålla sig lika mot samma problem, man avhumaniserar dem man inte gillar. Samtidigt kan man dö för att andra man gillar ska få vara rasister!

  Det är omöjligt att föra en debatt med de rabiata. T.o.m i riksdagen lyckas ministrar helt undvika reella frågor med hänvisning till hur frågan ställdes.
  Deras höga löner är tyvärr inte ett mått på genialitet eller hög moral, snarare tvärtom. I Japan hade de varit tvungna att ta till självmord varje vecka!

  Gilla

 • Moberg

  Om en skitstövel blir minister blir han då mindre skitstövel?
  Absolut inte, han blir än fulare och trynet växer.

  Gilla

 • Moberg

  Hajar till när jag läser att en mas skulle uttrycka sig så vanvördigt, men förstår att Peter H. är lika lite dalmas som en invandrare svensk.
  Vill också passa på att gratulera SD i dalarna nu ökar ni antalet följare eftersom jag vet att dalmasar liksom många andra är ärliga och rättskaffens svenskar och inte gillar oärliga påhopp.

  Gilla

 • Rädd

  S och SD konkurrerar om samma väljare, därav de hårda orden.
  Högerextrema säger S och SD säger att S har en nazistisk historia.
  Jag säger att partierna är ganska lika det som skiljer är synen på invandring.

  Gilla

 • utlandsveteran

  Tråkigt att Sveriges försvarsminister inte dög till att göra militärtjänst. Där hade han haft möjlighet att lära lite folkvett och inte använda ord som ”GRISAR om politiska motståndare, vilket inte anstår ett statsråd.

  Gilla

 • ponnsan62

  Man skäms att ha en sådan individ som minister..
  Är det rötterna i nazismen som sitter så ljupt?

  Gilla

 • Billy Boy

  I startinlägget ovan ser vi Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) stolt ta emot ett pris från den här genomkorrumperade terrorist-bejakande mannen full av sitt hat …

  Och statsminister Stefan Löfven (S) sponsrar gärna Palestina med miljarder svenska skattekronor trots att palestina-regimens värdegrund kraftigt avviker från den svenska regeringens uttalade värdegrund.

  Politikfakta

  Gilla

  • Tony

   Undrar, har den mannen ett rätt i sin karriär? Som så
   kallad Statsminister är han katastrofal!
   Nu älter han om ett förintelsemuseum? Gärna det ifall
   Sossarnas historia som rådgivare till dessa barbarer
   i Tyskland kommer med!

   Gilla

 • Fr E

  Genmanipulerade Socialister är en helt annan art som inte borde finnas i ett Demokratiskt samhälle och borde därmed betraktas som en Invasiv art !!!

  Gilla

 • Tony

  Så fungerar desperata figurer, och Sossarna är desperata idag,
  dom märker att deras lögner är uppdagade, då går man till frontalangrepp
  med nedsättande omdömen på kritiker. Ynkligt, taffligt, men typiskt
  för sossarna, när argumenten för deras sagor uppdagas, så har
  dom bara skällsorden kvar!

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Peter Hultqvist är en maktgalen despot som inte har någon självkritik, han är ett stort problem vad det gäller vårt lands säkerhet.
  Han omger sig med potentater som vi mer kunniga vad det gäller demokrati inte skulle umgås med ö h t.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: