Islamistiskt parti vill samla in miljonbelopp till valkampanj

VALET 2022. Det islamistiska partiet Nyans har stora förhoppningar på att nå framgångar i valet 2022. Nu vill man samla in tre miljoner kronor till valkampanjen – och man får draghjälp från media i Turkiet, rapporterar Nya Dagbladet.

Mikail Yüksel, partiledare för Nyans där bilderna kommer ifrån.

Initiativtagare och ordförande för partiet är Mikhail Yüksel – tidigare politiker i Centerpartiet som tvingades bort efter att det uppdagats att han hade nära kontakter med den panturkiska högerextrema organisationen Grå Vargarna.

Partiet vill bland annat att islamofobi ska bli en egen brottsrubricering och att muslimer får en särskild minoritetsställning i den svenska grundlagen. Enligt Yüksel utsätts muslimer i Sverige också dagligen för ”fysiska och verbala angrepp” – något som måste bekämpas.

Snart startar vi igång en insamling för att finansiera vår valkampanj inför valet 2022. Målet är att samla 3 miljoner kronor. Det är fullt möjligt att donera till Partiet Nyans från hela världen. Jag är som vanligt optimistisk och ser fram emot en framgångsrik insamlingskampanj.”, konstaterar partiledaren på sin Facebook-sida.

Om Partiet Nyans på bloggen…

– Pettersson säger att en fördel med ett islamistisk parti är att de andra i sjuklövern tappar röster, flest troligen S men även C och MP.

Å andra sidan har socialdemokraterna ett nära samarbete med muslimer av alla sorter…

Mikail Yüksel, utesluten islamist. Grundare av Partiet Nyans

Vid valet 2018 försökte islamisten bli vald trots att han var utkastad från Centerpartiet

– Pettersson har svårt för muslimer som försöker införa det skit de flytt ifrån och den ideologi som drabbat främst muslimer så hårt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Islamistiskt parti vill samla in miljonbelopp till valkampanj

 1. Så i Turkiet förekommer inget förtryck av minoriteter så det går bra att ta emot pengar därifrån?

 2. Precis så säljer man ut sitt land. Ger invandrare rätten att rösta utan att ens kommit in i det svenska samhället. Inte behöver dom ha bott här ett antal år så att dom lärts sig hur politiken fungerar. Inte behöver dom försörja sig själva….. behöver dom nåt överhuvudtaget innan dom får sin röstsedel.

  När inte våra politiker förstår vad dom ställer till med bara för att vara POLITISKT KORREKTA är det nåt fel på vad detta uttryck står för.
  Skulle säga att i detta fallet står det för LANDSFÖRÄDERI

  Ta bort rösträtten de första 95 åren för ickesvenskar.

 3. Att partiet Nyans har en fredsduva som symbol skulle jag vilja kalla falsk marknadsföring. D.v.s dom ljuger redan innan dom kommit in i riksdagen.

 4. Att detta parti tillåts, och k o m m e r att bli en stor politisk faktor; är troligen en av de större spikarna i kistan 🇸🇪 ..

 5. Om dom skulle komma in i riksdagen (gud förbjude) så skulle det säkert bli intressanta partiledardebatter

 6. Så han har lärt sig av Centerpartiet hur det hela fungerar, dra åt helvete med centerpartiet

 7. Ett utmärkt tillfälle att höja spärren från 4 % till 10 %. Vi håller de värsta avarterna (Nyans) borta och vi blir av med samtliga små SKITPARTIER som bevisligen bara ställer till problem. Vilket drömscenario att bli av med : C, L, V, MP, KD. Alla dessa är nu under 10 % och skulle åka ut.
  Vi får inte missa detta unika tillfälle att få ordning på politiken och landet.

 8. Pettersson:
  Är inte en stor del av de s.k. ”stackars flyktingarna” utsända missionärer, för Islam ?
  Inte tror jag att alla de dagliga sabotage som sker runt om i landet är enbart ”pågastreck” ! Att söka elda upp kyrkor,och sabotera kyrkogårdar är med säkerhet,en order från ”högre ort”.

  • sorry, var för snabb… det stod inte pengar… det stod draghjälp från Turkiska medier… likväl valpåverkan från främmande land anser jag..

   Är det inte bättre att muslimer flyttar till ett muslimskt land om dom nu vill ha Sharia, arabiska och Islam som rådande ideologi?

Kommentera