Ingår David Baas i socialdemokraternas propagandaorganisation

PROPAGANDA. Som vi skrivit om på bloggen de senaste dagarna verkar det pågå en samordnat propagandaattack mot Sverigedemokraterna med anledning av vad som hänt i USA hur det nu går att koppla ihop. Nu verkar, inte på något sätt förvånande Expressen och David Baas ha hoppat på tåget som han brukar göra när det är något mot SD på gång.

Det verkar som Expressen, David Baas och vänsterextremisterna på Expo ingår i Socialdemokraternas propagandaorganisation.

I gårdagens Expressen kritiserar David Baas SD för att de håller fast vid motståndet mot massinvandring och Baas påstår som vanligt att det är rasism att troget följa sina värderingar.

David Baas gör karriär på att hata SD. Bild av Magnus Bergström från Wikipedia

– Pettersson ska dock ge David Baas beröm för att han är konsekvent i sitt hat mot SD, David velar inte…

Om David Baas på bloggen…

”En neutral och opartisk löpsedel” publicerad valdagen den 19 september 2010.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Ingår David Baas i socialdemokraternas propagandaorganisation

 1. Den som följt grundandet av EXPO ser ju en massa personer i (den officiella) styrelsen som har anknytning till S resp LO. Dessa personer har också finansiella kontakter som kan generera ”trixade” skattemedel. LO förmedlar dessa mycket gärna.

  S har via en massa knep byggt upp en organisation, som skall ”stjäla” röster från det blå blocket 2022. En massa nya ”partier” har registrerats för ändamålet. EXPO, och en del andra ”organisationer”, jobbar på att misskreditera individer i blå blocket. SD går alltid i denna fälla, genom att låta sig styras till uteslutningar. VIKTIGT FÖR BLÅ BLOCKET ÄR ATT INTE FÄSTA NÅGOT AVSEENDE VID DESSA TRIX! Svenska gräsrötter begriper varför ostraffade individer ”frikänns” efter interna utredningar.

  Hanif Bali har uttryckt ovanstående tydligt i en telefonintervju. Även SD borde lyssna!

 2. En mobbare eller stalker som för länge sedan åtalats för förtal, om han förföljt företrädarna från annat parti än SD på samma sätt.

 3. Vi kanske ska koppla ihop det som hänt i Sovjet, ursäkta Ryssland, med socialdemokraterna?
  Vilket är sämst, Ryssland eller USA?

 4. Om ni är nära vän/släkt med någon som har kännedom om Sovjets maktövertagande i Baltstaterna under 1900-talet; fråga om de som bar efternamnet Baas!

 5. Tony,
  kan du nämna EN svensk tidning som är läsvärd (förutom Nya Tider förståss)?
  Dom är alla stöpta i samma socialistika unkna och förljugna form, proppfyllda med propaganda, lögner och ännu mera lögner.
  Och i stort sett allihop lever dom på fattigvård, dom är alla kompletta oduglingar som inte skulle klara en enda dag utan denna konstgjorda andning -som vi tvingas betala för! Det är min och din pension som dessa as girigt glupar i sig!
  Fattigvården i detta fall kallas för ”presstöd” för att försöka få fattigvård att låta lite bättre!
  Men så är det i dagens Sverige.
  Inget skall benämnas för det det verkligen är.
  En neger är inte en neger längre, utan ”färgad”
  Och en skitstövel är som bekant inte heller längre en skitstövel utan generaldirektör!

 6. David Baas är en knäppgök som inte förtjänar någon uppmärksamhet,
  och det gör för övrigt inte EX pressen heller! Är inne på mitt femtonde
  år utan den blaskan,!

 7. Likadant verkar det vara en samordnad propaganda attack från ”väst” mot Ryssland om den här kriminella landsförrädaren Navalny. 1917 skickade tyskarna Lenin till Ryssland för att skapa kaos och oordning, nu skickade tyskarna Navalny för liknande uppgifter.

Kommentera