Socialdemokratisk hyckleri när den är som värst


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Socialdemokraterna släppte nyligen en debattartikel där de vill se ett demokratisamtal mellan samtliga svenska partier förutom ett, Sverigedemokraterna.

Emmie, från Sverigedemokraternas konservativa mediakanal, går igenom den socialdemokratiska skenheligheten när det kommer till demokrati och yttrandefrihet.

– Pettersson säger att sossarna tror att dubbelmoral betyder dubbelmoral…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Socialdemokratisk hyckleri när den är som värst

 • Magnus Eriksson

  Socialdemokraterna är fiender till demokrati. De vill styra mot mål oavsett vad folket tycker om det. Dom vill också strypa yttrandefriheten. Därför är de inte demokrater utan fascister. De bör kalla sig ”socialfascisterna”. Stalin kallade socialdemokrater för socialfascister.

  Gilla

 • Olof.p

  Som bokmässan som har som tema yttrandefrihet, men förbjuder utställare med besvärliga åsikter. Gammelmedia och statliga medlöparmedia tiger som muren om detta.

  Gilla

 • Rädd

  Socialdemokrater och Sverigedemokraterna är ganska lika. Förutom Mattias Karlsson romantik.

  Gilla

 • Z

  Riktig demokrati är inte lätt för den som innerst inne inte förstår ordets rätta betydelse.

  Gilla

 • Bigman

  Med tanke på den förvridna åsikt som framför allt vänstern har sedan lång tid tillbaka, ca 120 år. Så får jag uttrycka min förvåning över att någon vill bekänna sig till ännu ett samhälle byggt på dem odemokratiska vänsterns kommunism.

  Hur många misslyckanden och hur mycket förtryck a la Sovjet, Kuba, Nord Korea ska vi behöva uppleva. Jag förstår vänsterns och storföretagens våta dröm, att kunna manipulera alla och utöva repression mot motståndarna. Det är det globalismen handlar om, de nationella folkvalda parlamenten ska styras av en allmän värdslig opinion som har helt andra avsikter.

  Lögnen och våldet blir till en sanning när vänsterns övergrepp döljs eller förminskas, samtidigt måste motståndarna omprogrammeras.
  Till vad kan man undra. Ett exempel kan vara att de vill att alla ska vara som de våldsamma vänsterextremisterna och de brottsliga afroamerikanerna. Deras ögon lyser av hat och hoten utövas på de sociala medier som annars är snabba att hitta på orsaker till att stänga av de resonabla och laglydiga.

  Samma sak som nu händer i USA är redan legio i Sverige. Förtrycket är öppet och omtyckt av makten.

  Gilla

  • Rädd

   Bigman
   Väldigt ovanlig kommentar, varför skulle vi svenskar vilja ha det som i Nordkorea eller tvärtom styrda av storkapitalister.

   Gillad av 1 person

 • Nils Dacke

  Igår utropade Löfven att äntligen blev vi av med Trump, tänk när vi alla får skandera att äntligen blev vi av med Löfven och övriga sossar, den dagen bör bli nationell helgdag och vi får plocka fram champagne eller en god rökig whisky samt tänka vad livet plötligt blev bra.

  Gilla

 • SVENSK

  Riks är en mycket bra kanal!
  Men SD vill vara kvar i EU, numera, så att en röst på dem innebär i förlängningen en fortsatt massinvandring och ett förstört Sverige oavsett vad tjejerna i ”Riks” säger!

  Gilla

 • Tony

  Ni vet att allas lika värde betyder att man utesluter en miljon invånare?

  Gilla

 • Moberg

  Hycklarnas mästare Social Demokraterna.
  Grundbulten i demokratin är att 100% får vara med och rösta men i sossarnas och många andra partiers värld är det endast 82,47% som får ta beslut.
  Dessutom är minoritetsregeringar populära så någon riktig demokrati kan vi inte säga finns i vårt land.
  Väljarna vill inte ha demokrati de vill ha bidrag och hjälp av myndigheterna att ta beslut för dem.
  Det som är görviktigt är galor och eurovision samt att få åka på semester till Thailand och andra billiga ställen, samt att på semesterstället se på de inhemska och känna sig överlägsen.
  Men den lilla skaran som inte blundade och röstade mot den blinda PK- maffian och förhoppningsfullt blir vi ännu många fler 2022.

  Gilla

 • Fr E

  Socialismen avslöjar sig själva allt oftare nu mer !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: