För att rädda demokratin…


DEMOKRATI. Vi måste gå samman och rädda demokratin skrev två socialdemokratiska EU-parlamentariker i går. Heléne Fritzon och Evin Incir menar att man räddar demokratin genom att utestänga Sverigedemokraterna från inflytande.

Nu är det inte direkt så att Sverigedemokraterna har haft något inflytande över den politiska utvecklingen, tvärtom, sossarna har lyckats hålla SD borta från makten och det kan vara därför som landet ser ut som det gör.

Felix Byström, migrationspolitisk talesperson för Sverigedemokraternas ungdomsförbund ”Ungsvenskarna” förklarar vad som är hotet mot demokratin.

Jimmie Åkesson besökte Järntorget i Göteborg i valrörelsen 28 augusti 2018. Så kommer det gissningsvis se ut igen, inte bara i Göteborg utan runt om i landet, under valrörelsen hösten 2022. Men det är ju för att rädda demokratin..

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “För att rädda demokratin…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: