Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I veckan som gått har statsminister Stefan Löfven suttit i SVT och talat om hur han har fredagsmys med fru Ulla. Löfven pratade dock inte om att vi passerat 10.000 döda med corona eller att det slogs rekord i grov brottslighet förra året.

Steget Efter

Pettersson tjänar inte 176.000 kronor i månaden som Stefan Löfven eller 126.000 som Annie Lööf, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom har vi redan börjat på nästa veckas statistik med ett mord, bomber, våldtäkter, bränder osv.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…

 1. Migrationen.
  Ja, det är en viktig fråga!
  Vad är det som gör att den inte debatteras tillräckligt.

 2. Fredagsmys är ju det enda Löfven klarar av att prata om utan att framstå som en fullblods-idiot.

 3. “Det pågår ett lågintensivt krig mot Sverige, svensk polis och det svenska folket”, skriver Katerina Magasin.
  Några rader ur texten att begrunda:

  ”Många frågar sig – utan att få några hållbara svar – om vad det är som just nu sker i vårt samhälle. Hur kan ett tidigare sunt samhälle som det svenska inte klara av att värja sig mot den röta som drabbat det? I ett lågintensivt krig vill man komma åt polisen, bryta ned rättsvårdande myndigheter samt sätta existerande socialt förtroende ur spel. Samhället bryts på så vis långsamt ned. Reaktionerna från våra politiker kring dessa frågor är knappa. Bryr man sig inte? Eller förstår man inte att landet redan är under belägring?”

  ”Poliser attackeras och misshandlas, brandmän och ambulanspersonal likaså, deras fordon vandaliseras, de hindras från att utföra sitt arbete. Att polisen hotas till livet visar på en tydlig markering från dem som anser att polisen stör deras verksamhet. Samtidigt är det en maktdemonstration som skapar stor social oro. Landets kvinnor och flickor samt även män och pojkar våldtas på löpande band. Att våldta är också en slags lågintensiv krigshandling.Att stoppa våldet i samhället är lika viktigt som att stoppa hoten mot polisen. Men detta tycks komma allt längre ned på den politiska agendan. Förstår man ens allvaret? Det förtroende vi en gång hade för våra rättsvårdande instanser är inte vad de en gång brukade vara.Hur situationen kommer att utveckla sig är i dagsläget oklart, men att landet befinner sig vid ett vägskäl står bortom allt rimligt tvivel.”

  Hela texten finns att läsa här:
  https://katerinamagasin.se/det-pagar-ett-lagintensivt-krig-mot-sverige-svensk-polis-och-det-svenska-folket/

 4. Stefan Löfvens spinndoctorer hade säkert ställt villkor in i minsta detalj för att jubelåsnan skulle få äntra scenen.
  Det var ett reklaminslag där familjen Löfven skulle framstå som ytterst mysiga, allmänna och vanliga svenskar.
  Några frågor om alla hans misslyckanden fick säkert inte ställas för då hade intervjun som innan sluta i katastrof.

Kommentera