Media och dubbelmoral

DEMOKRATI & MEDIA. Minns ni Black Lives Matter demonstrationerna i Sveriges huvudstad Stockholm nära det kungliga slottet. Polis fick använda pepparspray mot demonstranter. Tusentals Black Lives Matter-demonstranter och deras vänsterblivna sympatisörer demonstrerade i centrum för att en yrkeskriminell knarkare dött i USA.

George Floyd, kriminell

Media försvarade kravallerna med att demonstranterna var förtryckta och frustrerade, det är likadant när BLM och vänsterblivna demonstrerar, intar kongressen, förstör och dödar i USA och resten av världen, de är frustrerade och media försvarar dem.

Donald Trumps sympatisörer däremot är inte frustrerade, de är ett hot mot demokratin…

Trots corona-pandemi marscherade tiotusentals över hela världen sommaren 2020, spred smitta och förstörde för miljarder, men de var ju frustrerade över att den yrkeskriminella knarkaren George Floyd dött, det är synd om dem och de utgör inget hot mot demokratin enligt media…

Majoriteten var fredliga, några våldsamma, precis som Trumps sympatisörer…

När Sovjetunionen fanns kallades det ”Ondskans imperium” ansvarig för många, många miljoner människors död. Den uppmärksamme kanske ser var BLM har hämtat sin logo…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Media och dubbelmoral

 1. A-bladet idag:
  ”Inom vissa ljusskygga, våldsbejakande grupperingar uppmanas medlemmar att stanna hemma med hänvisning till just säkerheten eller en uppfattad risk att de kan vandra in i en myndighetsfälla.”
  De måste mena Antifa & BLM. 😆

 2. Nu är väl majoriteten av de ”trumpsupportrar” som gripits i samband med stormningen av kapitolium vänsterligister och BLMare.

   • Är inte typ halva amerika det? Det är inte speciellt många av de som kan svara på frågan : vilka stater finns i usa. Om man bor i ett land man inte ens har koll på geografin i, är man smart då?

   • Du Jenny, kolla hur mycket unga människor vet om Sveriges geografi, landskap etc. Rätt lite vill jag påstå.

 3. Verkar som BLM snott tom Robinson bild från hans skivomslag 2,4,6 8 motorway Bra låt HM skänkte 1 miljon polis gick ner på knä med mm mm vilket vansinne Men Trump SD ocn NMR det skall man jag och hetsa mot

 4. Jag minns bilden av den där N-kärringen som jag tror var ledaren, när fyra raska män tog tag i hennes armar och ben och bar bort henne, skrikande och sprattlande, megafonen tappad.

 5. ”Den uppmärksamme kanske ser var BLM har hämtat sin logo”.
  För att förtydliga, – BLM:s logo är hämtad från CCCP = Förenade Sovjets Socialistiska Republiker. Lite tankeväckande är också att de två sista bokstäverna CP, stående för sig, även betyder Cerebral Pares (”utvecklingsrubbning i den ännu omogna hjärnan”/Fakta, allmän klinisk kunskap). Och rubbat var ju i alla fall Sovjetsystemet….

  • Floyd dog på grund av sitt missbruk. Att det hände under att polisingripande var en slump. Hade han kört iväg hade han fått anfallet under färd och med största sannolikhet skadat och dödat andra i kraschen.

Kommentera