Media och dubbelmoral


DEMOKRATI & MEDIA. Minns ni Black Lives Matter demonstrationerna i Sveriges huvudstad Stockholm nära det kungliga slottet. Polis fick använda pepparspray mot demonstranter. Tusentals Black Lives Matter-demonstranter och deras vänsterblivna sympatisörer demonstrerade i centrum för att en yrkeskriminell knarkare dött i USA.

George Floyd, kriminell

Media försvarade kravallerna med att demonstranterna var förtryckta och frustrerade, det är likadant när BLM och vänsterblivna demonstrerar, intar kongressen, förstör och dödar i USA och resten av världen, de är frustrerade och media försvarar dem.

Donald Trumps sympatisörer däremot är inte frustrerade, de är ett hot mot demokratin…

Trots corona-pandemi marscherade tiotusentals över hela världen sommaren 2020, spred smitta och förstörde för miljarder, men de var ju frustrerade över att den yrkeskriminella knarkaren George Floyd dött, det är synd om dem och de utgör inget hot mot demokratin enligt media…

Majoriteten var fredliga, några våldsamma, precis som Trumps sympatisörer…

När Sovjetunionen fanns kallades det ”Ondskans imperium” ansvarig för många, många miljoner människors död. Den uppmärksamme kanske ser var BLM har hämtat sin logo…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Media och dubbelmoral

 • rune

  A-bladet idag:
  ”Inom vissa ljusskygga, våldsbejakande grupperingar uppmanas medlemmar att stanna hemma med hänvisning till just säkerheten eller en uppfattad risk att de kan vandra in i en myndighetsfälla.”
  De måste mena Antifa & BLM. 😆

  Gilla

 • nosferatu

  Läs Ledarsidorna som idag presenterar fakta som etablerad media aldrig kommer att publicera. Detta apropå Carina Bergfeldts nya programserie https://ledarsidorna.se/2021/01/vem-ar-egentligen-ulla-lofven/

  Gilla

 • Erling

  Tack och lov för alternativmedia, duckduckgo, protonmail etc!

  Gilla

 • Peppe

  Det är väldigt tyst om WLM ..

  Gilla

 • Rädd

  Nej det minns jag inte, vad var det som var viktigt?

  Gilla

 • SVENSK

  Floyd!? Varför blev det just han? Floyd Pattersson var en av världens bästa boxare i tungvikt!
  .
  .
  Lyssna på detta och fundera sedan på vad Trump egentligen står för!

  https://www.spreaker.com/user/nordiskalthoger/vita-pillret-146

  Gilla

 • Niklas R

  Nu är väl majoriteten av de ”trumpsupportrar” som gripits i samband med stormningen av kapitolium vänsterligister och BLMare.

  Gilla

  • Pettersson

   Nej, det är inte vänsterligister som gripits men många verkar efterblivna.

   Gilla

   • Jenny Ek (wadyr)

    Är inte typ halva amerika det? Det är inte speciellt många av de som kan svara på frågan : vilka stater finns i usa. Om man bor i ett land man inte ens har koll på geografin i, är man smart då?

    Gilla

   • Niklas R

    Du menar att det finns en skillnad?!?

    Gilla

   • Erling

    Du Jenny, kolla hur mycket unga människor vet om Sveriges geografi, landskap etc. Rätt lite vill jag påstå.

    Gilla

 • Jörgen filipsson

  Verkar som BLM snott tom Robinson bild från hans skivomslag 2,4,6 8 motorway Bra låt HM skänkte 1 miljon polis gick ner på knä med mm mm vilket vansinne Men Trump SD ocn NMR det skall man jag och hetsa mot

  Gilla

 • Bo.

  Jag minns bilden av den där N-kärringen som jag tror var ledaren, när fyra raska män tog tag i hennes armar och ben och bar bort henne, skrikande och sprattlande, megafonen tappad.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Den uppmärksamme kanske ser var BLM har hämtat sin logo”.
  För att förtydliga, – BLM:s logo är hämtad från CCCP = Förenade Sovjets Socialistiska Republiker. Lite tankeväckande är också att de två sista bokstäverna CP, stående för sig, även betyder Cerebral Pares (”utvecklingsrubbning i den ännu omogna hjärnan”/Fakta, allmän klinisk kunskap). Och rubbat var ju i alla fall Sovjetsystemet….

  Gilla

 • Rolfers

  Det klarnar mer för vad dag som går. Morgan Johansson levde alltså i en pygmee stam i sitt tidigare liv. Sen blev han reinkarnerad från afrika till sverige och blev bitter och arg för han trivs inte med landet. Han ljuger manipulerar och hittar på för att försöka nå en vinst han aldrig kommer få. Dem som är någorlunda nyktra har genomskådat bluffen!

  Den här boken har en berättelse om en annan bitter arg pygmee dvärg.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Dvärgen

  Gilla

 • Kungen

  Georg Floyd fick vad han förtjänade.
  Dubbelmoral är ju dubbelt så bra – eller hur ?

  Gillad av 1 person

  • Niklas R

   Floyd dog på grund av sitt missbruk. Att det hände under att polisingripande var en slump. Hade han kört iväg hade han fått anfallet under färd och med största sannolikhet skadat och dödat andra i kraschen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: