Sandor om två solbrända importer

INSÄNDARE, till Morgan Johansson, s k ansvarig minister

Jag har några frågor jag skulle vilja ha svar på och det gäller två solbrända importerade mångkulturella tillgångar vid namn Abdirizak Osman och Hasan Muse Aden.

Angående Abdirizak Osmans eskapader kan du läsa om i inlägget här. Vad det gäller Hasan Muse Adens eskapader så rekommenderar jag dig att gå in på Samhällsnytt där det ingående redogörs för bl a hans våldtäkter och andra gärningar han hunnit med under sin tid i Sverige. Han finns med 14 gånger i belastningsregistret så det är en värdig representant för era importer av vildar från dom lägst stående kulturerna på denna planet.

Vem har importerat dessa mångkulturella vildar och deras anhöriga och vad var syftet med denna import?

Har Hasan Muse Aden som tydligen importerats från Somalia och som är född 19850821 någonsin utfört något som man kan räkna som ett hederligt jobb i Sverige och i så fall vad?

Har någon i hans familj någonsin jobbat i Sverige och i så fall med vad?

Förmodar på goda grunder att ingen av dom utfört något som kan kallas för jobb i Sverige och i så fall så har deras försörjning bestått av försörjningsstöd och då skulle jag vilja ha reda på hur mycket som betalats ut under dom åren som Hasan Muse Aden och hans anhöriga befunnit sig här?

Tydligen så kan inte Hasan Muse Aden utvisas från Sverige p g a att han befunnit sig här länge och att han har anhöriga här. Mitt förslag är då att man utvisar Hasan Muse Aden tillsammans med alla hans anhöriga tillbaka till Somalia. Hur länge till måste vi hysa denna varelse i landet och hur mycket till måste vi tolerera att han skall ställa till med och hur många svenska kvinnor anser du att denna invasiva varelse skall få våldta innan ni exporterar denna importerade varelse tillbaka dit där han hör hemma?

Kan du räkna upp något av värde som denna invasiva varelse har tillfört Sverige förutom arbetsuppgifter för polis, kriminalvården och sociala myndigheter?

Eftersom man här i Sverige är mycket noga med att inte släppa in invasiva djurarter, t ex mårdhund, och växter i landet så undrar jag varför man släpper in mänskliga invasiva arter och inte bara släpper in dom utan man ser till att dom har det bra och att dom skall trivas här och t om föröka sig i obegränsad omfattning. Vore inte det enda rätta att omedelbart se till att även invasiva arter av den mänskliga rasen som på något sätt fått fotfäste här i landet förpassades ut härifrån så fort som möjligt?

Dessa ovanstående frågor kan utan vidare appliceras på Abdirizak Osman och hans anhöriga också så det är ganska onödigt att upprepa dom.

Men trots att Abdirizak Osman är en yngre variant av den invasiva mänskliga rasen så har han redan hunnit med mycket här i Sverige, bl a mord.

Hur länge tycker du att han och hans anhöriga skall få stanna här i landet och hur många till skall han få hinna med att mörda innan du ser till att förpassa honom och hans familj tillbaka dit därifrån dom kommit?

En förmildrande omständighet som jag ser det vad det gäller det mord han utförde på pizzerian var att offret säkerligen var av samma skrot och korn som han själv så ingen större skada skedd.

Men nästa offer kan ju bli en helt oskyldig landsman till dig Morgan. Tycker du inte att detta är skäl nog att förpassa Abdirizak Osman med familj tillbaka dit där dom hör hemma så att dom där kan leva enligt dom seder och bruk som dom tydligen inte kan skiljas från här i Sverige?

Seder och bruk som tydligen går ut på att lösa alla problem och konflikter med våld.

Ovanstående frågor skulle jag alltså vilja ha svar på från dig Morgan. Jag vet med all säkerhet att jag inte är ensam om att vilja få svar på frågorna utan det är nog många som väntar med spänning på dina svar så vänta inte för länge.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten och ej tillhörande en invasiv art

19 thoughts on “Sandor om två solbrända importer

 1. Sandor är tjatig. Det där visste vi redan, unga brottslingar får för korta straff och utvisning skulle tillämpas oftare vid brott.

 2. Men hur ska det gå med sossarnas kommunala bostadsbolag om Yalla inte får gratis lägenheter?

 3. Hur många miljoner kommer dessa 2
  figurer att kosta Sverige? Fängelse,
  tolk, sjukvård, bidrag etc.Plus den
  skada de gör m de skötsamma medborgarna. 50 miljoner? Och vi har
  tusentals av dessa pensionärsräddare.
  Arma land

  • Det är orsaken till att det skärs ner och sparas hela tiden.
   Halvt ägg på vårdhemmet.
   Ingen mjölk i skolans matsal.
   Sänkt värme för de gamla.

 4. Här ser man hur falsk regimen i detta landet är, man spelar
  våldsamt indignerade över problem som utspelar sig i USA,
  men skiter fullständigt i vad importerade våldsverkare sysslar
  med här hemma! Ynkligt!

 5. Jag föreslår simträning i havet för dessa båda varelser. Långt från land och med 50 kg bly runt kroppen…..det har dom ju förtjänat

  • Vi ska vara rädda om miljön och inte kasta bly i havet.
   Finns billigare och mer miljövänliga sätt.

 6. ””Hur länge till måste vi hysa denna varelse i landet och hur mycket till måste vi tolerera att han skall ställa till med och hur många svenska kvinnor anser du att denna invasiva varelse skall få våldta innan ni exporterar denna importerade varelse tillbaka dit där han hör hemma?””
  När det börjar bli det dubbla antalet av vad Ron Jeremy har haft umgänge med så kan vi nog börja fundera på att göra något.

  Mvh!
  Morgan

  • Sandor är vår invandrade hjälte från Ungen. En negerboll är alltid en negerboll och man behöver EJ lägga in politiska värderingar i den här läckerheten. Att de vänsterblivna som det verkar hela tiden visar tummen ner tar vi som ett gott tecken på ULSANS, speciellt som de ej har förmåga att varken kommunicera eller förmåga till vettiga argument. LOL

 7. Tack Sandor Herold!
  Förbaskat bra artikel! Tyvärr tror jag att du kämpar mot relationskorrumperad minister, och ett svar får du nog inte förvänta dig? Det dröjer nog inte länge förrän vi ser dessa personer tillsammans med den s.k. statsministern, samt att de påtalar sitt intresse att bli politiker?

 8. Inte bara dessa utan tusentals kriminella har SD hatare tillika lögnaren Morgan på sitt samvete. Han kommer säkert hånflinande avfärda detta.

Kommentera