Mysfarbror

Anne Ramberg, precis som övriga inom vänstern, rasade efter Anna Hedenmos intervju med Mattias Karlsson i “Min sanning”.

Den här tweeten är värd att begrunda.

Nu såg jag inte första programmet av Carina Bergfeldts egna talk-show och tänker inte se övriga program heller. Jag vet inte om någon av er gjorde det, eller om fredagarna ägnas åt mer intressanta saker än detta. Ryktet säger dock att hon med breda leenden myste tillsammans med Stefan Löfven utan att ställa de obekväma frågorna. Det sägs att Löfven framställdes som en riktig mysfarbor där i studionsoffan.

Här kan ni följa tråden till Rambergs tweet.

12 thoughts on “Mysfarbror

 1. Varför ens glo på skiten? Det är la svt? Sen när visade de bra tv….någonsin?
  Jo, min lillasyster tittade på björnes magasin på 1990- talet… men det är vääääldigt länge sedan de hade bra tv…

 2. Vänstern ställer INTE upp på ALLAS LIKA VÄRDE trots att dom tjatar om det hela tiden.
  JÄVLA HYCKLARE

 3. Haha, Hanif Bali får från bra till bättre, till än bättre, till bäst, till allra bäst. När ska Socialdemoderaterna välja Bali som partiledare? Och Mattias, går samma väg. Gillar iof Åkesson skarpt, men när tiden är inne för partiledarbyte, borde Mattias Karlsson vara en stark kandidat.

 4. De verkar trivas med att folk blir nedsparkade och rånade i tid och otid. Att det smäller från skjutvapen och bomber på våra gator och torg. Att skolmiljön dagligen kan vara hotfull och livsfarlig för både lärare och elever. Att folk väljer tider och strategier hur de ska förflytta sig utomhus för att inte riskera överfall av stråtrövare osv. Att de bespottar miljontals väljares politiska representanter. Vars väljare, som inget annat önskar än att Sverige ska bli ett fredligt framgångsrikt välfärdsland, som de en gång var på väg att bli.

 5. Löfven fick kalla Åkesson Nazist i partiledardebatten utan att bli rättad.
  Löfven sa i efterhand,
  – Det gick lite fort. Sedan var det inte mer med det.
  Tänk att jag är tvingad att betala mina skattepengar till detta medlöparmedia.

 6. Inte förvånande, för man kan knappast förvänta sig något annat från Anne Ramberg. Hennes bidrag till “Sommar i P1” 2019, producerades av vänsterextrema Expos styrelseordförande, och programmet gick till stor del ut på att hon höll låda om vad hon påstod vara “odemokratiska krafter” och jämförde “främlingsfientligheten” i västvärlden idag med Förintelsen. I programmet beskyllde hon SD för att tillsammans med Nordiska motståndsrörelsen vara “en del av den odemokratiska högerutvecklingen”, som hon kallade det.
  https://www.friatider.se/ramberg-j-mf-rde-sd-med-nazister-i-sommar-i-p1

 7. Anne Ramverk är även medlem i Civil right defenders (crd) där hon är ledamot.
  Svenska staten gynnar Crd med ekonomiskt bistånd. Crd beskyller Ungern och Victor OrBan för en massa saker.

Kommentera