Ny flyktingström


Nu är åter tusentals migranter från Centralamerika på väg till USA.

Förmodligen lockade av Joe Bidens löften om en mer generös flyktingpolitik och amnesti till alla miljoner illegala invandrare som redan befinner sig i landet. Tas de emot, har USA satt stenen i rullning och ytterligare tiotusentals, kanske ännu fler, kommer att söka lyckan i det som ser ut att bli ett socialistiskt USA.

TT


5 responses to “Ny flyktingström

 • Olof.p

  Jag tror att människor från Latinamerika är mer benägna att arbeta än människor från Mellanöstern. Blir nog inte samma problem som i Sverige.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Tänkte på en sak när jag läste ”ser ut att bli ett socialistiskt USA.”. Kan det var så att Ryssland blir det land som stoppar världssocialismen?

  Gillad av 1 person

 • Fredrik Östman

  Ingen söker lyckan i ett socialistiskt land. Men många tror att man kan ha kakan och äta upp den, att man i längden kan leva på att stjäla frukterna av andras hederliga arbete. Flytten går alltid i riktning från socialistiska länder, där andras pengar har tagit slut, till hederliga länder på fallrepet, som snabbt omvandlas till socialism.

  Det är inte i huvidsak andra parasitärt levande invandrare, som dessa invandrare avser att parasitera på.

  Gilla

  • Stenbock

   Bra sammanfattning av socialismen….
   Därför är vi som bor i landets nya Ghetton idag priviligierade.Deras importerade kriminella tjuvar,rånare och bedragare vet,att där inte längre finns något av värde,att hämta !!
   Men att USA skulle gå samma väg,var för mig en överraskning !!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: