Stäng

Bidens löfte

Joe Biden tillträder som USA:s nya president den 20:e januari. Redan nu har han lovat det amerikanska folket hur hans prioriteringar kommer att se ut. Jag misstänker att de amerikaner som redan nu tagit till våld i ren besvikelse och de som är beredda att göra det, kommer ha ett och annat att reta upp sig på.

18 reaktioner på “Bidens löfte

 1. att hjälpa alla småföretagare ur denna kris som covid-19 inneburit måste vara varje landledarens högsta prio. Annars kommer vi få en pandemi av självmord. Lycka till alla världsledare och Biden med den tuffa uppgiften ni har framför er i minst 4-6 år.

 2. Biden är en opålitlig människa, labil och vänstervriden, en bedragare och storskurk som fuskat sig till valsegern!
  Jag fasar för vad som nu kommer att hända!

  1. Asiater, latinos och svarta. Där kommer Bidens prioriteringar att ligga. Vad tror du de vita som redan är förbannade anser om det? Arbetarna i rostbältet. Stålarbetarna, gruvarbetarna m.fl.

 3. ”Redan nu deklarerar han sin politik” ????????? Hade det inte varit ärligare att avslöja skiten innan valet ? Kan tänka mig att åtskilliga av de duperade väljarna ångrar sig nu när han avslöjar sin rätta agenda. Kan även tänka mig att de som deltog i det omfattande valfusket, ångrar sig nu, när den bistra verkligheten uppenbarar sig. Bidén har nu tystat oppositionen genom censuren, precis som Nordkoreas diktator. Skillnaden däremot, är att Kim-Jung nu får fritt spelrum för ev. attacker då kommande styre blir det svagaste i mannaminne.

 4. Frågan är: Hur mycket kommer Bidén att plocka ut i lön som president?
  Trump jobbade för en dollar per år.
  Vilket är viktigast för Bidén, äran att få jobba för landet eller lönen?

  1. Trump har tagit ut lön, 400.000 dollar om året. Däremot har han sagt att lönen ska doneras, bland annat till nationalparker. Om han gjort det vet jag inte men jag antar att media hade tagit upp det om han behållit pengarna.

   3,6 miljoner kronor är förvisso ingen dålig årslön men USA:s president har även en massa andra skattefria förmåner.

   1. Löfven har väl också förmåner kan jag anta. Han kan väl följa Trumps exempel och donera sin lön. 😀

   1. ”Rädd” ..du har väl sett klippet?

    Att ena ett land, innebär att man inkluderar alla etniska grupperingar, i sin vision och politik. Man sorterar inte ut efter hudfärg.

    0.13 in i klippet är bara ett tips. Då blir frågan. Hur?

   2. Ja, jag tydde det som att han prioritera de som haft det svårare än medelamerikanen.
    Fast jag tycker nog också att det var lite tveksamt.

   3. Peter Skoglund
    Ja, du har rätt, man bör inte sortera folk efter hudfärg. Alla amerikaner skall naturligtvis behandlas just.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: