Ann Linde (S) skapar osäkerhet om grundlagen gäller i Sverige


DEMOKRATI & GRUNDLAGEN. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. Regeringsformen beskriver hur landet ska styras, vilka demokratiska rättigheter medborgarna har och hur den offentliga makten ska fördelas.

Ann Linde i Teheran, Iran 2017

Landets utrikesminister, Ann Linde (S) anklagar idag riksdagen för att skapa osäkerhet vid ett riksdagsbeslut. Ann Linde (S) kritiserar idag riksdagsbeslutet att Sverige ska hålla öppet för ett Nato-medlemskap, skriver Expressen.

Linde säger till Sveriges Radio att hon ”inte tror att beslutet bra för Sverige” och att hon tycker att det är bra att Sverige har alliansfrihet.

-Pettersson inser att Ann Linde (S) inte verkar förstå att riksdagen bestämmer vilken politik som ska föras i Sverige och att regeringens uppgift är att genomföra den politiken. Är det någon som skapar osäkerhet så är det Sveriges utrikesminister.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Ann Linde (S) skapar osäkerhet om grundlagen gäller i Sverige

 • Erling

  Om hon tycker det är bra med alliansfrihet för Sverige – se då till
  att bryta den allians (S) har med
  muslimerna!

  Ett förräderi mot alla medborgare!

  Gilla

 • Peppe

  En i raden av soc.dem. taskiga skämt..

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  På tal om Ann Linde så blev hon intervjuad i tysk TV om Sveriges Corona-hantering.. Frågor ställdes om den höga corona-dödligheten vid äldreboenden. Då förklarade Ann Linde det med att vi i Sverige har en del äldreomsorg som utförs av privata företag och det var orsaken till att det höga antalet döda. Undrar vad tyskarna tänkte. I Tyskland är nämligen ALL äldreomsorg driven i privat verksamhet, vilket inte alls förde till så hög dödlighet som i Sverige. Uppenbarligen visste hon inte att all äldreomsorg är privat i Tyskland.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: