Några av Twitters vänner


NÄTJÄTTARNAS CENSUR. Twitter har portat den demokratiskt valde presidenten i USA men tyrannen och Irans högste islamska ledare Ali Khamenei twittrar vidare.

Ali Khamenei Wikipedia

Ali Khamenei, Irans högste ledare, är mannen som förbjudit 83 miljoner iranier att använda Twitter och har förbjudit alla iranier att ta amerikanska och europeiska covid-19 vacciner samt beordrade krossandet av dem som demonstrerade mot regimen och som kostade 1500 liv, men Twitter tycker Ali är en just polare.

Dom är grabbarna är också trevliga enligt Twitter som låter dem fortsätta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Några av Twitters vänner

 • PBL

  WhatsApp har nu krav att användarna måste godkänna att dela med sig data med Instagram och Facebook och många har nu gå över till Signal på Elon Musk föreslag, se https://signal.org/sv/

  Jag använder Signal varje dag skriver Edward Snowden, vissel blåsare och förespråkare för integritet.”Jag är regelbundet imponerad av den tanke och omsorg som läggs på både säkerheten och användbarheten i denna app. Det är mitt första val för en krypterad konversation.”

  Bruce Schneier Internationellt känd säkerhetsteknologi skriver
  ”I trust Signal because it’s well built, but more importantly, because of how it’s built: open source, peer reviewed, and funded entirely by grants and donations. A refreshing model for how critical services should be built.”

  Jack Dorsey CEO of Twitter and Square skriver ”Signal är det mest skalbara krypterings-verktyget vi har. Det är gratis och har granskats. Jag uppmuntrar människor att använda det varje dag.”

  Conservative #WalkAway Facebook page removed along with hundreds of thousands of videos and followers by Andrew Mark Miller, Social Media Producer January 08, 2021

  Andra exempelvis. member of the #Walkaway Campaign that was removed from social media today and #Walkaway is now on Clouthub. http://clouthub.com

  Signal ska enligt inte ännu kontrollerad uppgift ha automatisk översättning till alla språk och därav kan kanske Signal också passa Pettersson med debattörer för att nå ut och få gensvar på nätet?

  Gilla

 • Andersson

  Googele, Twitter, Facebook, Youtube och Amazon är svenska regeringens bästa vänner. Snacka om att sälja tasken till räven. Och vad gör oppositionen mer än tittar på? Vad gör Jimmie Åkesson? Han verkar totalt ointresserad.

  Pettersson det här det absolut viktigaste. Och du stryker mina inlägg. Och släpper igenom dravel. Skärp dig.

  Gilla

 • Person

  I och med Trumps sorti, så har USA och hela världen nu förlorat en mycket klok ledare.
  Vem ska vi nu lita på?
  Biden, Khomeini, Soros, Gates, Makaron eller någon annan av dom skrupelfria och extrema globalisterna?
  Nej tack!
  Kan bara hoppas att Donald Trump hittar bindande bevis för valfusk och att Biden och hans banditer så snart som möjligt hamnar bakom lås och bom, där dom hör hemma!

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det fungerar inte med en nöjaktig demokrati och yttrandefrihet under globalisternas världsherravälde.
  Om vi nu inte befinner oss i George Orwells framtidsvision, så har vi kanske i bästa fall tangerat den eller så är vi redan i den värld som han förutspådde.

  Gilla

 • Ralf.T

  Set är en hel del CENSUR även här tyvärr.
  Speciellt när det kommer till vaccin!

  Gillad av 1 person

 • Inkvoterad

  Hur går det för dem som tatuerat in inkvoterade, inkompetenta och politiserade myndighetsfånar? Går det bra?

  Gilla

 • Niklas R

  Varför ska Iran köpa in något vaccin överhuvudtaget? Det är haram, allah är den som avgör vem som får en sjukdom eller inte. Det hens dom över personen och endast hen kan bestämma om personen blir frisk. Det sa Muhammed, deras falske profet, så det måste vara sant.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: