Grovt väpnat villarån


VÅLDSVÅGEN. Två personer med ett vapenliknande föremål har tagit sig in i en villa utanför Falköping och hotat familjen som var hemma vid tidpunkten. Polisen larmades om händelsen klockan 16.01, rapporterar Sveriges Radio.

Polisen är på plats med flera enheter och letar efter förövarna.

Gärningspersonerna ska ha lämnat brottsplatsen till fots, men hur de tagit sig vidare efter det är okänt.

Polisen rubricerar det hela som grovt väpnat rån och grovt olaga hot.

Efter att ha brutit sig in hos familjen och hotat dem har personerna även hotat två andra personer utomhus i närområdet. Ingen har gripits än.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Grovt väpnat villarån

 • ruben

  Hemfridsbrottet följer det logiska mönstret samhällsarkitekterna arbetat länge med att bygga upp förutsättningarna för. Vanligare händelser i tider av krig när invationsstyrkor angriper och plundrar civila hem vilket nu även drabbar Sverige i fredstider. Regeringen får börja fundera på hur människor i sina egna hem, ska kunna försvara sig mot följderna av deras politik. Förr hade alla svenska hem jaktvapen och/eller hemvärnsvapen.

  Gilla

 • Moberg

  Eftersom så många sett gärningsmännen så måste väl nu polisen ha fått bra signalement, hur de var klädda men framförallt hur bra var deras svenska.

  Gilla

 • Erling

  Vi går i sanning mörka tider till mötes. Censurering som applåderas av vänsterkanten, korruption, orättfärdig manipulering som åsidosätter demokratiska spelregler efter val.

  Myndighet som attackerar 76-årig sjuksköterska på gatan p g a handskriven protestlapp runt halsen. Men ointresserad/oförmögen att ta itu med allt mer ökat våld och anarki i delar av vårt land.

  ”Regering” som talar om trygghetsprogram trots en verklighet som bevisar det motsatta och de facto utgör ett hån mot medborgarna.

  Det är synd om människorna, sa Strindberg. Undrar vad han skulle sagt om han hade levt nu.

  Demokratur, sa Vilhelm Moberg. Undrar vad han skulle ha sagt!

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Säkert en traumatisk händelse för familjen. Får de stöd i att bearbeta händelsen?

  Gilla

 • Kollo

  Vitror de heter Abdullah, Mohammed och Ali. De kan heta Alma, Ida och Krösamaja. Vi vet inte och polisen ger oss ingen hint.

  Gilla

  • Per Molin

   Jodå, polisen ger en tydlig hanvisning tilll att det är mena pack (igen) annars hade det varit de vanliga uttalandena om att förövarna talade svenska utan brytning..

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: